:: |
Autor |
Poruka |
mala.mrva Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Mar 2008 Poruke: 21
|
|
Uh...gdje me nadje...ovih dana, odnosno mjeseci bas imam problema s tim. Stari trikovi za motivaciju ne pale, tako da moram smisliti nesto novo. Mozda bas ovdje pronadjem nesto zanimljivo hehe.
|
|
|
|
|
|
katamaran Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Jun 2008 Poruke: 12
|
|
ne uplatis net, isklucis komp, sve bataalis i onda legnes na knjigu
|
|
|
|
|
|
Ok_cura Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 27 Avg 2006 Poruke: 193 Mesto: Sarajevo
|
|
kad bas znam da moram onda se namjestim u sto neudobniji polozaj i brzo ucim da bi mogla promijeniti polozaj .. mozda malo cudno ali eto.. meni to odgovara i naucim veoma veoma brzo
|
_________________ U_sVaKoM_SlUcAjU_Ok_CuRa |
|
|
|
|
milica.saska **principessa**
|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~
|
|
Kad se neće,neće se.Najbolje da se pauzira neko vreme,pa kad dođe inspiracija
|
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection... |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
kad mi se ne da uciti ja ucenje i batalim...onda dodje ispitni rok, do ispita budu jos tri, cetiri dana...e ja se onda setim da nista nisam spremala i da nista ne znam...tek tad se zagine i, uglavnom, solidno prodje...znaci dok ne gori pod nogama kod mene nema nista od ucenja
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
Ja sam ti posebna katastrofa sto se toga tice, odlozio bi do zadnjeg sekunda kad bi moglo. Tako sam vise puta dosao u probleme, kako sam se izvadio u takvim situacijama ne znam ni ja......pomoc od gore mozda
Nisam nikad bio najlosiji, ali zbog ovoga gore nisam bio ni odlican....uvek srednji. Ali sam zadovoljan sa sredinom jer sam uvek imao 'zdrav' balans izmedju slobodno vreme i radno vreme
|
|
|
|
|
|
Pirate Shakira Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 23 Sep 2008 Poruke: 50 Mesto: Novi Sad
|
|
Meni tu moja mama kaže: ''Ma nije problem, ovi iz gradske čistoće super zarađuju'', pa me tako uplaši pa sebe zamislim kako bodem pikavce na nekoj autobuskoj stanici Al' onda otpevam ''Hoću majku hoću, u gradsku čistoću'' i tako možemo da se nastavljamo do sutra
|
_________________ Elektro, makes you feel fine... |
|
|
|
|
alexa00 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 16 Okt 2008 Poruke: 16
|
|
uh.... pa, moja taktika je sledeća.... sednem, učim petnaest minuta, pa ustanem i prošetam po stanu.... pa se vratim i učim pola sata, pa opet napravim pauzu.... nema veze što to nema veze sa kvalitetnim učenjem, važno je da roditelji vide, da ja sedim nad knjigom....
|
_________________ kako god da se okreneš, guza ti je pozadi.... |
|
|
|
|
Nada Nikic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Sep 2008 Poruke: 9 Mesto: Prnjavor
|
|
pokusam svakako da ucim..ali ako stvarno ne ide...ostavim knjigu...ali i ne odem na cas.....kad se mora,mora se
|
_________________ Ja se zovem Katarina,ali takav nickname nije bio slobodan |
|
|
|
|
Betty_Barclay Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora
|
|
Bas i mene zanima kako da se natjeram da ucim, sto se mene tice ja nikad sama od sebe nebi uzela knjigu da ucim.. zavrsila sam skolu ono solidno heh ostalo mi samo jos da maturiram u knjigovodstvu i ekonomiji..
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala |
|
|
|
|
jennyta Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 03 Sep 2006 Poruke: 5
|
|
Natjeram se, ali jaaaako tesko
|
|
|
|
|
|
frezenklovanje Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Nov 2008 Poruke: 1
|
|
Ma. . . Ujutru kad ustanes, skuvas kafu. . . Pa uz nju lepo citas gradivo. . . Nekih pola sata. Onda se malo zabavis necim pa opet ucis nekih sat vremena. I tako 3 puta dnevno i sve bude ok! Tako ja radim i uvek je palilo! [img]http://www. Domaci. De/images/smiles/new_eyecrazy. Gif[/img] [img]http://www. Domaci. De/images/smiles/new_eyecrazy. Gif[/img]
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|