:: |
Autor |
Poruka |
ljiljka Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jan 2007 Poruke: 59
|
|
Nezaboravno iskustvo i lud provod. Putuj!
|
|
|
|
|
|
mala_plava_18 Upućeni član
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 292
|
|
Bas mi se i nisu svidjale ekskurzije.Ponajprije zbog drustva jer mi nikad nismo bili u nekim dobrim odnosima,da bi nam to putovanje ostalo u lijepom sjecanju.Osim toga,nije mi se svidjalo sto za nas novac,drugi sve organiziraju i to na nacin da se od 6 dana putovanja,jedan dobije slobodan,a ostali prodju u razgledavanju muzeja,starina,itd.Vise mi se svidjalo uzeti novac od ekskurzije i potrositi ga na nesto sto ja zelim i s osobama s kojima najvise zelim biti.
|
|
|
|
|
|
baabica Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Feb 2007 Poruke: 103
|
|
da,da,da i da.... putovanja su super.... jer tada se osobe naqvjiše povežu.... šačica vas u nepoznatoj zemlji se ludo zabavljate... dok u rodnom gradu to nije to... i da na ekskurziji svi spavate u istom hotelu... sobama te... tj najčešće ni ne spavate vec je to ćista zabava.... mi smo na zadnjoj kad smo došli izvana negdje oko 3-4(dobra raska!) do jutra bile bodne i cijelo vrijeme se zezale..pa su nam decki dolazili u sobu.... pa ih raska tjerala...ludilo
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
ko god ima priliku da negde otputuje,a moze sebi to da priusti treba to i da uradi.pitovanja su extra stvar.covek treba da vidi sve,da upozna drugacije ljude,kulture........
|
|
|
|
|
|
Mil-KG Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Sep 2005 Poruke: 257 Mesto: Aschaffenburg
|
|
Da, u svakom slucaju treba ici. To su za mene uvek bila najbolja zezanja
|
_________________ Mil-KG |
|
|
|
|
pikaboo Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 504
|
|
Ako finansije to dozvoljavaju, svakako treba otici i to bez obzira ko iz drustva ide, jer se neke stvari vidjaju samo jednom u zivotu
|
|
|
|
|
|
Gaglica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 08 Apr 2007 Poruke: 61
|
|
A bogami ako ti ne ide niko od drustva imas velike sanse da se smoris ko pingvin i da ti presjede svo putesestvije. Za putovanja sam ali sa pravim ljudima
|
|
|
|
|
|
Stormlord Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 20
|
|
Pa ekskurzije su bile najveca radost u skoli dok sam ja isao,tako da ih upotpunosti podrzavam.
|
|
|
|
|
|
lazaruzic Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 2149 Mesto: Zaječar
|
|
Što sam proputovao nesto u zivotu,to je bilo na ekskurzijama tako da ih u potpunosti podrzavam.
|
|
|
|
|
|
slajad Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Nov 2006 Poruke: 55 Mesto: svinjarnik
|
|
gotovo da se i nesjecam ekskurzije,zbog cegaa mi je mnogo zao
|
|
|
|
|
|
djdulle Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 4
|
|
Naravno da treba ici na ekskurzije, ostanu u lepom secanju i nikada se ne zaboravljaju
|
|
|
|
|
|
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342
|
|
Treba ić', ali ka' što veli Gaglica, jedino ako ide tvoje društvo, inače ćeš se smorit žešće...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|