:: |
Autor |
Poruka |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
|
 |
jbstapar [Caliente con el fuego]
![<b>[Caliente con el fuego]</b> <b>[Caliente con el fuego]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?

|
|
paaaaa, zavisi.,
ja npr kad sam tuzna stavicu neki avatar koji je ... tuzan, gde devojka place, i sta ti ja znam..
kad sam dobro ili odlicno raspolozena stavicu tipa ovakve avatare sexy girl, nogice, boxerice-a i sama volim da setam okollo po stanu, pa eto..il ne znam..dvoje kako se ljube..i sta ti ja znam..
ne otkriva mnogo..ali mislim da raspolozenje da.
|
|
|
|
 |
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ

|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416

|
|
Pa normalno da govori, pa ja to tako doživljavam da će svatko stavit neki avatar koji mu nešto znači, predstavlja, a sad kako će to neko doživit, ja mislin da je to sporedna stvar, jer ka šta je rekla osoba iznad mene kad je tužna da stavi tužni avatar e sad kako će to neko doživit, njoj je svejedno, dok s druge strane kad stavim neki sexy avatar, to nemora značit da se ja kur*im s nečim ili da želim da me tako doživljavaju jer jadan onaj kojem je mjerilo seksipilnosti avatar na forumu nego jednostavno se tako osjećan, takvo mi je raspoženje taj momenat, taj tjedan i to je to, isto šta sad imam ovaj avatar na ovaj par šta se ljubi, znači da san zaljubljena u svog momka i da ga volin i da se tako trenutno osjećan i to je cila filozofija ...
|
|
|
|
|
 |
cherry-girl ¤¤Vatra i Led¤¤

|
Datum registracije: 21 Maj 2009 Poruke: 3250

|
|
Naravno da govori....sam izbor bilo cega,govori o toj osobi....a tak i izbor slike,avatara
|
|
|
|
|
 |
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..

|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**

|
|
vjerjte mi da meni avatar ne znaci nista.. iskreno ne znam ni zasto stoji tu.. eo po prvi put imam avatar sa "skrivenom" porukom... a avatari kod drugih mi nsta ne znaci, mozda jedino da ih prepoznam po slikama. ali odje se cesto avatari mjenjaju, tako da ako nisi redovan ne mo's znat ko je ko
Citat: | Nekima pokazuje njihovo skriveno: Kakav bih rado bio(la) |
slazem se... (a vama ka' da znaci sto moje misljenje)
Citat: | kad stavim neki sexy avatar, to nemora značit da se ja kur*im s nečim |
AAhahahahahahaha
|
|
 |
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~

|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324

|
|
Meni govori tko ima ukusa, a tko nema...
U mom slučaju, sve (nick, rank, avatar, potpis) puno govori o meni... Jer ako npr. uzmem avatar koji je samo oku ugodan, a nema nikakvo simboličko značenje, ne predstavlja mene ili moje trenutno psihološko stanje, onda se osjećam kao da imam nekakvu masku, kao da to nisam ja...
|
|
|
|
|
 |
Sabados Mafijaš

|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky

|
|
LEUTica je napisao/la sledeće: |
Upravo sam to htjela napisat.
Ali mislim da su to najčešće želje i interesi nekih ljudi. Ako su avatari kod cura sexy, one žele da ih takvima doživljavaju.
Dok muškarci, s druge strane, češće svojim avatarima pokazuju svoje interese. |
Haha lepo receno. Potpisujem, u mom slucaju to nije bas tako, ali u vecini da
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
 |
Rada_zemunka •♥...by your side...♥•

|
Godine: 27
Datum registracije: 31 Jul 2007 Poruke: 5757

|
|
Ja avatar menjam shodno tome kakvu sliku nadjem po internetu, koja mi se svidi tu i stavim, tu je najrazlicitija kolekcija, od beba, preko leptirica do evo sad ove devojke... nemam neke zahteve sto se toga tice... sto se potpisa tice on dosta govori o meni, mom raspolozenju...ako sam tuzna ide neka srceparajuca pesma, ako sam srecna onda bude nesto lepo...sve u svemu...raspolozenje je presudno
|
|
|
|
|
 |
cherry-girl ¤¤Vatra i Led¤¤

|
Datum registracije: 21 Maj 2009 Poruke: 3250

|
|
Sabados je napisao/la sledeće: | LEUTica je napisao/la sledeće: |
Upravo sam to htjela napisat.
Ali mislim da su to najčešće želje i interesi nekih ljudi. Ako su avatari kod cura sexy, one žele da ih takvima doživljavaju.
Dok muškarci, s druge strane, češće svojim avatarima pokazuju svoje interese. |
Haha lepo receno. Potpisujem, u mom slucaju to nije bas tako, ali u vecini da  |
sta li tvoj avatar govori
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Meni lično ne govore ništa o osobi koja je u potpisu. Primjetim ih tek onako usput, više me zanimaju riječi, tako da smatram da odredjeni nick ili avatar i ne donose sliku samog čovjeka sakrivenih iza njih. Mogu tek trenutno otkriti njihove emocije, ako ih često mijenja, ali kakva je osoba u zbilji to zaista nisam u stanju da otkrijem.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
vixi23 Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 28 Sep 2009 Poruke: 8751

|
|
meni nista ne govore niti obracam nesto puno paznje na njih....moramo da se upoznamo malo bolje da bih sudila o nekom
|
|
|
|
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
meni licno ne znaci nista, sem stanja u kojem se trenutno nalazim...
a posto sam ja cesto u raznim stanjima, to moze da znaci bilo sta...
to je sto se tice mog avatara...
a drugi avatari, na forumu, govore dosta o ljudima...
uz poruke, i malo iskustva, moze se svasta, procitati...
naravno ko se bavi s tim...ja nemam namjeru...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|