:: |
Autor |
Poruka |
bambelina Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Maj 2006 Poruke: 11
|
|
u Banja Luci sam jela najbolje cevape u svom zivotu 8)
|
|
|
|
|
|
saki10 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 07 Jun 2006 Poruke: 63
|
|
Banja luka , moja pusta zelja.........vec dugo zelim da posetim taj grad ali mi ne ide.........ali ovog leta sam obecao sebi,sad ili nikad........
|
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
bila sam u banja luci mnogo puta ............ lep grad ............... ima super nocni zivot ............ pre nekih 8,9 godina sam bila 7 dana u banja luci i izlazili smo svako vece provodili smo se tad u popularnoj diskoteci music holl ............. super nam je bilo opet bi pozelela da odem tamo
|
|
|
|
|
|
erwin_tirol Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 69 Mesto: Reutte/Austrija i Banja Luka
|
|
Banja Luka je pravi grad, vazda nesto ima, nocni zivot nije normalan
jedva cekam 25.10, da odem dole
morate obavezno da odete kod muje na cevape najbolji na balkanu
|
_________________ Ja sam Momak iz Banja Luke, ali zivim u austriji |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Tamo bi trebali biti kao dobri cevapi. Ja sam tamo jeo najgore cevape u svom zivotu.
Nesto kao Italija i pizza. Najgora je pizza u Italiji.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
djomlapa Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Okt 2004 Poruke: 521 Mesto: Zrenjanin
|
|
Nikada nisam bio...voleo bih ga posetiti
|
|
|
|
|
|
heroina Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Sep 2006 Poruke: 3 Mesto: baltimore-banja luka
|
|
joj kako bih rado otisla do banja luke...
samo da popijem negdje dobru kafu... ili pivo...
nijedan grad u americi (a ni ostatku svijeta) ne moze se porediti sa banja lukom
|
|
|
|
|
|
erwin_tirol Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 69 Mesto: Reutte/Austrija i Banja Luka
|
|
cao
eva ja prije pola sata stigao iz banja luke, dole sam svakih dan izlazio u grad, bijo sam u svakim clubovima koji imaju dole
popijo sam banjalucko pivo "Nektar" i ponijo sam karton ovamo
pravi grad, zelim svima da jednom u zivotu odu dole i da vide taj ljep grad
veliki pozdrav
|
_________________ Ja sam Momak iz Banja Luke, ali zivim u austriji |
|
|
|
|
27da03 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Avg 2006 Poruke: 69
|
|
ev samo da Vam grad pohvalim, ove godine sam bila dva puta i stvarno je super, meni je puno puno ljepsi od sa.
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Cula sam da je banja luka divno mesto,kao i po slikama,nadam se da cu jednom imati priliku da ga obidem...
|
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
pre dva vikenda sam bila u banja luci posle par godina i dalje lep grad , ima mnogo toga sto mi se dopada... ovog puta nisam izlazila u nocni zivot tako da ne znam kako je sad ali nekad pre kada sam bila u banja luci nocni zivot je bio odusevljavajuci.....grad kao grad zaista divan
|
|
|
|
|
|
magdalenar Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Nov 2006 Poruke: 64
|
|
Ja sam naturalizovana Banjalucanka vec vise od decenije, tu sam se udala i rodila dijete, osjecam se da tu najvise pripadam i iskreno volim taj grad. Dosla sam u ratu pa ne mogu da komentarisem kako je bilo prije, ali znam da su ljudi jako vedri i otovreni, svi vole da se druze i uvijek je grad pun, nikad se ne mozes osjetiti sam. Svi vole provod i stari i mladi, zene su uglavnom jako dotjerane i mnogo se na to polaze paznje. Kazu da je sada Banjaluka jedno od najvecih gradilista na Balkanu, mene svaki novi pomak raduje i veseli, a ko nije bio tamo samo koju godinu, pa i manje imace stosta novog da vidi. Istina, za turiste nema pretjerano toga da pruzi sto se obilazaka nekih kulturno-istorijskih spomenika tice, sem Kastela nema mnogo da se vidi u gradu, ali je zato mjesta za izlazal na obilje i provod je uvijek zagarantovan. Banjaluka ima odlicne restorane, a kao sto neko ranije pomenu i kulturnih je desavanja sve vise, sto je jedan veliki plus. Preporucujem svakome da obavezno dodje i vidi "Krajisku ljepoticu"!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|