:: |
Autor |
Poruka |
katarinaa85p Banovan! ~hot angel~
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Dec 2007 Poruke: 9273 Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C
|
|
Ma,skroz o.k.mada je ranije bio bolji.....
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Kad čujen " Tvoje oči" ... neman riči.
Jednostavno predivna pisma.
A naravno tu su još i " Ti možeš sve, al jedno ne"; " Hajde Jasmina..." .
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Uopšte ga ne volim slušati, nerviraju me njegove pesme kao i glas.
|
|
|
|
|
|
milica.saska **principessa**
|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~
|
|
♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | Uopšte ga ne volim slušati, nerviraju me njegove pesme kao i glas. |
Ti si prva osoba koja je rekla da ne voli njegove pesme niti glas za koju ja znam.Zanimljivo... Baš retka pojava
Ja ga obožavam,savršene pesme ima čovek,sve naj,naj,naj...
|
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection... |
|
|
|
|
Dama sa Balkana ¤ dišem za tebe ¤
|
Datum registracije: 07 Avg 2008 Poruke: 2061
|
|
milica.saska je napisao/la sledeće: | ♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | Uopšte ga ne volim slušati, nerviraju me njegove pesme kao i glas. |
Ti si prva osoba koja je rekla da ne voli njegove pesme niti glas za koju ja znam.Zanimljivo... Baš retka pojava |
Slažem se... I ne mogu razumjeti kako ga netko ne može voljeti?! =) Ja jednostavno obožavam, cijenim, volim... Njega kao osobu i pjevača!
|
|
|
|
|
|
*Stefy* *samo njegova*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | cola posle marakane nije snimio ni jednu pesmu za koju sam rekla wow! sve mu je onako...presipanje iz supljeg u prazno...sve vec vidjeno |
Pa ne bih se složila, sa poslednjeg albuma "Zavičaj" su super pjesme koje mu je radio Đole Balašević-"Svadbarskim sokakom" i "Sačuvaj me Bože njene ljubavi", zatim "Kao moja mati", "Zavičaj"...
Čola i Brega su zatvorili ovogodišnji Live fest na Jazu, i Čola je opet potvrdio zašto je broj 1. Zaista, koncert za pamćenje
♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | Uopšte ga ne volim slušati, nerviraju me njegove pesme kao i glas. |
Ukusi su različiti, ali glasovne mogućnosti mu se nikako ne mogu osporiti, naprotiv...
|
_________________ Naprosto se tuga desi, i naprosto si tu gdje jesi,
I naprosto je trista čuda, predrasuda sad između nas,
Kad ljubav umre-jedan žali,
kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze.... |
|
|
|
|
Sead985 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Apr 2006 Poruke: 2
|
|
18.Aprila 2009 godine sa pocetkom u 20:30h u Zenici u novootvorenoj areni "Gradska Arena" Zdravko Čolić će održati koncert...
Za svega samo 6 sati "planulo" je 8000 ulaznica...Oficijalno su rasprodate...Iz dana u dan cijena raste ulaznica...za nepovjerovati...
Za sve one koji nemaju ulaznice, mogu je jos nabaviti...
Prodaja ulaznica za koncert Zdravka Čolića u Zenici koji ce se odrzati 18.Aprila 2009 godine u zenickoj Gradskoj Areni!
KARTE SU NEOTPAKOVANE!
(komplet - karta CD-e Zavicaj m:tel broj 65 KM kredita)
Informacije na telefon +387 63 573 815!
Kolicina ogranicena!
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Teme su spojene... Idemo dalje.
|
|
|
|
|
|
Sead985 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Apr 2006 Poruke: 2
|
|
Prodaja ulaznica za koncert Zdravka Čolića u Zenici koji ce se odrzati 18.Aprila 2009 godine u zenickoj Gradskoj Areni!
KARTE SU NEOTPAKOVANE!
(komplet - karta CD-e Zavicaj m:tel broj 65 KM kredita)
Informacije na telefon 387 63 573 815!
Kolicina ogranicena!
|
|
|
|
|
|
GoCa=) Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 22 Nov 2009 Poruke: 20
|
|
dobar je pevac, ali nisu mu sve pesme bajne iako ima dosta jako dobrih!
|
|
|
|
|
|
cherry-girl ¤¤Vatra i Led¤¤
|
Datum registracije: 21 Maj 2009 Poruke: 3250
|
|
Zdravko Colic, predobar pjevac pa rekla bih cak i umjetnik .
|
|
|
|
|
|
Hana_Kuma Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Dec 2008 Poruke: 43
|
|
Preidvan glas, neki textovi, kao mala sam ga neprestano slusala
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|