www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Najruznije osobine kod muskarca
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 02, 2009 3:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

1.aljkavost puta 25820968

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 02, 2009 3:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dize mi se kosa na glavi od onih muskaraca koji misle da su bogom dani. da mogu da rade sta hoce, budu sa kim hoce dok su u vezi, varaju na sve strane...

klinka iz kraja
*One_and_Only*
<i>*One_and_Only*</i>

Datum registracije: 25 Dec 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 02, 2009 3:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kad pusi, kad je napadan... kad zuri....... Twisted Evil

Laughing Laughing Laughing ma bole me brige na kraju krajewa, ne gotivim ih... Laughing

Jale21
Mister Domaći.de 2007
<font color=red><b>Mister Domaći.de 2007</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 16 Okt 2005
Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 19, 2009 5:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lane86 je napisao/la sledeće:
Ja ću ostati pri svom mišljenju i čvrsto stati iza toga da zaista mrzim ljubomoru, ali onu posesivnu i nekontrolisanu... Ljubomora je čista nesigurnost u sebe i mene to izludjuje... Zatim, ne volim kada nema manire... ili ima loše... takodje, glupost... nedostatak inteligencije... kao i one muškarce koji su "prepotentni"... uh... Evil or Very Mad Ne volim kada nema nikakve ambicije i interesovanja... Kada ne zna da ljubav i poštovanje idu zajedno i laž... laž ne mogu da podnesem... Eto, nisam previše zahtevna... Mr. Green

auuu najezio sam se... Shocked Shocked Shocked

pitanje - koliko ti poznajes ljubomornih devojaka, nije to samo nasa osobina...
maniri - od princa do onog sto pije pivo ispred prodavnice, okruzenje, vaspitanje i mnogo sto sta ulazi u to. Sta kazes na manir kada se cura zaleti prva da udje u lokal tj sama otvori vrata, namesti sama sebi stolicu i naruci kriglu piva. i to je lep manir ali dobro...
inteligencija - ili je imas ili nemas ili si sredina to se posle 2 recenice vidi...
"prepotentni" ??? - koliko sam puta samo cuo, pazi one sto GLUME ribe, ali dobro...
ambicije i interesovanja - svako ko hoce da bude svoj covek mora da bude ambiciozan a sto se interesovanja tice, to je djene djene... Wink
ljubav i postovanje - to je sve stvar izbora i prave ljubavi, ako nekoga stvarno volis, postovaces ga...
LAZ - ako ima jedna osoba muska/zenska da je poznajes a da ne laze, NIKAD, ja skidam kapu...

I na kraju - Ja pozdravljam sve savrsene devojke a za savrsenog muskarca cete sacekati do 2170 godine kad bude izasao model LD- 1123 prototip

Yes it's gonna be cold, lonely summer
But I'll fill the emptiness
I'll send you all my dreams
Everyday in a letter
Sealed with a kiss...

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 19, 2009 8:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

plus dodajem one 'blabla'
ne mozes doci do reci od takvih Laughing

cherry-girl
¤¤Vatra i Led¤¤
<b>¤¤Vatra i Led¤¤</b>

Datum registracije: 21 Maj 2009

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 19, 2009 8:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ima svega hihi

kad misli ako ima dobar auto,da moze imati svaku,cccc
previse pametovanja
pretjerivanje u alkoholu

et Cool

Marjan84
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 03 Feb 2008
Mesto: Izmedju pakla i raja "KingCity"

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 20, 2009 3:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne lupajte molim vas!
Podrzavam mog brata Jala!
Voleo bi da upoznam sve ove sto su davale komentare i da razmenimo misljenja! Smile

XAXAXA! I da dodam...
Ajd' muskarci da svi postanemo gejevi jer pored nas zive sve savrsene ribe! Smile)))

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 27, 2009 12:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ajde, vas dvojica, Jale i Marjane, mirni Mr. Green

Jale, ti izvrnu svaku reč naopako ko čarapu Razz Svako ima pravo na svoje mišljenje Wink A istina je da mi, devojke, umemo da tražimo dlaku u jajetu i često ne znamo šta hoćemo, ali imate i vi svojih 'momenata' Wink

Metiljav, lenj, nesposoban da preduzme išta više od ispijanja kafe / piva u najprometnijem kafiću.

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 17, 2009 2:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

knknpnkn je napisao/la sledeće:
pa drage moje, za sta vam je Bog dao ruke i nokte! Moj kad bi u mom prisustvu zevao za drugom, ne bi mu ispale oci, vec bi mu ih ja iskopala!!! To bi mu se jednom desilo i bilo bi poslednje sto je video! New Evil
Da dodam listi: ljubomorisanje!
Sitne lagarije!
Kada glume ludilo(malo polete)!!!! 8)

Ne zalazim ovde, ali ovi muski me nesto navukli, pa me ovaj komentar naterao da se javim.

Pa ko je ovde sada ljubomoran??? Ti sto bi on da gleda okolo, il' on sto zeli da gleda okolo????

Oci su tu da gledamo i da razgledamo, al' sve u odredjenim granicama (naravno bez zevanja) Very Happy
Gledaj al ne diraj to su moji uslovi.

Vi zenske to ne shvatate, to je majka priroda ucinila tako i mi se ne mozemo boriti protiv toga. Oci same pobegnu Wink

Sad znate zasto konju stavljaju one ekstra kapke na oci Laughing Laughing Wink

Ajde ajde, da nemamo mane nebi se ni voleli toliko Wink

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

Mrs Bella
jagode sa šlagom.
jagode sa šlagom.

Datum registracije: 21 Feb 2009
Mesto: Djevojacki san :*

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 17, 2009 12:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo da ja nastavim Mr. Green

Muskarci koji (cesto) psuju, to mi se nikako ne svidja.!
Muskarci koji su neuredni.
Muskarci koji pljuju Shocked (vec je prije navedeno)
Muskarci koji gledaju u druge zene kada si ti s njim u vezi.
Muskarci koji su lijeni...

to je za sada sve.

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 18, 2009 2:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:

Znaci svi. Razz
Sta ima lose u tome ako pogledas u drugu zenu, a u vezi si? Niko od nas, a ni vas, ne gleda vrane na nebu dok seta gradom ili sedi na plazi.
Prema tome, gledamo i gledacemo, a kome smeta neka se zamonasi. Razz

Mrs Bella
jagode sa šlagom.
jagode sa šlagom.

Datum registracije: 21 Feb 2009
Mesto: Djevojacki san :*

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 18, 2009 9:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jerotije je napisao/la sledeće:
Citat:

Znaci svi. Razz
Sta ima lose u tome ako pogledas u drugu zenu, a u vezi si? Niko od nas, a ni vas, ne gleda vrane na nebu dok seta gradom ili sedi na plazi.
Prema tome, gledamo i gledacemo, a kome smeta neka se zamonasi. Razz

Eh nisu svi dragi jerotije Mr. Green

Zna se na sto se misli kada se kaze 'gledati u druge devojke'. Ne misli se samo gledati kao u prolazu, slucajno pogledati, nego djevojku pogledati s namjerom.
Znas kako je ruzno kada ti hodas s voljenim a njemu oci samo lete na drugu. Pa ja bih mu samar opalila. Rolling Eyes
Vec je drugacije kada vas dvoje hodate a uopce ne obracate paznju na druge oko vas, nego ste samo vi bitni Wink
Poznavala sam i muskarca koji je gledao druge, a i jednog koji nije..!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Najruznije osobine kod muskarca Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  sledeća
Strana 12 od 13

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon