www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pegla i mi :(
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
jovana_88_nis
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 31 Avg 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 09, 2007 1:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne peglam nista sem kose Smile

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 09, 2007 5:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

peglam ono što mi treba tog dana, nekad opeglam i čim se osuši veš. nije mi to problem, veći mi je problem što mi se nekad košuljica izgužva od sjedenja i sakoa a baš tad nemam peglu. tako da mi peglanje nije problem. bar nije za sad dok živim sama.

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 09, 2007 8:13 pm    Naslov poruke: Re: Pegla i mi :( Na vrh strane Na dno strane

sanjica_021 je napisao/la sledeće:
Devojke jel peglate,sta peglate? Ja jok vala,samo sto se mora i kad se mora 8)

Uh, ni jedan kućni posao mi ne pada tako teško, kao peglanje... Confused Ali, što se mora, ljubi te teta Zora, nije teško Razz Šalu na stranu... Od skoro peglam sve. Do skoro sam izbegavala da peglam muške košulje, ali eto... od skoro i to, ali samo po potrebi Very Happy

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

andjeo-s-greskom
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 28 Avg 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 14, 2007 2:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije mi tesko peglati,ali me razljuti kada je los materijal i pocne da se lijepi za peglu...

ns21
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 55

Datum registracije: 14 Sep 2006
Mesto: Zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 14, 2007 5:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

samo ono što se mora, košulje i sl

može se vreme mnogo korisnije utrošiti

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 27, 2007 12:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U zadnje vreme cesto peglam;a od kako sam naucila da peglam kosulje,onda mi je extra peglanje Very Happy Wink

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 28, 2008 2:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno..Peglam uvek kada mami treba pomoć i kada ne može sve da stigne..Tada joj uvek primognem u pomoć..Ne mora biti peglanje već bilo koji kućni posao Wink Very Happy

Mala-23
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Jan 2008
Mesto: Germany

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 29, 2008 7:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sve peglam. Sta da radim kad nije mi mama u blizini Very Happy a ne bi dala da mi pegla muz, nemogu ni zamisliti to. A cure, meni je doktor rekao nedavno da je vrlo vazno da se pegla donji ves zbog bakterija (vrucina ih ubije). samo da znate

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 30, 2008 12:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moram da priznam da sam prava vrednica,da mi nikada nije tesko bilo sta da uradim,naravno sve sem peglanja New Evil verujte mi kada vidim peglu nemam srece,jednostavno ne volim da peglam,to radim samo kada moram Neutral trudim se da sve svoje lepo slozim,samo da ne bih uzimala peglu,ali sve drugo volim da radim po kuci Very Happy

bilo vezano za tu osobu ...

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 24, 2011 2:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To je pored kuhanja jednini posao koji volim da radim i zaista ga radim sa uživanjem: namjestim dasku za peglanje tako da mogu da u isto vrijeme pratim tv i moj je svijet...milina, isključim mozak, sve miriši, sve složeno po ormarima po p.s.u. (dobro, malo sam opssesivno kompulsivna i sve ima svoj ofinger, košulje ne smije da stoje bez nekog smisla i reda, suknje i hlače isto tako...)....Naprosto, uživancija. Prašina, ribanje, usisavanje...to se radi jer moram, a ovo...odmara dušu... Very Happy

njanja1011
*look by njanja*
<b>*look by njanja*</b>

Godine: 37

Datum registracije: 14 Sep 2010
Mesto: Između planina i mora...

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 24, 2011 3:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako išta mrzim od poslova to je peglanje,
vazda mi opadnu ruke od peglanja,od umora i napora koje donosi,a opet ne ispeglam kako valja...

Dok nisam bila udata "uvaljivala" sam majki ili sestri da mi što-god ispeglaju,a sad... Very Happy
platim ženu koja mi ispegla robu,mada kad se pomene peglanje ja prvenstveno mislim na muževe košulje i odmah mi nije dobro...
a nekih puta mi to i svekrva odradi... Embarassed Mr. Green
jer sam ja anti-talenat za kućne poslove...
a i fjaka me često uhvati,pa mi se neda ništa činjet Laughing Laughing Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Pegla i mi :( Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Strana 12 od 12

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon