:: |
Autor |
Poruka |
fifi24 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Feb 2007 Poruke: 10
|
|
ekonomija i srodni fakulteti su vrlo perspektivni kada se uzme u obzir da smo zemlja u tranziciji! uz ove fakultete preporucio bih i fakultete poput etf i drugih, na kojima studenti mogu doci do kvalitetnog znanja vezanog za informatiku!
|
|
|
|
|
|
andjelinaaaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Dec 2005 Poruke: 78 Mesto: Budva
|
|
zavrsila sam etf- smjer primijenjeno racunarstvo i mogu vam reci da sto se posla tice mogu da biram mjesto jer ovog mog kadra svuda treba
|
|
|
|
|
|
hamza23 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 25
|
|
I ja studiram ekonomiju,posljednji semestar. Svaki fax je dobar,ali kapitalizam dominira tako da je znanje i kvalitet ono sto se trazi, tako da uspijevaju samo oni koji su extra dobri,trziste rada to brzo selektuje.
|
|
|
|
|
|
devasatya Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Mar 2007 Poruke: 1
|
|
ljudi sta se cimate, u politici su pare. samo moras da zaboravis na obraz! mlatis dobru platu + dnevnice a tapkas u mestu! extra! pricas pola sata a da nista nisi rek'o a i ako si nesto rekao niko te nije razumeo pa verovatno ni ti sam.
salu na stranu (mada ovde ima istine) najbolje, ekonomija (moram se sloziti, kamara novih banki se otvara i lepe su plate) i naravno programiranje, preporucujem MATF (moj fax ) ako hocete nesto stvarno da naucite!
|
|
|
|
|
|
Majda_T Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Jul 2006 Poruke: 155
|
|
HMM... nase diplome malo gdje vrijede..znam jednog covjeka, stariji je punoo...i zavrsio je medicinu a kad je otisao u svedsku radio je kao medicinski tehnicar tak da se vratio natrag...ako se izboris svagdje imas mjesto i posao..a pored tog si i nacitan i znas raditi svoj posao
|
|
|
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Divim se ljudima koji su zavrsili veterinu i medicinu! Perspektiva Elektrotehnicki fax!
|
|
|
|
|
|
nebofirm Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 313 Mesto: Beograd
|
|
Masinski, naravno
|
_________________ Zauvek slobodan... |
|
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
Meni je jako zanimljiv masinski fakultet al on kod nas na moju veeliku zalost uopste nije perspektivan.
Kod nas ljudi najvise upisuju ekonomiju,ona je u pg mnogo izgubila od nekadasnjeg ugleda tako da ja ne bih bila mnogo ponosna sa njenom diplomom,jos kad vidim kakvi je idioti zavrsavaju,tuzno...
Zato sam odlucila da se mucim na ETF i nijesam se pokajala.
Dobar mi je takodje i PMF,to cu upisat kad zavrsim ETF:)ko zna.....
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
kikic18 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Sep 2007 Poruke: 2
|
|
Eh, neko nekad rece: "Gde si ti video dobrog diplomiranog masinskog inzenjera, da radi u DOBROJ firmi?"
|
|
|
|
|
|
Shmexy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 19 Okt 2007 Poruke: 10 Mesto: beograd
|
|
svaki fakultet je isplativ i svaka diploma vredi,sve zavisi od ljudi koji ih zavrse i nacina na koji se snadju u svom poslu...
|
|
|
|
|
|
draguljcheee Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Dec 2007 Poruke: 1
|
|
Ma dajte ljudi da se ne zezamo, svi fakulteti sem jednog pumpaju studente samo znanjem iz struke, tako da arhitekta, gradjevinac, masinac, eteefovac itd. su usko specijalizovani i znaju samo to cime se bave.....sto bi reko moj postovani profesor, prave od studenata fach idiotes...... zato je Pravni fakultet najbolji za one ljude koji zele da poseduju znanja iz svih oblasti....Nije ni cudo sto su svi veliki ljudi uglavnom studirali prava.
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
^aham...bas...
ja ne studiram prava i ne osecam se bas idiotom...pozdravi svog profesora od jednog sudenta filozofskog faxa
elem...pitanje je koji to fakultet ima najveci potencijal...postovi koji se ne drze teme ce biti, kao i do sada, brisani
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|