:: |
Autor |
Poruka |
goorica15 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Nov 2007 Poruke: 191
|
|
ne bi bilo dece hmm nista vise mi ne pada na pamet sta moze biti tako znacajno u vezi njih
|
_________________ Echoes of cries of pain reverberate in my heart. |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Ja, eto, nekako ne mogu da zamislim svijet bez muškaraca, bilo bi mnogo dooosadno, oko čega li bi se samo nervirale, kome zvocale, sa kim se raspravljale, svađale, dokazivale, koga onako sa dušom zagrlile ili proklele, sa kim dom gradile ili rušile, sa kim djecu rađale...prosto mi je nezamisliv svijet bez tih divnih stvorenja. Stvoreni smo da bi živjeli zajedno na istoj planeti i odsustvo jednog dovelo bi nestanka i drugog. No, svaka šala sad na stranu: ne, zaista mislim da bi moj svijet bez muškaraca bio ništavan i nepotpun, a kao takav vrlo nesrećan.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
vixi23 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 28 Sep 2009 Poruke: 8751
|
|
gkukolj je napisao/la sledeće: | Ja, eto, nekako ne mogu da zamislim svijet bez muškaraca, bilo bi mnogo dooosadno, oko čega li bi se samo nervirale, kome zvocale, sa kim se raspravljale, svađale, dokazivale, koga onako sa dušom zagrlile ili proklele, sa kim dom gradile ili rušile, sa kim djecu rađale...prosto mi je nezamisliv svijet bez tih divnih stvorenja. Stvoreni smo da bi živjeli zajedno na istoj planeti i odsustvo jednog dovelo bi nestanka i drugog. No, svaka šala sad na stranu: ne, zaista mislim da bi moj svijet bez muškaraca bio ništavan i nepotpun, a kao takav vrlo nesrećan. |
ja moram da se slozim sa ovim ,ne bih rekla da bi mi zivot bio tuzan ili beznacajan kad ne bi bilo muskaraca , ali nepotpun u svakom slucaju bi bio ,nije za dzabe Bog stvorio Adama i Evu
|
|
|
|
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
gagica.v je napisao/la sledeće: | Тужан? Мислиш да девојка девојку не може тако да задовољи?
Шала мала...Па не би био тужан, ја бих их убацивала тако с времена на време,. чисто да нам не буде досадно(појма немам како би успевала да их сакривам па враћам, али пустимо машти на вољу)
Кад те нервирају, а ти их пошаљеш у......мсм на неку другу планету, а када их поново пожелиш вратиш их назад. Мада што рече мамасита с ким би се свађале, истини за вољу. Нису неопходни, али нису ни занемарљиви... С времена на време... |
Pametna moja Gaga, ova ti ideja i nije tako loša, samo bi trebala da razradiš kakvu taktiku ili napraviš kakvu mašinu za deportaciju tamo i vamo, a svakako tada uvijek možeš da računaš na moju zdušnu i nesebičnu pomoć i podršku!!! Pravila bih je ja i sama, no nemam kad od muškaraca, trenutno.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|