:: |
Autor |
Poruka |
smiljana.b >Edem<
|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Avg 2009 Poruke: 1794
|
|
Umisljeni i ne malo ljubomorni nego posesivno ljubomorni , za sve ostalo se mozemo dogovoriti i srediti
|
_________________ Mnogom je cvetu sudjeno da ni od kog nevidjen cveta, I miris svoj da raspe u vazduh prazan i pust.
Dz.O. |
|
|
|
|
Iwana Simic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Okt 2009 Poruke: 88
|
|
1. Neurednost
2. Licemernost
3. Laz
4. I najvisee od svega mrzim kad muskarac ne posvecuje zeni paznju...
|
_________________ Jos ovaj put slazi me
i reci da jos volis me
jos ovaj put slazi me
jer ti to radis najbolje
i nemoj gledati
jer ja cu danas plakati |
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Muskarac po meni ne sme biti lenj (od takvog coveka ne moze se nista ocekivati), ne sme da laze (ni od njega se ne moze nista ocekivati), alkoholicar (tuzno), neveran (odvratno), ne sme biti previse ljubomoran, neuredan, grub...
|
|
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Neumjerenost u jelu, piću i razgovoru.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
1.Oni koji vuku emotivne repove iz proslosti
2.Sebicni
3.Previse ljubomorni
|
|
|
AnCHi_90 ♥J'veux ton amour♥
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jun 2008 Poruke: 2401 Mesto: ...peta strana svijeta...
|
|
ljubomora,agresivnost,dvolicnost i egocentricnost
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Lenjost,neurednost,narcisoidnost,umišljenost..
|
|
|
|
|
|
*ADA* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Avg 2009 Poruke: 232 Mesto: Beograd
|
|
Laz ,i laz, i laz ,i laz. . . . I lazzzzz. . .
|
|
|
|
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
|
|
|
dalibor.ilic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 04 Maj 2009 Poruke: 1
|
|
Opustite se devojke, jedno je sigurno! Nemozemo jedni bez drugih, sve sto ste nabrojali i nabrajate stoji ali netreba unositi nemir i nervozu za svaku glupost i ovako je ima previse u ljudima. poenta je osnovati cvrste temelje a sve ostalo je nadgradnja , razlikuje se da li je sa ukusom i smislom ili bezidejna, kada bi svi bili samokriticni i ne cinili ono sto ne zelimo da cine nama sve bi ovo bile fraze! ! ! Ne kapiram sebe za pametnjakovica, no samo kao bistrog momka i pricam iz licnog iskustva! No skapirajte kako god ali devojke ako zelite paznju morate je uzvratiti, svako sa svojim kvalitetima , harizmom ili vec onim u cemu ste najbolji! ! ! Srazmerno svojim kvalitetima imacete kvalitetnog muskarca, nerealne i retke su velike oscilacije. Donekle jednostavno a tako komplikovano. Evo jena replika na vase ceste zamerke, patrijarh pavle je govorio " svako vidi ono sto zeli" mozda bi nekima odgovarali slepci? Ako ponovo procitate isto trebalo bi da skapirate kako muskarac kada je sa vama i kada nije(sa vama) vidi samo vassss! ! ! ! ! ! ! ! No kapiram vas, tracarenje vam je ventil , bolje se osecate posle istog. ! ! !
uzivajte, ja zaluto, malo se nasmejao , pa reko da nazvrljam nesto. . . . .
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|