:: |
Autor |
Poruka |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
Ja sam imala prilike da vidim kad devojka ima "prekid filma", kad se jedna moja drugarica uroljala da nije znala za sebe. Morali smo da je nosimo kuci, imala je neartikulisane pokrete i sutra nas je pitala sta joj se desilo jer nije imala pojma! Ja kad pijem i kad osetim da me hvata, stajem i znam gde mi je granica.
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Blah. Imala sam ja svoje trenutke pijanstva, ali sam si to dopuštala samo kad sam doma sa prijateljima. I to ako sam se unezverila dva put u životu - bilo je jer smo slavili noćima i danima i to samo rakija može da me uradi tako. Ali kad sam negdje vani, ja ne mogu da se napijem Ja pijem i pijem i pijem jer uživam u okusu pića ne da bi mi bilo lijepo, meni frendica veli Kak sam se strgala, juuu a ja umirem, nije mi ništa
I uvijek nekako popijem - taman. Ne volim vidjeti ni na sebi pa ni na drugima kad netko ne zna pit i misli da je supač kad se valja po podu razmazane šminke. Ajme...
|
|
|
|
|
 |
David 1986 -Pežo boy-

|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 8430

|
|
ma katastrofa, to mi je ružno za vidit, al dobro je kad popije da je taman.....
|
|
|
|
|
 |
andrejica Tico & Ada

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica

|
|
hahaha pa dobro im se mozes nasmejati
ali to je sramota
|
|
 |
Landser Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 27 Jul 2006 Poruke: 224 Mesto: nedostizno

|
|
Odvratno,gadim se takvih prizora i ne samo kad su devojke u pitanju vec i muskarci...
Jos ako je devojcica u nekom kretenskom drustvu pa joj posle rade svasta tako pijanoj (imao sam par puta prilike da vidim tako nesto),stvarno odvratno i suvise gadno da bih komentarisao
|
_________________ ...чудни су путеви моји прожети успонима и падовима..корачам у самоћи, чезнем у нади..изгарам од жеље да пронађем те..једном... |
|
|
|
 |
me_from_the_block Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 10

|
|
hm na neki nacin dobro a na neki ne.. sta da mu radimo
|
|
|
|
|
 |
mavija Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 40

|
|
Ružno videti devojku pijanu?!! Ružno je videti i muškarca...
U svakom slučaju valja se popiti po koju, ali bez preterivanja!!!
Pratim dečka u stopu!!!! Nikada se nije bunio, a ni ja se nikada nisam napila... i trezna i pijana ja sam na stolu ili stolici, tako da sav alkohol izadje... a i znam kada je dosta!!!
Priznajte momci, Lepo je kad devojka ne trubi za svako pivo!!!
|
|
|
|
|
 |
Djole_BG Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd

|
|
kratko i jasno, odvratno !!!
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
 |
RunnerSG Upućeni član

|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...

|
|
Ma to je bas jadno, ali zar nije jadno i kada widis muskarca da se odwali kao swinja, da nemoze da stoji i powraca na swe strane...?
|
|
|
|
|
 |
paja1911 Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398

|
|
muskarcima ponekad i prilici da budu svinje,ali cure.....NE!!!!Stvarno je to fuj!!!Nema gore stvari od te,stvarno je mnogo ruzno kad se cura napije,bas izgleda jadno
|
_________________ Zivot je lep,samo ga treba gledati sa prave strane |
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Citat: | muskarcima ponekad i prilici da budu svinje,ali cure.....NE!!!!Stvarno je to fuj!!!Nema gore stvari od te,stvarno je mnogo ruzno kad se cura napije,bas izgleda jadno |
Ja se nadam da za ove svinje prichash za sebe. Nisam pristalica bacanja svega, tj. svih u isti kosh.
Inache, pijano zhensko je teshko savladati da se malko primiri. Barem one koje sam ja upoznao pijane kao crna zemlja.
|
|
|
 |
paja1911 Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398

|
|
rekao sam ponekad i nisam rekao svi.A ja licno ne pijem pozz
|
_________________ Zivot je lep,samo ga treba gledati sa prave strane |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|