www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Bez sexa.....?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
vucko1981
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 18 Dec 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 10, 2007 3:42 pm    Naslov poruke: ...... Na vrh strane Na dno strane

zar je zivot bez sexa uopste zivot???

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 11, 2007 1:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ela85 je napisao/la sledeće:
pa mogu...izdrzala sam nekih recimo godinu dana....prosto je i to bolje nego sa bilo kim..

Tako je! Ja seks ne dozivljavam kao fiziolosku potrebu pa da moram. Jednostavno izdrzis onoliko koliko je potrebno, a ne po svaku cenu da se taslacis pod izgovorom da ne mozes da izdrzis.

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 11, 2007 4:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cp6ujanka je napisao/la sledeće:
Ako ga nikad ne probas...naravno da mozes. Ziveli su mnogi pre nas bez telefona,struje i interneta...a mi koji smo na to navikli ne mozemo da zamislimo zivot bez toga...Tako je i sa sexom....dakle...
Ali naravno da ne moze da postoji zivot bez sexa jer se ne bi radjali novi narastaji,pa bi homo sapiens ponestao Shocked heheh (ako izuzmemo epruvete i ostalu tehnologiju) Razz

slazen se

dushi333
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 02 Feb 2007
Mesto: Tetovo

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 11, 2007 11:58 pm    Naslov poruke: koliko dugo Na vrh strane Na dno strane

pa 3 mjeseca najvise

Mil-KG
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 29 Sep 2005
Mesto: Aschaffenburg

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 11, 2007 10:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

NEEEEEEEEEE, to nedolazi u obzir!!!

~Tanja~
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 15, 2007 12:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kakav bi to zivot bio bez sexa!!! Mogla sam bez toga dok ga nisam iskusila, al posle toga ne, nikako. Oni koji kazu da mogu, po meni lazu, ja mislim da oni samo nemaju sa kim, a ne zele sa svakim

elzare
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 20, 2007 12:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zivot bez sexa se nemoze zamisliti,a najvise bez onoliko koliko je moralo Smile

*zečica*
-fatalna zavodnica-
-fatalna zavodnica-

Datum registracije: 28 Mar 2007
Mesto: tamo gdje ljubav počinje

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 21, 2007 5:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hmmm....svega nekoliko mjeseci mogu bez njega..al onda vec izludim

dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 22, 2007 5:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Embarassed ne mogu Embarassed

lekne
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: guildford uk

uk.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 22, 2007 11:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo vec 3 meseca Smile

m1sLiTe o tOmE...

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 07, 2007 7:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mozda mogu nedelju dana bez sexa, a posle... Kriza Mr. Green Mr. Green Mr. Green

~ Banetova Žena ~

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 08, 2007 10:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve sto se mora moze se i istrpiti hehehe
Ja nisam osoba koja po cijenu zivota mora da ima sex s nekim..ja sa svakim ni kafu ne mogu popiti a kamo li imati odnos s njim....

Bila sam bez sexualnih aktivnosti najduze skoro pa dvije godine..da mi nije bilo tesko jeste..da sam se bila uzeljela sexa..jesam..ali nekako sam uspjela da izdrzim.

Dakle sex jeste lijep ali nije na moranje Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Bez sexa.....? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  sledeća
Strana 11 od 13

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon