:: |
Autor |
Poruka |
Crvenkapa Bre Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Okt 2006 Poruke: 40 Mesto: Nedodjija
|
|
Bilo bi dobro da dva lika nisu stala pored zbuna, izvadila ... i pochela da drkaju
|
_________________ ...I'm a sinner, I'm a saint, I do not feel ashamed, I'm your hell, I'm your dream, I'm nothing in between, you know you wouldn't want it any other way... |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
rosel je napisao/la sledeće: | da li ste imali sex na javnom mestu, i kakav je dozivljaj! |
Da, i o5 ću Sve što je u bilo kom smislu rizično ili zabranjeno, naravno da pali
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
SLaTKa MaLa =* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Apr 2009 Poruke: 6
|
|
Daaa.. Pa, bilo je svuda, ali je najzanimljivije bilo kada sam bila u Monte Karlu, sa jednim strava tipom.. U jednom kazinu.. Na stolu za bilijar.. Pa, bilo je ludo i nezaboravno.. Osecaj je neverovatan..
|
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Seks na javnom mestu je najuzbudljiviji
Nema ništa uzbudljivije od toga da vodite ljubav na mestima na kojima neko može da vas zatekne. Oživite seksualne fantazije i prepustite se strasti.
Sofija Kapablanka, autorka knjige "101 trik u seksu" tvrdi da će vođenje ljubavi na neuobičajenim mestima i te kako začiniti vaš ljubavni život. Isprobajte, videćete da će vam prijati, piše "Blic Žena".
Uzbudljiva "vožnja"
Možda nije najudobnije mesto na svetu, ali ko bar jednom nije vodio ljubav u kolima?
Bilo kako bilo, automobil je često, iako neudoban, sjajno rešenje za sve "hitne situacije". Seks u njemu je uzbudljiviji i strastveniji zato što sjedinjuje čari susreta na brzinu, kada nemate vremena ni da se pošteno skinete, s romantikom lepe zvezdane noći.
Za parove u godinama ovo može biti veoma zanimljiva igra pre svega zato što će ih podsetiti na mladost.
U prirodi je najlepše
Jedna od najčešćih seksualnih fantazija većine žena jeste vođenje ljubavi s partnerom na pustoj plaži, noću, na mesečini. Međutim, ova predivna slika može da se pokvari činjenicom da će hiljade zrnaca peska ući u najskrivenije delove vašeg tela. Da vam se to ne bi desilo, ponesite ćebence ili peškir. Ne zaboravite ni bocu vina kako biste mogli da nazdravite pod zvezdanim nebom i da se prepustite uživanju.
Znajte da plaža nije jedino mesto na kome možete da se zabavite. Ne zaboravite polja, šume, obale reka, parkove, brdašca… Međutim, ako ne želite da vas otkrije porodica koja je tu došla na piknik, preporučljivije je da na ova mesta odete noću, kada farovi automobila mogu da vam najave nečiji dolazak.
Na javnim mestima
Lift je jedno od najčešćih javnih mesta na kome ljudi vode ljubav. Ovde je brzina u prvom planu, zbog čega se sve svodi na poljupce, milovanja, dodire ili oralni seks.
U restoranu ili u diskoteci takođe može da bude veoma zanimljivo. Sledite partnera do toaleta, uvucite se unutra da vas niko ne vidi i poklonite mu nešto što neće zaboraviti do kraja večeri.
Bioskopi su takođe zanimljivi, naročito na projekcijama koje posećuje malo ljudi, jer se tada oralni seks može praktikovati relativno bezbedno.
Toaleti u avionima su popularni isto kao i skriveni uglovi vozova. Do problema dolazi samo ako žena nije dovoljno uzbuđena, pa joj brza i nagla penetracija izaziva bol.
(MONDO)
|
|
|
|
|
|
pavlito Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 15 Dec 2008 Poruke: 26 Mesto: Beograd
|
|
ja jesam imao i to vise puta, npr. dzogirao sam sa "drugaricom" po shumi i stazi na kojoj dzogiraju jos mnogi, i kao stali smo da odmorimo i ja reko sto ne bi mi malo zasli u shumu jos koji metar i eto ti... ako se to uzme kao javno mesto da su ljudi prolazili i neki su chak i videli i prosli nas... ili npr. Beer fest prosle godine u wc-u gde je ogroman red izlazimo ja i jos jedna devojka koju sam tamo upoznao posle sexa i svi bulje u nas... kao navodno nisu se itd ali osecaj je nezamenljiv bas iz razloga sto je javno i deluje zabranjeno...
|
_________________ Cuvam noc od budnih... |
|
|
|
|
cezar1071944 Glas mog anđela
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
|
|
Pa jeste tako,ali treba da ispadne spontano,da mi se to desi..
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Vrijeme je za seks na javnom mjestu!
"Proljeće je a u meni nemir...", riječi su pjesme poznate nam svima. Iskoristite proljetni nemir i priuštite sebi i svom partneru nezaboravno iskustvo, poseksajte se na javnom mjestu!
Na radnom mjestu
To vrlo neprofesionalno ponašanje moglo bi vas čak stajati i radnog mjesta. Ako je strah veći od uzbuđenja, radije se nemojte upuštati u seks na radnom mjestu. U slučaju da je želja veća, samo si hrabro priuštite divlju avanturu, s kojoj ćete sigurno začiniti dugotrajni dan. Pazite samo da prostor bude samo vama na raspolaganju i da pri seksu ne budete previše glasni.
Garderoba
Bila to garderoba u dvorani za vježbanje ili ona u trgovini. Ako s partnerom redovito idete na fitness, možete nakon znojnog razgibavanja vaša vruća tijela ohladiti pod zajedničkim tušem u garderobi. Pazite samo da vas tko ne bi iznenadio. Pravi adrenalin ćete osjetiti ako si priuštite neki diskretan erotski doživljaj u garderobi neke trgovine s odjećom, koja ima dovoljno velike kabine. Pazite da kabina bude potpuno zatvorena uz pod, jer bi u suprotnom slučaju netko mogao sudeći po položaju vaših nogu i hlača oko gležnjeva zaključiti što se događa.
U parku
U proljetnim i ljetnim danima možete si u večernjim satima priuštiti i nestašno sjedenje na klupicama u parku. Drage dame, prije izlaska obucite suknju i sjednite partneru u parku u krilo. Vrlo diskretno mu otkopčajte hlače i namjestite se tako, da vaša suknja pokriva sve što se događa. Nježno i gotovo neprimjetno se ljuljajte. Uživajte u prisutnosti prolaznika, koji uz vašu pažljivost da se ne razotkrijete neće niti slutiti što se događa u njihovoj neposrednoj blizini.
U bazenu
I na kupalištima seks može proticati vrlo diskretno ako ste dovoljno pažljivi i neupadljivi. Žena neka se nasloni na rub bazena, a sve što partner mora napraviti je da makne kupaći kostim. Isto to možete ljeti raditi u moru.
U kinu
Kada je dvorana prilično prazna i ljudi su od vas dovoljno udaljeni, možete se malo poigrati i u kinodvorani tijekom predstave. Dok drugi gledatelji budu zaposleni gledanjem filma, možete se zagrijati prvo nježnim milovanjem i masiranjem penisa odnosno vagine. Naravno radite to u zadnjem redu i vrlo udaljeni od ostalih jer bi vas u protivnom netko mogao opaziti i prirediti vam dobru količinu neugodnosti. Nestašni parovi će si priuštiti oralni seks, a oni najodvažniji će se usuditi i još više. Uživajte u nezaboravnoj avanturici, a iza sebe s mjesta zločina odstranite svaki trag.
U vozu
U seks u vozu se upustite samo u slučaju da postoje kupei u kojima se mogu navući zavjese. Vjerojatno vam je poznat slučaj žene koja bi se uzbudila od trešnje javnih prijevoznih sredstava tijekom vožnje. Ili slučajevi žena koje obožavaju seks na stroju za pranje rublja jer na njemu osjećaju ugodno vibriranje na stražnjici. Slično vibriranje će vam pružiti i voz. Izaberite dalju destinaciju i tijekom vožnje ju začinite hrabrim seksom, ali pazite da vas ne zaskoči kondukter ili omete neki znatiželjni putnik.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Bobak_BL * Domaci Lazov *
|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
|
|
ne volim ja da niko zna sta ja radim i s kim ja to radim.
ko nema gdje...sta mu ja mogu...neka se fura da mu je dobro.
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti.... |
|
|
|
|
lucigreen90 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Okt 2011 Poruke: 8
|
|
lift.... definitivno preporucujem. iako imam zelju u parku, usred bijela dana....
|
|
|
|
|
|
rosel Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 60
Datum registracije: 08 Okt 2004 Poruke: 71
|
|
bilo gde ,sa pravom osobom....sve je mmmm
|
|
|
|
|
|
terorajzer Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 15 Nov 2008 Poruke: 10
|
|
Mogren plaža
Park u Tivtu
Tramvaj u BG-u
Leto je zakon
|
|
|
|
|
|
Outre D'Etre Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Jul 2012 Poruke: 31
|
|
Jesam, super je.
|
_________________ .
Outre D'Etre |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|