:: |
Autor |
Poruka |
Insektkiler Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Sep 2008 Poruke: 25 Mesto: Lazarevac
|
|
!6 ili 17 mada najbolje je kad osoba to oseti da treba mada sada se klinke sa 13 godina je*u!
|
|
|
|
|
|
Zo Bo Je Ta Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 07 Feb 2009 Poruke: 21
|
|
17 godina, zasto gubiti vrijeme
|
|
|
|
|
|
amarenna Odomaćeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 10 Mar 2009 Poruke: 2342 Mesto: •● U njegovom srcu ●•
|
|
16,17
|
_________________ ~..♥ Sebi dozvoli sve...samo jedno ne...da te ima netko tko te ne zasluzuje..♥ ~ |
|
|
|
|
°_Daniel_° Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 01 Maj 2009 Poruke: 472 Mesto: München
|
|
Kad to osoba osjeti i kad je osoba sigurna da to zeli... Bez obzira na godine...
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Pa i ja mislim da je najbolje posle 19te...ostalo je sve previse sokantno
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Devojke - od 18 pa do 24 max...
Muskarci - 17 - 21(22) max...
|
|
|
Catt Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Feb 2008 Poruke: 19
|
|
Ne postoje najbolje godine..
Kako osetis da ti odgovara, tad je najbolje....
|
|
|
|
|
|
srbin95 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 29
Datum registracije: 06 Feb 2009 Poruke: 20 Mesto: Somewhere in world
|
|
Ja mislim da je za prvi sex najbolje vreme je(pubertet) 14-15 eventualno16.Znam to iz licnog iskustva jer imam 14god npr: ja i skoro svi moji drugovi(pubertetlije ) Za vreeme svih casova samo gledamo nase dobre drugarice kako mesaju(T0 je jace od nass)...
|
Poslednja prepravka: srbin95 on Pet Jul 10, 2009 2:46 am; ukupno izmenjena 2 puta |
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
srbin95 je napisao/la sledeće: | Ja mislim da je za prvi sex najbolje vreme je(pubertet) 14-15 eventualno16.Znam to iz licnog iskustva jer imam 14god npr: ja i skoro svi moji drugovi(pubertetlije ) Za vreeme svih casova samo gledamo nase dobre drugarice kako mesaju(T0 je jace od nass)... |
a ti si bolesno dete
izvinite moderatori... valjda shvatate da je tako
|
|
|
srbin95 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 29
Datum registracije: 06 Feb 2009 Poruke: 20 Mesto: Somewhere in world
|
|
Hot Cherry je napisao/la sledeće: | srbin95 je napisao/la sledeće: | Ja mislim da je za prvi sex najbolje vreme je(pubertet) 14-15 eventualno16.Znam to iz licnog iskustva jer imam 14god npr: ja i skoro svi moji drugovi(pubertetlije ) Za vreeme svih casova samo gledamo nase dobre drugarice kako mesaju(T0 je jace od nass)... |
a ti si bolesno dete
izvinite moderatori... valjda shvatate da je tako | zasto sam bolesan,ti to nisi radio a?
|
_________________ Od prvog casa zivota svog,
Od trena kada sam ugled'o dan
U glavi se mojoj misao javlja,
Da zivim za Partizan...
Na kraju sveta da igra Partizan,
On nece nikada ostati sam,
I svako ce od nas ponosno reci,
Za njega zivot cu da dam:
'Racunajte na nas! |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
18,19
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
srbin95 je napisao/la sledeće: | Hot Cherry je napisao/la sledeće: | srbin95 je napisao/la sledeće: | Ja mislim da je za prvi sex najbolje vreme je(pubertet) 14-15 eventualno16.Znam to iz licnog iskustva jer imam 14god npr: ja i skoro svi moji drugovi(pubertetlije ) Za vreeme svih casova samo gledamo nase dobre drugarice kako mesaju(T0 je jace od nass)... |
a ti si bolesno dete
izvinite moderatori... valjda shvatate da je tako | zasto sam bolesan,ti to nisi radio a? |
Sad to htedoh reći. Ti to kao nEsi radio, Višnjice, u njegovim godinama?
U moje vreme , dečaci su se na tom polju aktivirali već od svoje 12-te. Ne mislim na stupanje u sexualne odnose, ali - napaljenost ih je već tad počela da drma.
Najbolje godine? Onda kad ćeš biti spreman/na da se upustiš u to bez da se sutra ujutru probudiš i mrziš samog/samu sebe ili se, u najmanju ruku, kaješ.
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|