:: |
Autor |
Poruka |
isssy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Jun 2006 Poruke: 59
|
|
Obozavam matematiku, i sve sto je vezano za taj predmet.
|
|
|
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
miskopisko je napisao/la sledeće: | matematika je jako zanimljiv predmet,to jedan od retkih predmeta koji sam u skoli sa zadovoljtvom ucio |
e i ja isto tako.. to je uglavnom sama logika, nema sta da se nabuba i mnogo je lakse.. a pogotovo jer nije kao vecina predmeta, naucis od danas do sutra i nikad ti ne treba vise..
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
matematiku moras razumjeti i dosta vremena vjezbati da bi je zavolio...ali kada je jednom zavolis onda ti nikada ne izlazi iz krvi poput droge
Problem sto mnogi ne vole matematiku je jednostavan..to su oni koji nemaju zivaca sjediti i koristiti sivu masu vise od onoga kada moras jednostavno sjesti i nauciti recimo povijest napamet....matematika se uvijek uci..a da nije matematike i algoritama tada ne bi bilo ni struje ni mobitela pa ni racunara i interneta
Problem je najveci sto djeca od prvog razreda osnovne skole ne steknu dobar temelj iz matematike i onda kada dodju u vece razrede tu je problem koji ne mogu rijesiti bez tog temelja i onda zamrze matematiku.
To vam je isto kao kada pravite kucu i napravite jake temelje onda mozete da dizete neboder..ali ako su vam temelji slabi tada ne mozete izgraditi ni prvi sprat jer ce se kuca srusiti
Matematika je najdivnija znanost na svijetu i bez nje ne bi bilo ni povijesti ni zemljopisa ni biologije..ni zivota
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Nikad nisam znala Matematiku,valjda je zato nisam ni volela...uvek mi je bila teska i uvek sam imala problem...
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
Betty Boop Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 19 Jun 2007 Poruke: 23 Mesto: Beograd
|
|
Matis zakon, obozavam ga
|
|
|
anabila Upućeni član
|
Datum registracije: 28 Jul 2007 Poruke: 395
|
|
ja sam obozavala matematiku u osnovnoj...
u srednjoj sam ju zamrzila jer mi je profesorica bila uzasna...
|
|
|
|
|
|
Bojan_kralj ~Angel azul~
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
|
|
Mrziiiiiiiiiim je imam jedva 2 iz je***ne matematike
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Volim matematiku, jako je zanimljiva
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
nikad je nisam volela, i stalno sam padala na popravne
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
mrzim matis,to mi nikada nije islo
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Matematiku nemogu baš reči da je obožavam, al ona mi je medju glavim predmetima uvik, i nisan imala nikad problema. Ne žalim se na matematiku
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Nikad nisam bila neki veliki ljubitelj matematike, uvek su mi bolje išle društvene nauke od prirodnih. Doduše, išla mi je u višim razredima osnovne, ali sam u srednjoj dobila profesoricu koja je uspela da učini da skoro u potpunosti izgubim interesovanje za taj predmet.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|