:: |
Autor |
Poruka |
DimitrijeR Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Feb 2008 Poruke: 76
|
|
Sve zavisi kakva je veza bila.
Prođe određeno vreme i pojavi se interesovanje za drugu devojku.
Bivša ne može da se zaboravi, ali osećanja vezana za nju nestanu.
|
|
|
|
|
|
**Ghost_Rider** Banovan! Iskusni član
|
Godine: 30
Datum registracije: 10 Jun 2007 Poruke: 947
|
|
Samo zavoleti drugu....
|
_________________ ljudi xitno mi je potrebna pomoc... Zamolio bix was swe da posxaljete poruku "Morar i Zoka - Srce tiho zaplache" na ovaj profil : kako bi pobedio na takmicxenju "Naj Srbije" ... Hwala .. ... Sme da se glasa samo jednom... |
|
|
|
|
Avram007 ..::Darkmen X::..
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
Poslati joj poklon: 9-o milimetarsko zrno u obliku kupe...
|
|
|
The Realist Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 11 Sep 2006 Poruke: 355 Mesto: Sarajevo
|
|
Jednostavno, samo kontakt svaki sa njom prekinuti!!
|
_________________ "I know where I'm going and I know the truth, and I don't have to be what you want me to be. I'm free to be what I want."-Muhammad Ali |
|
|
|
|
dzoni78 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 24 Mar 2008 Poruke: 2
|
|
Svaki savet je dobar ili pomaze makar toliko dok sam na forumu,dok se se barem malo nasmejem dok...
Ali,tesko je. San se gubi,budim se tokom noci,pogledam na sat,cudim se kako vreme tako sporo tece.. I onda,kada konacno pred zoru uspem da utonem u san,kao crv nekakav,uvuce mi se u snove i sve nestane. Ustanem umorniji i opet me isti misli gone. I tako ce,ne znam do kada.. Ne osecam glad,zedj,radost..Samo je tuga..
Svaka poruka mislim da je njena,svaki poziv,svako ko je zna ocekujem da ce je spomenuti,makar jednom recju.Nadam se da cu je ugledati makar i tamo gde nikad i ne bi bila..I to ime..
Ni sam ne znam odakle sakupim snage za novi dan.
Ne znam ni zasto je sve prestalo.Zasto se ovako zavrsilo.
Sta ostaje? Misli,nagadjanja,ljubomora..
Znam,udavio sam vas,mislite da sam p..da,ali ovako mi je lakse.
barem da vam napisem.
|
|
|
|
|
|
BaBy** Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 359
|
|
ne pozdravljat se sa njom..izgubiti kontakt..nac novu curu..izlaziti sa jaranima...vrijeme lijeci rano..ono je sve sto ostaje nakon prekida..
|
|
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
dzoni78 je napisao/la sledeće: | Svaki savet je dobar ili pomaze makar toliko dok sam na forumu,dok se se barem malo nasmejem dok...
Ali,tesko je. San se gubi,budim se tokom noci,pogledam na sat,cudim se kako vreme tako sporo tece.. I onda,kada konacno pred zoru uspem da utonem u san,kao crv nekakav,uvuce mi se u snove i sve nestane. Ustanem umorniji i opet me isti misli gone. I tako ce,ne znam do kada.. Ne osecam glad,zedj,radost..Samo je tuga..
Svaka poruka mislim da je njena,svaki poziv,svako ko je zna ocekujem da ce je spomenuti,makar jednom recju.Nadam se da cu je ugledati makar i tamo gde nikad i ne bi bila..I to ime..
barem da vam napisem. |
Nisi nas,brate,udavio,uopšte.Dobro je priznati ovako nešto.Hvala Bogu da neko kaže ovako nešto.I ne treba da te bude sramota zbog toga.Niko te ne zna lično ovde na forumu,tako da ne moraš da brineš.Ko misli da si p..da,taj isti je maloumni idiot.I veruj mi,potpuno te razumem.Koliko puta sam neprospavanih noći proveo zbog neke tamo(a i sad je tako ).
Da li vreme leči rane?Ne,uopšte,ne.Lažu oni koji kažu da vremenom prodje sve.Muškarci uvek pamte one žene i devojke:ili koje nisu imali,ili one koje su imali,a izgubili.Osećanja nestanu,ali uvek postoji onj mučan osećaj da si bio s nekom i da si je mnogo voleo,a da nisi više s njom ili da si je mnogo voleo,a nikad je nisi imao.To ne boli,to zna da ubije...Auh,i ja počeh da budem pateičan...Šta ću ''ponelo me gradivo''...
Kako zaboraviti?Kako preboleti?
Pa kad se desi nova ljubav(srećna ljubav!),onda je lakše i prethodna ljubav prestaje da boli i ''ubija''.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
Johnny-Delija je napisao/la sledeće: | dzoni78 je napisao/la sledeće: | Svaki savet je dobar ili pomaze makar toliko dok sam na forumu,dok se se barem malo nasmejem dok...
barem da vam napisem. |
Nisi nas,brate,udavio,uopšte.Dobro je priznati ovako nešto.Hvala Bogu da neko kaže ovako nešto.I ne treba da te bude sramota zbog toga.Niko te ne zna lično ovde na forumu,tako da ne moraš da brineš.Ko misli da si p..da,taj isti je maloumni idiot.I veruj mi,potpuno te razumem.Koliko puta sam neprospavanih noći proveo zbog neke tamo(a i sad je tako ).
Da li vreme leči rane?Ne,uopšte,ne.Lažu oni koji kažu da vremenom prodje sve.Muškarci uvek pamte one žene i devojke:ili koje nisu imali,ili one koje su imali,a izgubili.Osećanja nestanu,ali uvek postoji onj mučan osećaj da si bio s nekom i da si je mnogo voleo,a da nisi više s njom ili da si je mnogo voleo,a nikad je nisi imao.To ne boli,to zna da ubije...Auh,i ja počeh da budem pateičan...Šta ću ''ponelo me gradivo''...
Pa kad se desi nova ljubav(srećna ljubav!),onda je lakše i prethodna ljubav prestaje da boli i ''ubija''. |
momci, svaka vam cast
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
dzoni78 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 24 Mar 2008 Poruke: 2
|
|
Nisi nas,brate,udavio,uopšte.Dobro je priznati ovako nešto.Hvala Bogu da neko kaže ovako nešto.I ne treba da te bude sramota zbog toga.Niko te ne zna lično ovde na forumu,tako da ne moraš da brineš.Ko misli da si p..da,taj isti je maloumni idiot.I veruj mi,potpuno te razumem.Koliko puta sam neprospavanih noći proveo zbog neke tamo(a i sad je tako Embarassed Crying or Very sad ).
Da li vreme leči rane?Ne,uopšte,ne.Lažu oni koji kažu da vremenom prodje sve.Muškarci uvek pamte one žene i devojke:ili koje nisu imali,ili one koje su imali,a izgubili.Osećanja nestanu,ali uvek postoji onj mučan osećaj da si bio s nekom i da si je mnogo voleo,a da nisi više s njom ili da si je mnogo voleo,a nikad je nisi imao.To ne boli,to zna da ubije...Auh,i ja počeh da budem pateičan...Šta ću ''ponelo me gradivo''... Mr. Green
Pa kad se desi nova ljubav(srećna ljubav!),onda je lakše i prethodna ljubav prestaje da boli i ''ubija''.
Na kraju,vreme i vreme...
Kako prolazi,u pocetku,cini mi se da me razbija na komade i da nikada nece toliko da prodje da bih zavoleo opet...( ili sam toliko potonuo)
Johnny D, hvala bratelo!
|
|
|
|
|
|
Villy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 157
|
|
Welcome to my world... Ma evo vec posle godinu dana i 4 meseca ok veze sve je slabije i slabije sanjam
|
|
|
|
|
|
Filip-bmw Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 18 Feb 2010 Poruke: 1 Mesto: Beograd
|
|
mozda ovo nije tema za to -.-
ali imam nekih problema sa devojkom,pa ako iko moze da pomogne neka kaze sta misli!!
skoro 10 meseci smo zajedno,i posle nekih 7 ona mi kaze da ne zeli da ima nikog i da nece da prica kasnije da je imam samo mene kao decka (inace ja sam joj 3 decko) ... kaze kako ne zna da me voli,ne oseca mozda nista,i tako...i posle toga se sve sredilo i bilo super skoro super !
i evo sad posle 10 meseci skoro ona totalno drugacija,kaze mrzi je da dodje do mene jer je hladno napolju,dog. se nesto za Facebook da necemo koristiti (to je bila njena ideja) i ona ode stavi nove slike koje nisu bas za facebook,i ja uzmem i obrisem moj Fb!
i sad ne znam da li je tu neko drugi za nju ili sta je....da li je ne zrela ...
Hvala ako mozete pomoci !!!
|
|
|
|
|
|
mcpljugic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Nov 2006 Poruke: 15 Mesto: dubica
|
|
Ja sam skoro prosao to sve, mada sam ja nju ostavio, 3 godine veze, danima me je proganjala, nasao sam novu djevojku. staru vezu sam zavrsio tako sto joj nisam nista odgovarao, ugasio sam Facebook i jednostavno je ona vidjela da je to to i sad je ok.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|