:: |
Autor |
Poruka |
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
1.aljkavost puta 25820968
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
dize mi se kosa na glavi od onih muskaraca koji misle da su bogom dani. da mogu da rade sta hoce, budu sa kim hoce dok su u vezi, varaju na sve strane...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
klinka iz kraja *One_and_Only*
|
Datum registracije: 25 Dec 2008 Poruke: 3192
|
|
kad pusi, kad je napadan... kad zuri.......
ma bole me brige na kraju krajewa, ne gotivim ih...
|
_________________ To the world you may be just one person,
But to one person you may be the world. |
|
|
|
|
Jale21 Mister Domaći.de 2007
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Okt 2005 Poruke: 1218 Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...
|
|
Lane86 je napisao/la sledeće: | Ja ću ostati pri svom mišljenju i čvrsto stati iza toga da zaista mrzim ljubomoru, ali onu posesivnu i nekontrolisanu... Ljubomora je čista nesigurnost u sebe i mene to izludjuje... Zatim, ne volim kada nema manire... ili ima loše... takodje, glupost... nedostatak inteligencije... kao i one muškarce koji su "prepotentni"... uh... Ne volim kada nema nikakve ambicije i interesovanja... Kada ne zna da ljubav i poštovanje idu zajedno i laž... laž ne mogu da podnesem... Eto, nisam previše zahtevna... |
auuu najezio sam se...
pitanje - koliko ti poznajes ljubomornih devojaka, nije to samo nasa osobina...
maniri - od princa do onog sto pije pivo ispred prodavnice, okruzenje, vaspitanje i mnogo sto sta ulazi u to. Sta kazes na manir kada se cura zaleti prva da udje u lokal tj sama otvori vrata, namesti sama sebi stolicu i naruci kriglu piva. i to je lep manir ali dobro...
inteligencija - ili je imas ili nemas ili si sredina to se posle 2 recenice vidi...
"prepotentni" ??? - koliko sam puta samo cuo, pazi one sto GLUME ribe, ali dobro...
ambicije i interesovanja - svako ko hoce da bude svoj covek mora da bude ambiciozan a sto se interesovanja tice, to je djene djene...
ljubav i postovanje - to je sve stvar izbora i prave ljubavi, ako nekoga stvarno volis, postovaces ga...
LAZ - ako ima jedna osoba muska/zenska da je poznajes a da ne laze, NIKAD, ja skidam kapu...
I na kraju - Ja pozdravljam sve savrsene devojke a za savrsenog muskarca cete sacekati do 2170 godine kad bude izasao model LD- 1123 prototip
|
Everyday in a letter
Sealed with a kiss...
|
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
plus dodajem one 'blabla'
ne mozes doci do reci od takvih
|
|
|
|
|
cherry-girl ¤¤Vatra i Led¤¤
|
Datum registracije: 21 Maj 2009 Poruke: 3250
|
|
ima svega hihi
kad misli ako ima dobar auto,da moze imati svaku,cccc
previse pametovanja
pretjerivanje u alkoholu
et
|
|
|
|
|
|
Marjan84 Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Feb 2008 Poruke: 511 Mesto: Izmedju pakla i raja "KingCity"
|
|
Ne lupajte molim vas!
Podrzavam mog brata Jala!
Voleo bi da upoznam sve ove sto su davale komentare i da razmenimo misljenja!
XAXAXA! I da dodam...
Ajd' muskarci da svi postanemo gejevi jer pored nas zive sve savrsene ribe! )))
|
_________________ "The brightest lights in the darkest nighT"
.:.MARJAN.:. |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Ajde, vas dvojica, Jale i Marjane, mirni
Jale, ti izvrnu svaku reč naopako ko čarapu Svako ima pravo na svoje mišljenje A istina je da mi, devojke, umemo da tražimo dlaku u jajetu i često ne znamo šta hoćemo, ali imate i vi svojih 'momenata'
Metiljav, lenj, nesposoban da preduzme išta više od ispijanja kafe / piva u najprometnijem kafiću.
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
knknpnkn je napisao/la sledeće: | pa drage moje, za sta vam je Bog dao ruke i nokte! Moj kad bi u mom prisustvu zevao za drugom, ne bi mu ispale oci, vec bi mu ih ja iskopala!!! To bi mu se jednom desilo i bilo bi poslednje sto je video!
Da dodam listi: ljubomorisanje!
Sitne lagarije!
Kada glume ludilo(malo polete)!!!! 8) |
Ne zalazim ovde, ali ovi muski me nesto navukli, pa me ovaj komentar naterao da se javim.
Pa ko je ovde sada ljubomoran??? Ti sto bi on da gleda okolo, il' on sto zeli da gleda okolo????
Oci su tu da gledamo i da razgledamo, al' sve u odredjenim granicama (naravno bez zevanja)
Gledaj al ne diraj to su moji uslovi.
Vi zenske to ne shvatate, to je majka priroda ucinila tako i mi se ne mozemo boriti protiv toga. Oci same pobegnu
Sad znate zasto konju stavljaju one ekstra kapke na oci
Ajde ajde, da nemamo mane nebi se ni voleli toliko
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
Mrs Bella jagode sa šlagom.
|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*
|
|
Evo da ja nastavim
Muskarci koji (cesto) psuju, to mi se nikako ne svidja.!
Muskarci koji su neuredni.
Muskarci koji pljuju (vec je prije navedeno)
Muskarci koji gledaju u druge zene kada si ti s njim u vezi.
Muskarci koji su lijeni...
to je za sada sve.
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Citat: | Muskarci koji gledaju u druge zene kada si ti s njim u vezi. |
Znaci svi.
Sta ima lose u tome ako pogledas u drugu zenu, a u vezi si? Niko od nas, a ni vas, ne gleda vrane na nebu dok seta gradom ili sedi na plazi.
Prema tome, gledamo i gledacemo, a kome smeta neka se zamonasi.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
Mrs Bella jagode sa šlagom.
|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | Citat: | Muskarci koji gledaju u druge zene kada si ti s njim u vezi. |
Znaci svi.
Sta ima lose u tome ako pogledas u drugu zenu, a u vezi si? Niko od nas, a ni vas, ne gleda vrane na nebu dok seta gradom ili sedi na plazi.
Prema tome, gledamo i gledacemo, a kome smeta neka se zamonasi. |
Eh nisu svi dragi jerotije
Zna se na sto se misli kada se kaze 'gledati u druge devojke'. Ne misli se samo gledati kao u prolazu, slucajno pogledati, nego djevojku pogledati s namjerom.
Znas kako je ruzno kada ti hodas s voljenim a njemu oci samo lete na drugu. Pa ja bih mu samar opalila.
Vec je drugacije kada vas dvoje hodate a uopce ne obracate paznju na druge oko vas, nego ste samo vi bitni
Poznavala sam i muskarca koji je gledao druge, a i jednog koji nije..!
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|