:: |
Autor |
Poruka |
LepoticaNS *velika maza*
|
Datum registracije: 24 Sep 2006 Poruke: 27210 Mesto: ♥zauvek u njegovom srcu♥
|
|
ja nisam za!
|
_________________ ♥Duboko veruj u ono što želiš! Zapamti izgubljeno je samo ono od čega smo se odrekli!♥ |
|
|
|
|
TASKE89 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 24 Sep 2007 Poruke: 55 Mesto: Beograd
|
|
Ja kazem NE. Ne volim ogranicenja u svakom smislu.
Joss treba i bar kod da nam istetoviraju....
Ba da ima svako svoj broj...
Ne ....
Nismo stvari, vec osobe....
|
|
|
|
|
|
anngi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Dec 2006 Poruke: 29
|
|
Dok sam bila u srednjoj skoli, nosili smo 3 puta nedeljno uniforme. I dan danas cuvam kao uspomenu . Inace nikome nije smetalo, sta vise svi su voleli da nose. Provela sam jednu godinu srednje skole kod nas u Srbiji nismo imali uniforme ali zato su svi furali neki fazon,i uvek bili lepo obuceni. Eh bila su to lepa vremena ............
|
|
|
|
|
|
Shmexy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 19 Okt 2007 Poruke: 10 Mesto: beograd
|
|
ma jok,kakve uniforme? treba samo voditi racuna o nacinu oblacenja u skolama...
|
|
|
|
|
|
tanjica20 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Nov 2007 Poruke: 106
|
|
meni je to bas super,steta da ih nemamo
|
|
|
|
|
|
me_from_the_block Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 10
|
|
treba naravno.. da bi svi bili ravnopravni. To je u redu
|
|
|
|
|
|
*djevojcica* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 09 Apr 2007 Poruke: 24 Mesto: Podgorica
|
|
Uniforma ne moze nikako da pomogne u tome da svi budemo ravopravni...meni je to glupost...jesam za to da se u skoli strogo vodi racuna kako ce ucenici dolaziti obuceni(kad nas su stroga pravila)ali nisam za uniforme,dodje momak bmw-om u skolu,udje u dvoriste extra obucen i tu nabaci mantil preko toga tj uniformu,,,i mi kao ne znamo da je on bogat i td...zna se sve ko je sto,nema tu,ravnopravnosti i td,,,
Bilo pa proslo,druga su vremena,,
I plus moji roditelji kupuju uniforme kad bi skola finasirala ok,ali ovako NE
|
_________________ Ja sam obican,Bozji batler,nisam ja losa los mi je karakter! |
|
|
|
|
Djuka911 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Nov 2007 Poruke: 24
|
|
Simpa girl je napisao/la sledeće: | Sta mislite o tome?Da li treba da se uvedu skolske uniforme u skolama? |
Zavisi. Ja sam licno za, ako bi uniforme bile lepo dizajnirane i prijatne za oko i sta ja znam...
Kao sto je dosta njih pre mene reklo - postigla bi se jednakost medju djacima...
|
|
|
|
|
|
ice_baby_ice >Полицајац<
|
Godine: 35
Datum registracije: 08 Jul 2007 Poruke: 1796 Mesto: Svuda po malo...
|
|
Dok sam bio u srednjoj svi smo morali da nosimo iste uniforme i mogu vam reci da mi je to bilo bas glupo...zato da sam protiv
|
_________________ UDRI NARODNA M I L I C I J O ! ! !
|
|
|
|
|
^aja_93^ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 15 Nov 2007 Poruke: 122 Mesto: Kraljevo
|
|
Ja nisam za! Mozda bi se i postigla nekaa ravnopravnost,mozda..... Mislim da je ova *djevojcica* ipak u pravu.
P.S.Moja sestra ima uniformu i nikako nije lepo dzajnirana. Meni bi licno smetalo da je nosim. A malo je i glupo... Isssy 100% si u pravu!
|
|
|
|
|
|
tvrtko Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 13 Mesto: BiH Tesanj
|
|
ma nemam ja tu sta misliti mene su spopale i u skoli sam u prvoj uniformisanoj generacija. ma mogu reci i da nije lose koliko sam mislio da ce biti.COOL su
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Hm.. prvo sam bila strogo protiv toga.. ali sad kad razmislim, sto da ne?
Ne bi se niko razlikovao, odvajao od drugih, ni po materijalnom stanju a ni po "modi" bili bi svi jednaki... dok su u skoli nek nose uniforme a kad su free nek nose sta zele
ali po mogucnosti neke normalne uniforme ne one odvratne
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|