:: |
Autor |
Poruka |
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Ma kakav bre najbolji drug...razmisljala sam dosta o tome kad se slegla sva prasina.
Nikada!
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
shmek Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Dec 2007 Poruke: 22
|
|
Veza traje tri godine,ozbiljna je i planira se vencanje(zapravo veridba najpre),izabran je kum tj dva kuma(jedan da nas venca,drugi da krsti decu),izabrana su imena za klince kojih jos nema i onda krece zaplet.Jedan od kumova je decko koga znam iz osnovne skole i bio je u vezi sa devojkom koju znam jos iz obdanista,ta njihova veza je oko deset meseci tih dana trebalo da proslavi.Medjutim "kum" sve cesce ostaje da spava kod nas u stanu,zove me non-stop,na kraju svakog sms-a pise ''ljubim te''.Izadje skoro go iz kupatila tj "pokriven" nekim uzasno malim peskirom a ja sama sa njim u stanu(nista se nije dogadjlo tada izmedju nas).Naravno tu pocinju obostrane varnice a zna se da je to zabranjeno.Njegova devojka shvati sta je sustina te price i raskine sa njim.Medjutim on nastavlja da zove svoju kumu.Lepo kazu da je najlepse zabranjeno voce.Ipak od svega toga nije bilo nista jer se ipak probudio onaj osecaj da to ne sme da se dogodi.Posle par meseci ja sam raskinula sa deckom sa kojim sam bila u visegodisnjoj vezi jer sam ga zatekla u stanu sa drugom a kum se pomirio sa devojkom.Sa njom vise ne kontaktiram,moj bivsi ima novu devojku a kum se i dan danas slatko nasmeje kada se sretnemo...
|
|
|
|
|
|
BulatCar ::The Dark Knight::
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~
|
|
Čudni su putevi sudbine, tako je najbolje, provela bi život pored čoveka koji te ne zaslužuje...
ako se ne varam karađorđa je ubio njegov kum??
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
shmek Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Dec 2007 Poruke: 22
|
|
Tek kada se sve zavrsilo shvatila sam da me ne zasluzuje.Sam je priznao da su svi izgovori kojima je imao obicaj da se sluzi zapravo lazi u koje sam verovala a on je to koristio da se vidja sa curama koje su i po sedam godina mladje od njega.Pozove kad cuje da pokusavam da nadjem drugog decka i tad mi kaze tj opet me slaze da me voli.Verovatno smo istrajali toliko zato sto nijedna druga nije namerno sebi vezala povez preko ociju samo da njen izabranik bude sto savrseniji.Mada nema veze,zivot ide dalje.Mozda je tek vreme za pravu ljubav...
|
|
|
|
|
|
BulatCar ::The Dark Knight::
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~
|
|
na bini svaka maska je pala, u spilu lazi vise nijednog aduta, pala je zastava predstave kraj.
Citat: | Mozda je tek vreme za pravu ljubav |
Naravno
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Kada sam procitala ovu temu nasmesila me je i podsetila na subotu...Najbolji drug mog sada bivseg je bas takva osoba, ovo mu je treca po redu moja najfrendica sa kojom je bio u vezi samo da bi ostao u krugu meni bliskih osoba. Moja veza je bila ozbiljna tako da kada mi je on jednom prilikom nesto nabacio u stilu da me moj bivsi ne zasluzuje, da ne zna da ceni sta ima kraj sebe itd...itd... odgovorila sam mu "da on kao najbolji drug mog tadasnjeg dragog nikada ne bi trebao pricati tako nesto iza njegovih ledja" i to je ostalo na tome, on je do prosle subote bio jos uvek u vezi sa mojoj najfrendicom ...zasto do prosle subote??? ...Pa zato jer je prilikom vecere popio koju vise poceo da mi se nabacuje i otvoreno rekao pred celim drustvom i mojom sestrom i zetom da mu se smucilo vise da izlazi sa mojim prijateljicama samo da bi ostao u mojoj blizini... popio je memorijalnu samarcinu od moje Grkinje (njegove sada bivse) i ponudu da ga moji sestra i zet odvezu kuci posto nije mogao da vozi u onakvom stanju.
|
|
|
|
|
|
Tvoj_neko Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 60 Mesto: ispod njegovih usana...
|
|
i, da, napokon smo zajedno
volim ga, voli me
divan je
posle godinu dana opshte ludnice sve se sleglo koliko- toliko...jbg, ljubav zaista ne zna za granice
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
^pa,ako ce vas to usreciti,a vidim da jeste,-drago mi je da uspeva.
inace,naj drug od mog bivseg je.. pa,njegov drug,a moj poznanik, neko sa kim i dan danas popijem kafu,kad se sretnemo. i to je to. nema varnica,nema cimanja,nema hemije,nista
|
|
|
|
|
|
zasto banovan? Upozorenja: 2 od 3 U INAT BAGRI
|
Godine: 113
Datum registracije: 28 Apr 2008 Poruke: 1523 Mesto: za sankom
|
|
nema srece na tudjoj nesreci.
bear that in mind,you soulless creatures...
|
_________________ Jedan i jedini duplirani član, HELLBRINGER.
U inat svima,bez mane i straha.
Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...
Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!
Sva vlast rakiji !!! |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
je njegov najbolji drug....to tako i treba da ostane
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|