:: |
Autor |
Poruka |
Crvenkapa Bre Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Okt 2006 Poruke: 40 Mesto: Nedodjija
|
|
Mogu i ovako, mogu - mesto je blizu Doma Omladine, i zove se "1001. noć", novootvoreno je, a meni je blizu posla (novine "Borba" su u istoj zgradi ko i "Večernje novosti"), blizu faksa (Bulevar mi je na pljucometar), nargila je vrhunska, a i Marko i Danil (vlasnici) su veliki gotivci, novi kelner je ok - nije lenja guzica, dobar je, i unutra mi je nekako skroz prijatno. Jedino što je počelo da mi smeta (u skorije vreme) je što ima previše klinaca (između 12, 13 i 17) pa se osećam ko neka pedofilčina a i sada kad više nemam dečka volela bih da ima veći izbor tipova, no sada su nekako počele da dolaze uglavnom žene, brdo nas ženskih, i bogami svako veče se nađe poneka lepa, zgodna, doterana - ali od muških ni traga. Bedak.
|
_________________ ...I'm a sinner, I'm a saint, I do not feel ashamed, I'm your hell, I'm your dream, I'm nothing in between, you know you wouldn't want it any other way... |
|
|
|
|
Mysty ~abhor~
|
Godine: 35
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
|
|
Hehehehe pa lepo je to...moracu da vidim neku nedelju da dodjem da te vidim i ja igram u jednom novootvorenom klubu na Bezanijskoj kosi
|
|
|
|
|
|
Crvenkapa Bre Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Okt 2006 Poruke: 40 Mesto: Nedodjija
|
|
Extra! U kom? Kada mogu da dođem da te vidim? Osim što volim da igram, obožavam i da ga gledam i da ga slušam hehe ponekad pomislim da, ako prethodni život postoji, ja mora da sam bila neki opasni turčin koji se razvaljivao od nargile 24-7 i bio okružen plavušama (pošto sad otkidam za muškim)...
Umeš li da igraš i sa sabljom? Jedna mačka je u Šeherezadi to umela, a ja nikako da naučim, znam samo sa štapom, svećom i noževima a osećam da kada bih probala sa sabljom odsekla bih ili sebi ili nekom od gostiju glavu kako sam smotana...
|
_________________ ...I'm a sinner, I'm a saint, I do not feel ashamed, I'm your hell, I'm your dream, I'm nothing in between, you know you wouldn't want it any other way... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|