:: |
Autor |
Poruka |
Vlada_R ///M

|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL

|
|
Pa dobro, za neko ko zivi u Srbiji i nema drugog izbora onda je sasvim opravdan brak zbog papira. Platis osobi koliko trazi, dobijes papire i time poboljsas svoju buducnost i od svojih deca.
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Citat: | za neko ko zivi u Srbiji i nema drugog izbora onda je sasvim opravdan brak zbog papira. Platis osobi koliko trazi, dobijes papire i time poboljsas svoju buducnost |
Slazem se sa ovim ^, ima svakakvih slucajeva i ljudi rade ono sto im odgovara bilo to za bolju buducnost ili iz nekog drugog razloga, nekad iz moranja nekad svojevoljno.
Ipak mislim da se zene/udaju iz ljubavi i za one koje hoce, zele i vole, bez interesa i pogleda na finansiski status.
|
|
|
|
|
 |
beyondmyself Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Sep 2007 Poruke: 46

|
|
nekome je to jedina sansa za bolji zivot i ja to ne osudjujem. skalapanje posla kao i svakog drugog u takvim slucajevima. samo, znam da se to mnogima obilo od glavu, pa su sve sto su stekli izgubili, nazalost.
ko ne plati na mostu, platice na cupriji!
|
_________________ Blago onom ko rano poludi,zivot mu prodje u radosti i veselju  |
|
|
|
 |
ssemovsk Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 27 Jun 2007 Poruke: 20 Mesto: Makedoniju

|
|
Ne se slazem sa brak zbog papire, nikad ne bi uradila to
|
|
|
|
|
 |
visnjik Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 52
Datum registracije: 23 Nov 2008 Poruke: 3

|
|
to vise i nije aktuelno bar u Njemackoj, jer danas ljudi rade za sve manje novca u inozemstvu,tako da se to vise i ne isplati,pored svih tih rizika koji prate takvo sklapanje braka
|
|
|
|
|
 |
aleksa014 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 05 Sep 2008 Poruke: 3

|
|
pff ozenio bih se odmah ukoliko ima neka devojka evo me na raspolaganju sam.. ma i ljubav ako treba sve je tu lol
pre 4, 5 godina sam trebao i iskomplikuje se nesto i od svega nista.. ima vremena svega 25 imam
|
|
|
|
|
 |
NUSKMP Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 62
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 36 Mesto: Moskva

|
|
Ja sam upravo trenutna žrtva toga,jer se držimnekih svojih principa.
Naime,kada sam se upiznao sa devojkom,mlađom 17 godina od mene,imao sam najviše roblema d aje ubedim da ja sa njom nisam samo zbog papira. I tada sam joj obećao,a toga se držim od današenjeg dana,da nikada neću tražiti Ruske papire,a naročito ne kroz nju.Meni je to zaista odvaratno,a česta je pojaava u Rusiji.
Međutim,kada se to radi uz novac,mislim da je ok.I jedna i druga strana imaju svoj interes i to je to.
|
_________________ Neka svako umre ko mrzi Partizan |
|
|
|
 |
batin Dobro upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 21 Jul 2008 Poruke: 542 Mesto: La Serena

|
|
...Pa brate to je samo "Brak zbog papira" & Naravno da se slazem sa tim! Mnogi govore Nebih nikada, nema sanse bla bla blaaaaaaaa.... pa svi bi to govorili da im je lepo dole, da nemaju nikakvih problema & da im Chale & Keva guraju lovu u bu... ! Ali kada imas breg problema i nikako da izadjes iz sr... onda razmisljas malo drugacije, dali da ostanes dole i radis ceo zivot kao budala za 10€ ili da palis preko, radis za 150€ & pokusas da sredis zivot!! Pametan covek ce izabrati vecu "Cifru"
|
_________________ ...Srce radi za Slavu... |
|
|
|
 |
lahaine Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 25 Jun 2005 Poruke: 21 Mesto: Beograd

|
|
RS vam je zivi primer gde se zene gaje da bi se udale preko, momci kad treba da se zene svi pohitaju ovamo i kupi zene i vode ih u inostranstvo. Ja sam zivi svedok toga. POZ
|
|
|
|
|
 |
batin Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 21 Jul 2008 Poruke: 542 Mesto: La Serena

|
|
^^ Bratija, pa da li bi ti radio za 250KM, vozio 30god stari auto koji se kvari svaki 2 dan i ceo zvot slusao "Bice bolje, samo jos malo bla bla bla" o.O?? Tada ne postoji "Patriotizam, Volim svoju zemlju " i ostale gluposti, tada covek samo sebe laze a "istina je surova i uvek boli" Kada se ukaze prilika da se pali preko onda normalan covek to i uzme, naravno neki zbog sebe a neki zbog "Svoje buduce porodice" jer je mnogo malo nas imalo savrcen zivot, tako da i te "Devojke zele da ostvare neki normalan zivot" Pa brate, da sam i ja "Ta" Devoka koja je odrasla u Sr... i ja bih se udao za nekog lika preko, pa nije on "Godzilla" ako je preko!! Neznam kakav si ti imao zivot & kakav sada imas ali ja sam imao mnooogo los ( Sada imam 25god & ono sto sam ja prosao mnogi to nece proci za ceo zivot !!! Hey i naravno kome je lepo dole njemu ce uvek biti lepo, ali meni i mnogima nije bilo...... jer nezelim da moja deca imaju onakav zivot kakav sam ja imao, i veruj mi hmmmm.... nisam jedini koji ovako razmislja.
|
_________________ ...Srce radi za Slavu... |
|
|
|
 |
cherry-girl ¤¤Vatra i Led¤¤

|
Datum registracije: 21 Maj 2009 Poruke: 3250

|
|
Ko voli neka izvoli .
Ja ne bih i necu i tschus
Dobro je znati sta zelis u zivotu a sta ne.Danas su jednostavno materijalne stvari vrednije od nekih po meni bitnijih stvari. Nije sve u parama .
Tako ako je na primjer momak dijasporac, nekima curama je to veliki plus a ostalo postaje manje bitno , a sve je vise i momaka takvih
|
|
|
|
|
 |
EuRoBeBiDoLL Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 25 Jan 2010 Poruke: 1

|
|
nebi nikad to uradila, ali danas nemozes nikome vjerovati dali te voli kao zenu ili ti laze samo da dobije papire.....zato trazi sebi partnera koji vec ima papire )
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|