:: |
Autor |
Poruka |
donboki Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Jan 2005 Poruke: 10

|
|
Definitivno ETF ili neki privatni fax
|
|
|
|
|
 |
PUNCKA Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 01 Jul 2009 Poruke: 1

|
|
e, ljudi, jako malo se prica o geodeziji na ovim forumima... eto, mene zanima kolike su mi mogucnosti da upisem, zavrsim i nadjem posao? zavrsavam 4. razred i potrebne su mi sve informacije, posebno iz NS... kakva je prolaznost? je l' puno tesko?
|
|
|
|
|
 |
nemanja446 unique and unrepeatable

|
Godine: 33
Datum registracije: 19 Apr 2009 Poruke: 2143 Mesto: Trebinje, Republika Srpska

|
|
PUNCKA je napisao/la sledeće: | e, ljudi, jako malo se prica o geodeziji na ovim forumima... eto, mene zanima kolike su mi mogucnosti da upisem, zavrsim i nadjem posao? zavrsavam 4. razred i potrebne su mi sve informacije, posebno iz NS... kakva je prolaznost? je l' puno tesko? | Pa za geodeziju sam cuo da jeste teska, ali, naravno, kao i svaki fakultet, moze se zavrsiti. I to je, u svakom slucaju vrlo priznat i cijenjen fakultet. Inace, ja planiram da upisem elektrotehniku na FTN-u u Novom Sadu, mislim da se s tim fakultetom mogu lako zaposliti, jer racunari, elektronika, telekomunikacije i sl. predstavljaju buducnost svijeta i osjeca se potreba za ljudima sa takvom strukom.
|
_________________ There isn't anything which is totally wrong. Even a stopped clock shows wright time twice a day. |
|
|
|
 |
djomlaRS Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 15 Jul 2009 Poruke: 5

|
|
da li neko mozda zna kakav je privatni fax "zastita zivotne sredine" u novom sadu?i vrijedili to upisivati???
|
_________________ "u srbina srce preveliko,ne moze ga unisti niko" |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|