:: |
Autor |
Poruka |
jimmy012 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 20
|
|
A Deniro....Po meni on ima najbolju liriku,u istom je rangu kao Marchelo....I komercijala....Za 2Paca zna ceo swet....Da nije i on bio komercijala?!
|
|
|
|
|
|
Johnson_Everton Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Feb 2008 Poruke: 43
|
|
Slusam u poslednje vreme Prti Bee Gee, poslednji album -Tacno u pre podne- i onaj raniji -Moskri 77-05-. Wikluh Sky -Ortaci ne znaju-, mada maltene sve njegove pesme se razlikuju jedna od druge, drugacija tematika, rima itd. ( po meni nesto drugacije od onih standardnih)
Tu je Bvana...najludji...-Ko je krao jogurt-
Ranije sam gotivio i Bauk Squad (manje poznati, ali su jaki i dalje).
|
|
|
|
|
|
ljubo085 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Nov 2007 Poruke: 344 Mesto: bar
|
|
Mislim da definitivno nema nade dok juice radi duete sa minom i ivanom gavrilovicem ono turbo-folk-rep novi pravac....samo pogledaj ovu temu od 10-tak stranica i pogledaj neku folkersku o nekom pevacu,znaci ne uopste o narodnoj muzici nego o pojedincu,i sve ti je jasno.
|
_________________ kokos |
|
|
|
|
cerisilo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Mar 2008 Poruke: 59
|
|
|
|
|
Stefan-chb Dobro upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 01 Sep 2005 Poruke: 530
|
|
jel cuo neko da se raspada bad copy???? ako jeste,zasto???
|
|
|
|
|
|
ljubo085 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Nov 2007 Poruke: 344 Mesto: bar
|
|
Ja sam nesto kao nacuo....kao da ce sky da ide vani da radi solo,kao ima neke ponude,mada nezvanicno
|
_________________ kokos |
|
|
|
|
stefica_delija Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Avg 2006 Poruke: 20 Mesto: Montenegro
|
|
Af..imamo hip-hop scenu! Obozavam nas hip-hop..ne neki prejak i tvrd..ali Elitne odrede, Dragona, Denira, CYA, Tribala, Shailu, Marchela, Maajku, Struku, Shortya...ma sve!!
Ne verujem da se Copijevci raspadaju, jer sam cula da sada rade neki projekat, novi cd..naravno ajs i sky zajedno...
u svakom slucaju, ne bi valjalo..
[Edit: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
_________________ stefica_delija 3242 |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|