:: |
Autor |
Poruka |
granger_ Banovan! Wanted!
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jan 2007 Poruke: 8473
|
|
i meni se desavalo to...traje samo sekundu,neko kaze nesto i ja se sjecam toga kao da se vec desilo.ali ne vjerujem da postoji paralelni svijet.a cesto mi se desava da sanjam neki san koji sam sanjala i prije i u snu znam sta ce se dalje desiti,cak znam i da sanjam i ne mogu da se probudim..
|
|
|
|
|
|
mrgude Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
cudan je to osjecaj,pravo te zbuni.ja se sva zbunim kad mi se desi,a ne znam sta bi da vjerujem od svih navoda da je to
|
|
|
cupakabra *the dancing girl*
|
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 1763 Mesto: taaaaamo daleeeeko
|
|
deja vu.... dogadjalo mi se par puta da vidim "vec vidjeno"
ali paralelan svet. i isto se zbunim i uvek uzviknem "deza vu"
ali nikad nisam sigurna u to....
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
uzbudljiv oseca... ali nazalost veoma kratko traje.... steta sto mi se ne desi nekoliko sekundi ranije.... odna bih mogao da izmenim nesto
Ovako samo posle vec zavsenog dogadjaja imam utisak da sam ga vec jednom u zivotu proziveo... i tu je kraj.
Procitao sam da receptori u mozgu ponekad pomesaju neki detalj iz secanja sa detaljom koji primetimo u trenutku desavanja. I onda mi pomislimo da se taj dogadjaj vec jednom desio.
Tj. ... milijarde informacija se skladiste u nasem mozgu ... i velika je verovatnoca da se povremeno neke od informacija skoro poklope... tada mi imamo utisak da se nesto ponavlja.
Meni se svidja taj osecaj ... sve mislim da u tom momentu mogu nesto da predvidim... ali nikada mi ne uspeva
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
uglavnom je potreban neki okidac, neka rec, neki pokret, nesto.. i onda dodje taj (vidim svima vec dobro poznati) feeling, malo me strese, obuzme i prodje. spooky,ali nekako, priceless
paralelni svetovi?-bese zanimljiva tema dok sam bila mladja, ali sad kao nesto i ne verujem u to. ali ipak to pitanje ostavljam otoreno. bilo bi cool da postoji
|
|
|
|
|
|
babyboom Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 10 Nov 2007 Poruke: 132
|
|
cesto mi se to desava, neverovatan osecaj ali negde sam cula da postoji i naucno objasnjenje, naime oci preucimaju signal vidjenog u isto vreme ali ponekad se desi da jedno oko prednjaci i salje impuls mozgu pre ovog drugog otud taj osecaj , neznam mozda i jeste tako mada ja sam sklona verovanju i u nesto vise , paranormalno!
|
|
|
|
|
|
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
ja isto imam taj osecaj svako malo..medjutim ja recimo ne mogu da vidim sta ce neko reci, nego se nalazim u situaciji koja je poznata, ili nesto sto neko kaze mi je poznato...
|
_________________ *Leptiri u mom stomaku*
*uvek me na tebe potsete*
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan* |
|
|
|
|
Bojan_kralj ~Angel azul~
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
|
|
Desava mi se to i to bas cesto...ni ja ne mogu da verujem ali cesto sanjam neka desavanja i na kraju se to desi tek za nekih 3 - 4 dana. Nije nista posebno ali eto ni sam ne znam kako ali desava mi se...tako da verujem u deja vu, i ako nemam pojma kako moze da se objasni ovako nesto
|
|
|
telulu Upućeni član
|
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 280
|
|
Zadnji put mi se desilo jutros, a inače mi se non stop dešava.
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Desava mi se, al sve redje i redje...malo je zastrasujuce
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**
|
|
meni se to desilo mnogo puta...u pocetku mi je bilo strasno ali sam se vremenom navikao
desilo mi se da imamo utakmicu i imam slobodna bacanja..tacno znam kako ce lopta da udje u kos..i tako i bude.. poslije se smijem sam sebi kao budala
a sad,vjerujem li da postoji paralelan svijet sa nasim.. moguce..ali nista nije naucno dokazano..cak se ni ne poteze ta tema u javnosti i medju naucnicima..
|
|
|
Vucinic88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Jun 2007 Poruke: 169 Mesto: Podgorica
|
|
Evo desi mi se prosle nedelje, vracem se iz grada sa kumom, kisa pada,trcimo pored jednog vrtica i DEJA VU , stadoh ja ... Stade i on i kaze ,sto stade jadan...Ja velim: "Ovo je vec bilo"
|
_________________ ***tezak je ovaj zivot*** |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|