:: |
Autor |
Poruka |
moon64 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Nov 2007 Poruke: 14

|
|
Cura je bas sexy kad se izbljuje ali nek je posle toga njena majka ljubi
|
|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
moon64 je napisao/la sledeće: | Cura je bas sexy kad se izbljuje ali nek je posle toga njena majka ljubi  |
Lepo rečeno i istinito.
|
|
 |
luster010 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Nov 2007 Poruke: 5

|
|
Pa zavisi ali opravdavam ponekad,svi se otka eponekad pa neka i one...Ali da se ne desava cesto naravno!!!
|
_________________ Music soul |
|
|
|
 |
toske012 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 190

|
|
...nazovite me sovinistom, ali meni pijana devojka uopste ne deluje zenstveno...
|
|
|
|
|
 |
Ljuboja 11 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 02 Jun 2007 Poruke: 6

|
|
Kako nema, pa dve mrtve pijane devojcice ...
|
_________________ Ljuboja11 |
|
|
|
 |
Pinki.funclub Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 12 Sep 2008 Poruke: 173 Mesto: RS

|
|
Zensko pijanstvo Ne Podnosim!!Mrzim da budem precizniji...
|
_________________ » . . . No dakle, tko si ti? - Dio
sam one sile što vječno želi
zlo, a vječno stvara dobro«. |
|
|
|
 |
Makro Sudbina Pravi Greske

|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land

|
|
To je danas popularno. Muski trezni, a zenske cugaju.
Bolje da piju nego da se drogiraju
Najgore su one sto ne podnose alkohol i jos uz to ne znaju svoju granicu Takvima ne treba dati da piju
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Pijanstvo nikada nisam mogao da podnesem u bilo kom pogledu pa tako i sa zenskim osobama. Jednostavno ne vidim nikakvu poentu zasto bih osoba morala da se napije .. zar ne moze covek da se veseli i bez tog pustog alkohola ?
Ja se u svojih 24 godine nikad nisam napio .. i ne planiram .. jednostavno ako mi nije do zabave necu ni izaci u grad .. kada mi je do zabave i igranja ..ne treba meni alkohol da bi me razigrao .. znaci .. mrzim alkohol
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
uuffffff al ste svi neki čistuni...
Napila se pa šta... Imal odvratnije... Ima... Djevojka se napila, vidi kako je sramota... ma nemoj, a kad si ti pjan, sve je veselo veselo.... Ufff, al ste čistuni, sve svetci bem ti miša i granje
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
Jejaorka ~Angel azul~

|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404

|
|
Konjanik je napisao/la sledeće: | uuffffff al ste svi neki čistuni...
Napila se pa šta... Imal odvratnije... Ima... Djevojka se napila, vidi kako je sramota... ma nemoj, a kad si ti pjan, sve je veselo veselo.... Ufff, al ste čistuni, sve svetci bem ti miša i granje |
e jesi legenda svaka čast
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Zemo .. kao što sam rekao .. zar moram da se napijem da bih bio veseo ? Ako moram .. dajDer onda jednu lozu .. al samo meni cjelu flašu .. pa da se napijem ko nikad do sada .. a onda ću da budem Halid Bešlić br. 2 i da pjevam iz sveg glasa.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
Nije da sam ja legenda, al fakat ne mogu da vjerujem da ovdje 95% odgovora u stilu odvartno, fuj, gadno, gadure... Pitam se ko koga pravi budalom ovdje. Znam da idem u off, a i zabole me, ovo pretvaranje više na nos izlazi...
Zemljak, ti ako ne piješ, svaka tebi čast, ja popijem, i zar sam gadan??? Ti eto ne možeš, i nemoj, da bog da nikad ne okusio kapi, pošteno sve. Ne idu mi odgovori u račun ljudi koji če se naroljat, a prićat kako je gadno što se djevojka napila... Da vide možda sebe, promjenili bi priću... Ne mora se imati u guzici, da bi noge poigrale, ali se i ne mora pravit finim, a gaće ti smeđe boje... Kontaš?
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|