:: |
Autor |
Poruka |
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
^ah,pa nigde ne pise da ne smemo voleti i svoje gluposti ponekad bas one nose u sebi posebnu draz
|
|
|
|
|
|
Pinki.funclub Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Sep 2008 Poruke: 173 Mesto: RS
|
|
Na greskama se uci
Moja prva ljuba ce zauvek ostati u mome srcu, pod sifrom Uciteljica
I da neko je spomenuo prijatelje, da jedan dobar drug, kog sada ujutro bude Andjeli,ima mesto , ma sta mesto ima celu sobu u mome srcu!!!
|
_________________ » . . . No dakle, tko si ti? - Dio
sam one sile što vječno želi
zlo, a vječno stvara dobro«. |
|
|
|
|
maLena_puLa [.montenegrina.]
|
Godine: 31
Datum registracije: 22 Dec 2005 Poruke: 7118 Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula
|
|
Naravno..
|
_________________ Kakav smo mi to narod kad je gubav jedina riječ koja se rimuje sa ljubav ? |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Odgovori "da" "ne" "mozda" "naravno" "svakako"... ce biti brisani. Svako moze sastaviti jednu recenicu, a i ovde se ocekuje da navedete ko ce to uvek biti deo vaseg srca
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
bebakiki Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 26 Nov 2007 Poruke: 470
|
|
Da zauzimace zauvek jedan mali deo koi je rezervisao u mom srcu,i ako nismo vise tako bliski.
|
_________________ Happy |
|
|
|
|
neuhvatljivaa x fille sauvage x
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644
|
|
Postoji jedna osoba koja ce uvek biti tu, negde blizu srca, i kojoj svim srcem zelim da bude srecna, kad vec kraj mene nije mogla naci srecu...
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Da.
Jedan decko zauzima veci deo mog srca.. vec 6 godina. Nazalost, nisam u sposobnosti da ga zaboravim. A i ako ga zaboravim jednog dana, znam da ce biti uspomena i deo koji nikada nece biti zaboravljen.
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Iako vise nismo zajedno, i ne volim ga vise kao decka, sa njim sam provela skoro pola svog zivota i uvek ce da ima posebno mesto u mom srcu. Uvek cu da se pitam dal cu da nadjem ljubav kao tu jos koji put u zivotu.
Moje 2 naj drugarice i 2 najbolja druga...koliko god se lose osecala, svo 4 su bili tu za mene, i vozali me po gradu dok se ne osecam bolje, pustali moju pesmu i sa mnom plakali.
HVALA VAM!
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
sHeeZy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 29 Jul 2009 Poruke: 66 Mesto: medju zvezdama
|
|
naravno da postoji... to su dve osobe koje ce zauvek imati mesto u mom srcu
|
_________________ (= sve sto cini zivot sada je tu =) |
|
|
|
|
Rada_zemunka •♥...by your side...♥•
|
Godine: 26
Datum registracije: 31 Jul 2007 Poruke: 5757
|
|
Naravno da postoji osoba koja pored moje uze familije zauzima mesto u mom srcu. To je decko koji je bio moja prva velika ljubav, a gledajucu sex i grad, i citajuci sta Carry pise, prema njoj u zivotu nam se desi jedna prava ljubav, mislim da je on bio moja prva prava velika ljubav, vec dve godine ga ne zaboravljam, jer ne zelim, sanjam ga, citam njegovu posvetu na knjizi, i zaista zasluzuje deo u mom srcu, jer kako god da okrenem uvek ce biti poseban i jedinstven po mnogo cemu
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Da. On ce uvek biti u mom srcu, ma sta god da se desi.
Bilo je tu mnogo lepih a i tuznih stvari otkada smo se upoznali i nikada nije izasao iz mog srca.
|
|
|
|
|
|
mrgude Upućeni član
|
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
da...dvije osobe...a volila bi da nema nijedna...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|