www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Skolske uniforme
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
LepoticaNS
*velika maza*
<b>*velika maza*</b>

Datum registracije: 24 Sep 2006
Mesto: ♥zauvek u njegovom srcu♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 14, 2007 11:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja nisam za!

TASKE89
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 24 Sep 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 19, 2007 6:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja kazem NE. Ne volim ogranicenja u svakom smislu.

Joss treba i bar kod da nam istetoviraju.... Evil or Very Mad
Ba da ima svako svoj broj...
Ne ....
Nismo stvari, vec osobe....

anngi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 17 Dec 2006

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 21, 2007 7:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dok sam bila u srednjoj skoli, nosili smo 3 puta nedeljno uniforme. I dan danas cuvam kao uspomenu Smile . Inace nikome nije smetalo, sta vise svi su voleli da nose. Provela sam jednu godinu srednje skole kod nas u Srbiji nismo imali uniforme ali zato su svi furali neki fazon,i uvek bili lepo obuceni. Eh bila su to lepa vremena ............

Shmexy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 19 Okt 2007
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 23, 2007 8:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma jok,kakve uniforme? treba samo voditi racuna o nacinu oblacenja u skolama...

tanjica20
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Nov 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 12, 2007 3:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni je to bas super,steta da ih nemamo

me_from_the_block
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Mar 2007

mali.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 17, 2007 11:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

treba naravno.. da bi svi bili ravnopravni. To je u redu

*djevojcica*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 09 Apr 2007
Mesto: Podgorica

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 2:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uniforma ne moze nikako da pomogne u tome da svi budemo ravopravni...meni je to glupost...jesam za to da se u skoli strogo vodi racuna kako ce ucenici dolaziti obuceni(kad nas su stroga pravila)ali nisam za uniforme,dodje momak bmw-om u skolu,udje u dvoriste extra obucen i tu nabaci mantil preko toga tj uniformu,,,i mi kao ne znamo da je on bogat i td...zna se sve ko je sto,nema tu,ravnopravnosti i td,,,
Bilo pa proslo,druga su vremena,,
I plus moji roditelji kupuju uniforme kad bi skola finasirala ok,ali ovako NE

Djuka911
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 23 Nov 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 23, 2007 3:20 pm    Naslov poruke: Re: Skolske uniforme Na vrh strane Na dno strane

Simpa girl je napisao/la sledeće:
Sta mislite o tome?Da li treba da se uvedu skolske uniforme u skolama?

Zavisi. Ja sam licno za, ako bi uniforme bile lepo dizajnirane i prijatne za oko i sta ja znam...

Kao sto je dosta njih pre mene reklo - postigla bi se jednakost medju djacima...

ice_baby_ice
>Полицајац<
<b>>Полицајац<</b>

Godine: 35

Datum registracije: 08 Jul 2007
Mesto: Svuda po malo...

spain.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 14, 2007 11:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dok sam bio u srednjoj svi smo morali da nosimo iste uniforme i mogu vam reci da mi je to bilo bas glupo...zato da sam protiv

^aja_93^
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 31

Datum registracije: 15 Nov 2007
Mesto: Kraljevo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 14, 2007 11:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja nisam za! Mozda bi se i postigla nekaa ravnopravnost,mozda..... Mislim da je ova *djevojcica* ipak u pravu. Rolling Eyes

P.S.Moja sestra ima uniformu i nikako nije lepo dzajnirana. Meni bi licno smetalo da je nosim. A malo je i glupo... Isssy 100% si u pravu!

tvrtko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 02 Feb 2005
Mesto: BiH Tesanj

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 30, 2007 11:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma nemam ja tu sta misliti mene su spopale i u skoli sam u prvoj uniformisanoj generacija. ma mogu reci i da nije lose koliko sam mislio da ce biti.COOL su

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 01, 2008 6:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hm.. prvo sam bila strogo protiv toga.. ali sad kad razmislim, sto da ne? Smile Smile
Ne bi se niko razlikovao, odvajao od drugih, ni po materijalnom stanju a ni po "modi" bili bi svi jednaki... dok su u skoli nek nose uniforme a kad su free nek nose sta zele Wink

ali po mogucnosti neke normalne uniforme ne one odvratne Confused Confused

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Skolske uniforme Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  sledeća
Strana 11 od 13

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon