:: |
Autor |
Poruka |
cezar1071944 Glas mog anđela
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
|
|
Bobak_BL je napisao/la sledeće: | meni licno ne znaci nista, sem stanja u kojem se trenutno nalazim...
a posto sam ja cesto u raznim stanjima, to moze da znaci bilo sta...
to je sto se tice mog avatara... | takodje,slazem se ..
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
cezar1071944 je napisao/la sledeće: | Bobak_BL je napisao/la sledeće: | meni licno ne znaci nista, sem stanja u kojem se trenutno nalazim...
a posto sam ja cesto u raznim stanjima, to moze da znaci bilo sta...
to je sto se tice mog avatara... | takodje,slazem se .. |
Apsolutno.
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
I dalje ništa. Oni mi služe tek da znam o kome je riječ, ali kako veliki broj članova mijenja avatare, u zavisnosti kako se osjećaju, valjda ili koji im se dopada taj tren, ne mogu da kažem da mi nešto posebno kazuju. Ali, kada bi svi uklonili avatare i nikove, sigurna sam da bih svakog od aktivnih članova prepoznala po riječima, po razmišljanju i izjavama. Gotovo 100% bih znala o kome je riječ. Pažljivo čitam riječi, a ne gledam toliko avatare, postove, nikove...
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|