www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Indira Radic - Sta Mislite o njoj
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Arhiva - Domaća muzika ~
::  
Autor Poruka
PEPPO
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 23 Jul 2005
Mesto: ...

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 29, 2006 12:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prije par godina sam je volio
ali se postepeno pokvarila
pogoovo zadnji album
sve iste pjesme

Crne zore crne zore
Nemirne ko more
Kako zivim kako mi je
Znaju odgovore...

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 29, 2006 1:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volim je. Drugačija je od ostalih pjevačica, ima poseban glas i super pjesme. Obožavam Moj živote dal si živ, Nisam sumnjala, Bio si mi drag, Zmaj i naravno neizostavni Lopov! Mislim da nema osobe koja ostane ravnodušna na tu pjesmu i vole je gotovo svi, pa i oni koji ne slušaju narodnjake. Ta pjesma se uvijek pjeva. Od ovih novijih volim Ljubav kad prestane

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 29, 2006 3:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volim njene pesme, mogla bih je slušati stalno, ima specifičan glas, koji se mnogima ne svidja, ali ja volim da je slušam. Posebno pesme: "Ljubav kad prestane", "Bio si mi drag", "Vatromet", "Sedam smrtnih grehova", "Život ide dalje", "Decembar", "Gde ćemo večeras", "Idi ljubavi", "Ne boli to", "Proveri me, proveri", "Uzmi, sve mi uzmi", "Tetovaža", Tika - tak", "Zmaj", ima ih još Wink

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

ivaaaaaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Avg 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 29, 2006 9:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne gotivim je nesto,mada izgleda kao ok zena..najbolja pesma..hm,nemam..ne slusam je

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 42

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 30, 2006 11:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zadnja ploca mi je nikakva,dosta me razocarala...

gheo
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 22 Jan 2004
Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat

romania.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 30, 2006 3:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Indira je jos OK. Lepa zena, lepi glas, dobre pesme... Kako da ne volis njih?

vqww
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 30, 2006 7:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ok je
najbolja pesma mi je nisam sumnjala

serbiangel
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 10 Jan 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 01, 2006 4:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i loveeeee indira
orignal glas
pesme su pre lepe

boza_999
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 31 Maj 2006
Mesto: serbia

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 03, 2006 12:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moj cale je voli
pa i nije bas mnogo glup on... 8)

a ja.....onako
pesme-nisu lose

bredi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Sep 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 12, 2006 4:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dobro izgleda....pesme joj ne poznajem

UNAK
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 13, 2006 12:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zmaj joj je bas bio hit.Nisam ni znala koliko ume da napravi super atmosferu na koncertu i koliko je pravi profesionalac dok nisam otisla na njen koncert i od tada je obozavam

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 29

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 13, 2006 12:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A šta da mislim o njoj? Ispod Indire 100 djavola vire.
Ono... Dobra joj je ona "Lopov".

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Arhiva - Domaća muzika ~ -> Indira Radic - Sta Mislite o njoj Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  sledeća
Strana 13 od 15

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon