:: |
Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Lekic je napisao/la sledeće: | Nemojte bre u centru, izgledacemo kao pravi indijanci, bolje djava ili tako neka malo dalja destinacija 8) |
Ajde prvo da resimo datum, pa ce lokacija doci sama po sebi.
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Moze ona subota krajem maja, sto da ne?
|
|
|
joki_carica Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 332 Mesto: my own world
|
|
Evo i mene!! Vidim da se zalite da nema novosadjanki.. pa rekoh da se javim...
|
_________________ [img]http://img.freecodesource.com/gallery/images/banners/prod_136_2274.jpg[img/] |
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Jel dolazis na okupaljanje krajem maja?
|
|
|
|
|
|
GiGi je napisao/la sledeće: | Jel dolazis na okupaljanje krajem maja? |
"Subota krajem maja" je 27-mi. Nadam se da nema niko protiv toga.
Sto mi je zanimljivo: na newsgrupama, kad smo organizovali sastanke, uvek se javljao neko sa recima "Sto bas taj datum? Ne mogu tad!". Ovde, neko je rekao samo "subota krajem maja" i svi su se slozili.
|
|
|
^pedja^ Krajišnik iz Like
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 1825 Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)
|
|
evo i ja da se prjavim...nije bas da zivim u ns-u ali sam od centra udaljen 6km....Novi Sad-Veternik
|
_________________ Uvek se treba truditi da iskoristimo današnji dan maksimalno,jer ni mi a niti ko drugi zna šta nas čeka sutra |
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
|
|
Pa desi komsho, znaci cuo si zadnja subota u Maju okupljanje.
|
|
|
magla 68 ~Sremački bećarac~
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ
|
|
O kej gigi ali ima jedan problem kako sa ovom nogom nadam se daćete se lepo provesti pozdrav od sremačkog bećarca !!!!!!!!! 8)
|
|
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
Gigi bre sto me nista ne obavestavas, kad je okupljanje??
|
|
|
|
|
|
FANATIC-NS PARTY MAN
|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad
|
|
Bog te mazo tek sada sam video ovu temu na Domacem
Pa i ja sam Novosadjanin...ima nas vidim dosta,e to me raduje.
Nego ajd vidite ovde za moju zurku da lepo dodjete pa da se upoznamo.Predjite svi na moju temu pa vidite tamo kako sta,sve sam lepo napisao.
|
_________________ Tezim ka savrsenstvu u svakom pogledu! MSN - nszola@hotmail.com |
|
|
|
|
|
|
|
Ej, ljudi, krajnje je vreme da odredimo vreme [koliko sati] i mesto okupljanja da bi mogli na vreme da se organizujemo.
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
|
|
ok, svi koji su bili i bice zainteresovani za OVO okupljanje idemo kod FANATIC-NS-a. Moze?
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|