:: |
Autor |
Poruka |
jovana_88_nis Iskusni član
|
Datum registracije: 31 Avg 2007 Poruke: 913
|
|
ne peglam nista sem kose
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
peglam ono što mi treba tog dana, nekad opeglam i čim se osuši veš. nije mi to problem, veći mi je problem što mi se nekad košuljica izgužva od sjedenja i sakoa a baš tad nemam peglu. tako da mi peglanje nije problem. bar nije za sad dok živim sama.
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
sanjica_021 je napisao/la sledeće: | Devojke jel peglate,sta peglate? Ja jok vala,samo sto se mora i kad se mora 8) |
Uh, ni jedan kućni posao mi ne pada tako teško, kao peglanje... Ali, što se mora, ljubi te teta Zora, nije teško Šalu na stranu... Od skoro peglam sve. Do skoro sam izbegavala da peglam muške košulje, ali eto... od skoro i to, ali samo po potrebi
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
andjeo-s-greskom Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 28 Avg 2007 Poruke: 29
|
|
nije mi tesko peglati,ali me razljuti kada je los materijal i pocne da se lijepi za peglu...
|
|
|
|
|
|
ns21 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 14 Sep 2006 Poruke: 63 Mesto: Zemun
|
|
samo ono što se mora, košulje i sl
može se vreme mnogo korisnije utrošiti
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
U zadnje vreme cesto peglam;a od kako sam naucila da peglam kosulje,onda mi je extra peglanje
|
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Naravno..Peglam uvek kada mami treba pomoć i kada ne može sve da stigne..Tada joj uvek primognem u pomoć..Ne mora biti peglanje već bilo koji kućni posao
|
|
|
|
|
|
Mala-23 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 29 Mesto: Germany
|
|
Ja sve peglam. Sta da radim kad nije mi mama u blizini a ne bi dala da mi pegla muz, nemogu ni zamisliti to. A cure, meni je doktor rekao nedavno da je vrlo vazno da se pegla donji ves zbog bakterija (vrucina ih ubije). samo da znate
|
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
moram da priznam da sam prava vrednica,da mi nikada nije tesko bilo sta da uradim,naravno sve sem peglanja verujte mi kada vidim peglu nemam srece,jednostavno ne volim da peglam,to radim samo kada moram trudim se da sve svoje lepo slozim,samo da ne bih uzimala peglu,ali sve drugo volim da radim po kuci
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
To je pored kuhanja jednini posao koji volim da radim i zaista ga radim sa uživanjem: namjestim dasku za peglanje tako da mogu da u isto vrijeme pratim tv i moj je svijet...milina, isključim mozak, sve miriši, sve složeno po ormarima po p.s.u. (dobro, malo sam opssesivno kompulsivna i sve ima svoj ofinger, košulje ne smije da stoje bez nekog smisla i reda, suknje i hlače isto tako...)....Naprosto, uživancija. Prašina, ribanje, usisavanje...to se radi jer moram, a ovo...odmara dušu...
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
njanja1011 *look by njanja*
|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Sep 2010 Poruke: 18239 Mesto: Između planina i mora...
|
|
Ako išta mrzim od poslova to je peglanje,
vazda mi opadnu ruke od peglanja,od umora i napora koje donosi,a opet ne ispeglam kako valja...
Dok nisam bila udata "uvaljivala" sam majki ili sestri da mi što-god ispeglaju,a sad...
platim ženu koja mi ispegla robu,mada kad se pomene peglanje ja prvenstveno mislim na muževe košulje i odmah mi nije dobro...
a nekih puta mi to i svekrva odradi...
jer sam ja anti-talenat za kućne poslove...
a i fjaka me često uhvati,pa mi se neda ništa činjet
|
_________________ "Kad bih znala da su ovo poslednje minute što te vidim,rekla bih ti:VOLIM TE,i ne bih glupo pretpostavljala da to već znaš..." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|