:: |
Autor |
Poruka |
mnedic2 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 03 Jul 2005 Poruke: 114 Mesto: Paris

|
|
svima im treba srezati plaće za 90 posto
|
_________________ Prc man |
|
|
|
 |
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD

|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci

|
|
slazem se sa mnedic2....i to najmanje 90 posto
|
|
 |
Pedjanbg Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 229 Mesto: Novi Beograd

|
|
Primaju tacno onoliko koliko im ljudi daju.
|
|
|
|
|
 |
Belphegor Cute Blondie's devil

|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd

|
|
pa o tome je ovde i reč. nije pitanje da li oni traže puno nego da li su preplaćeni, a bogami, dobar deo njih jeste i to u velikoj meri.
|
|
 |
BORIS_88 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 17 Feb 2006 Poruke: 82 Mesto: PODGORICA

|
|
mislim da su mnogo skupi , samo uporediti fudbalere sa nekim drugim sportistima, npr. sa odbojkasima .
|
|
|
|
|
 |
Gagi_84 Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 328 Mesto: Beograd

|
|
naravno da jesu,zbog tih para oni gube osecaj i vezu sa navijacima,ne igraju iz ljubavi prema klubu vec zbog para.
|
|
|
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd

|
|
Gagi_84 je napisao/la sledeće: | naravno da jesu,zbog tih para oni gube osecaj i vezu sa navijacima,ne igraju iz ljubavi prema klubu vec zbog para. |
To je sad sasvim normalno.Naravno da igraju samo zbog para.Malo je onih koji igraju iz ljubavi jer bi takvi trebali da igraju za dzabe
Ima izuzetaka, njima svaka cast.
|
_________________ Master |
|
|
|
 |
bosnovi Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 01 Nov 2005 Poruke: 54

|
|
nisu to je jednostavno sport oko kojeg se vrte milioni sta ja mogu sto plivanje i atletika imau hiljadu puta manje para od fudbala to je tako i amen
|
|
|
|
|
 |
ZOZE Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Nov 2005 Poruke: 85

|
|
nisu jer jedan ronaldinjo zaradjuje ko krstic u nba
|
|
|
|
|
 |
seanpaul Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 16 Nov 2005 Poruke: 68

|
|
Pod uslovom da ti ovo "preplaceni" znaci previse placeni, mislim da su ovi iz Real Madrida, Celzija, Mancestera i ostalih bogatih klubova placeni previse i vecina njih ne zasluzuje ulozeni novac, cast izuzecima kojih ima malo. A ovi kod nas bi trebalo da su malo bolje placeni, ali i uprkos tome sto nemaju neke silne pare oni se foliraju, razbacuju, vozaju ku..e sa sobom, jednom recju ovi fudbaleri iz nasih liga su prave seljacine ... : )
ustvari ispravicu se...ovi fudbaleri u nasoj ligi treba da imaju jos manje plate jer ne umeju da igraju...e sad je ok ...ajd poz
Edit by Belphegore
Sve je to moglo i u jednu poruku
|
|
|
|
|
 |
NAMKA10 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 6 Mesto: Beograd

|
|
definitivno nisu. kolko oni treniraju i kolko se odricu od stvari svakojakih ipak treba da budu placeni dobro.oraju necega da se odreknu
|
|
|
|
|
 |
Chokoholic Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Feb 2006 Poruke: 211 Mesto: Pyong-Yang

|
|
Ja mislim da nisu preplaceni jer im dosta para uzme klub, jer imaju neke smesne razloge itd.
ja mislim da bejzbol i kosarkasi u Americi su previse preplaceni...stvarno je nerazumljivo da neko uzima po 20miliona amerikanaca za 6 godina a igra samo 2-3 godine dobro i posle se zajebava...
znam da ima fubalera koji bi trebali praviti dosta vise para od nekih koji to nezasluzuju, ali jesu na pocetku njihovog kontrakta...
...tesko je pogoditi ko ce odraditi svoju paru a ko nece
|
_________________ SAMO JA!!! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|