:: |
Autor |
Poruka |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Vucinic88 je napisao/la sledeće: | Evo desi mi se prosle nedelje, vracem se iz grada sa kumom, kisa pada,trcimo pored jednog vrtica i DEJA VU , stadoh ja ... Stade i on i kaze ,sto stade jadan...Ja velim: "Ovo je vec bilo" |
Pričaj mi o tome,meni se to desilo prekjuče.To mi se često dešava kad sam pod velikim stresom.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
Vucinic88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Jun 2007 Poruke: 169 Mesto: Podgorica
|
|
Mene neka jeza vazda poduhvati jos bio mrak
|
_________________ ***tezak je ovaj zivot*** |
|
|
|
|
RomEo_90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Sep 2007 Poruke: 338 Mesto: Loznica/Malmö
|
|
Yasmin je napisao/la sledeće: | Verovatno nema osobe koja bar jednom nije dozivela ovaj osecaj - "vec vidjenog". U trenutku nam se cini da smo sve sto nam se dogadja vec videli i osetili i cak sasvim tacno znamo sta ce nam se dogoditi u sledecem trenutku. Procitala sam negde da "deja vu" potvrdjuje postojanje jos jednog sveta - paralelnog nasem. Sta mislite o tome? |
Meni se to redovno desava - kao da sam sanjao neki san, i sad se on obistinjuje, a ja imam osecaj da znam sta ce da se desi unapred.... Ne znam za vas....
|
|
|
|
|
|
milannik1 Mr. Bombastic
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224
|
|
e malo pre gledam seriju na prvom, oni advokati, i nailazi jedna scena i desi mi se jak deza vu i kazem sebi, sad tacno znam sta ce da se desi u sledecoj sceni, i kazem sace reklame!!! ono nista... tako da sam ukapirao da nisam vidovit a i taj deza vu osecaj kad mi se javi traje samo sekundu, a negde sam procitao da to kad se desi da je to samo lazan osecaj koji proizvodi nas mozak zbog ne znam cega sad sam vam sve reko
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Da li vam se nekada desilo da se nađete u nekoj situaciji i da pomislite : " Pa to mi se već desilo".. Osećate kao da ste to nekada videli i da je bilo viđeno..
Meni se to desilo X puta. Jednom sam sedela sa mamom i nešto pričale i odjednom sam rekla nešto i osećala sam kao da sam se pre našla u takvoj situaciji..
Šta mislite šta je uzrok tome? I da li se to dešava i vama?
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Milijun puta mi se ovo dogodilo i uvijek sam nekak sama u toj situaciji. I nije imalo veze sa snovima ili da sam znala sto ce se dogoditi slijedece, taj trip nisam imala kad je u pitanju ovo . Jednostavno bih se ukocila i pomislila "pa ovo sam vec dozivjela". jednom mi se dogodilo u klubu da sam sjedila i pila cugu i ugledala frendicu da mi prilazi i osjecala se kao da sam samoj sebi premotala film da se to ponovo dogodil. ma fenomenalno je!!
A to da sam predosjetila da ce se nest dogoditi sam imala u srednjoj non-stop, na primjer, sjedila sam na katu i slusala predavanja i pogledala kroz prozor i vidjela trolejbuske zice i pomislila sad ce se zapalit ( mislim, isuse, ne znam sto mi je bilo uopce to da pomislim?!) i one se za pola minute ZAPALE, aaaa, kak mi je zao da nisam to naglas rekla sto mislim, nitko mi nije vjerovao poslije da sam to stvarno pomislila!
ili stojim na prozoru i prazna doslovno ulica i pomislim sad ce proci golf zelene boje.. i eto njega. A NE mogu, zvucim smijesno stvarno!!!
no, to i nije deja vu. to je moje ludilo
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Da dešavali mi se nekoliko puta da se zateknem negde, i prođe mi kroz glavu, pa ovo se već desilo. Čudan osećaj stvarno
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|