:: |
Autor |
Poruka |
vucko1981 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 19
|
|
zar je zivot bez sexa uopste zivot???
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Ela85 je napisao/la sledeće: | pa mogu...izdrzala sam nekih recimo godinu dana....prosto je i to bolje nego sa bilo kim.. |
Tako je! Ja seks ne dozivljavam kao fiziolosku potrebu pa da moram. Jednostavno izdrzis onoliko koliko je potrebno, a ne po svaku cenu da se taslacis pod izgovorom da ne mozes da izdrzis.
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
cp6ujanka je napisao/la sledeće: | Ako ga nikad ne probas...naravno da mozes. Ziveli su mnogi pre nas bez telefona,struje i interneta...a mi koji smo na to navikli ne mozemo da zamislimo zivot bez toga...Tako je i sa sexom....dakle...
Ali naravno da ne moze da postoji zivot bez sexa jer se ne bi radjali novi narastaji,pa bi homo sapiens ponestao heheh (ako izuzmemo epruvete i ostalu tehnologiju) |
slazen se
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
dushi333 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 02 Feb 2007 Poruke: 75 Mesto: Tetovo
|
|
pa 3 mjeseca najvise
|
_________________ vatra je u suncu al zemlja je ta koja gori,oci se zaljube a srce je to koja pati.... |
|
|
|
|
Mil-KG Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 29 Sep 2005 Poruke: 257 Mesto: Aschaffenburg
|
|
NEEEEEEEEEE, to nedolazi u obzir!!!
|
_________________ Mil-KG |
|
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Kakav bi to zivot bio bez sexa!!! Mogla sam bez toga dok ga nisam iskusila, al posle toga ne, nikako. Oni koji kazu da mogu, po meni lazu, ja mislim da oni samo nemaju sa kim, a ne zele sa svakim
|
|
|
elzare Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Nov 2006 Poruke: 211
|
|
zivot bez sexa se nemoze zamisliti,a najvise bez onoliko koliko je moralo
|
|
|
|
|
|
*zečica* -fatalna zavodnica-
|
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 11485 Mesto: tamo gdje ljubav počinje
|
|
hmmm....svega nekoliko mjeseci mogu bez njega..al onda vec izludim
|
_________________ *lutka s naslovne strane*
|
|
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
ne mogu
|
|
|
|
|
|
lekne Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 159 Mesto: guildford uk
|
|
evo vec 3 meseca
|
_________________ It has been said that something as smal as the flutter of a butterfly`s wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world.
m1sLiTe o tOmE... |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
mozda mogu nedelju dana bez sexa, a posle... Kriza
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Sve sto se mora moze se i istrpiti hehehe
Ja nisam osoba koja po cijenu zivota mora da ima sex s nekim..ja sa svakim ni kafu ne mogu popiti a kamo li imati odnos s njim....
Bila sam bez sexualnih aktivnosti najduze skoro pa dvije godine..da mi nije bilo tesko jeste..da sam se bila uzeljela sexa..jesam..ali nekako sam uspjela da izdrzim.
Dakle sex jeste lijep ali nije na moranje
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|