:: |
Autor |
Poruka |
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
bolje bi se maknula od obojice nego učinila to tome dečku s kojim sam u vezi,isto tako i meni bi bilo grozno kada bi on nešto učnio s mojom kolegicom
|
|
|
Tvoj_neko Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 60 Mesto: ispod njegovih usana...
|
|
jovana_88_nis je napisao/la sledeće: |
Inače ne volim da bilo koga "opravljam" i da dajem savete jer mi je jasno da većina na kraju uradi po svome,ali ovo moram da prokomentarišem!
Kažeš žao ti je tvog dečka što je doživeo da ga izdate baš vas dvoje,ali ti ga ne voliš a i dalje si s' jim.
Hoću da ti kažem samo (s'obzirom da sam pročitala tvoju poruku u temi -da li vas je ikad udario momak) da mislim da time što si i dalje s'njim samo mučiš i njega a i sebe (mislim na batine).
Ti bi ga očigledno ostavila da se kako kažeš "drug" ne plaši,ili grešim?!
Kako god, bolje je da budeš sama nego u takvoj vezi |
joj, najgore shto bih ja ispala smrad do kraja i bila sa tim drugim, da se on ne plashi....a ne mogu da raskinem, uvek mi mnogo nedostaje posle nekog vremena, navikla sam na njega...mogla bih bez njega da sam sa ovim drugim, ali od toga nema nishta...i uvek se vratim na staro i pomirim se sa dechkom...
|
|
|
|
|
|
jovana_88_nis Iskusni član
|
Datum registracije: 31 Avg 2007 Poruke: 913
|
|
Pa da,to je ono što se zove "navika"!Nemoj da me pogrešno shvatiš (ne osuđujem te ja,shvatam da ni tebi nije lako),ali ja ipak mislim da ti- što ono kažu-ideš linijom manjeg otpora,odnosno da pristaješ na sve samo da ne bi bila sama.
Kad kažem: "pristaješ na sve",mislim na tu vezu u kojoj si sada,ja tvrdim da tu nema ni LJ od ljubavi,a mislim da si i ti toga svesna Srećno
Red bi bio da i ja odgovorim na zadatu temu,da ne pametujem samo
Ako sam dobro shvatila misli se konkretno na dečka sa kojim sam u vezi,a ne za situaciju "šta bi bilo kad bi bilo".Ako je tako,ondak:
Sa mojim momkom sam u vezi već četiri godine, odrasli smo zajedno pa samim tim imamo i zajedničko društvo.Tako da kod mene problema nema,jes' da ima (imam)zgodne drugare,ali da sam bilo koga od njih gledala na taj način bačila bih se u lov na tog nekog. Ne volim dileme,kod mene je sve crno ili belo,mada ono jeste- srcu ne možeš da naređuješ.Jedino što sigurno znam je da nikad nikoga ne bih zavlačila,naravno ne bih mu rekla:"Ej zaljubljena sam u tvog druga",ali ostavila bih ga-pa svako na svoju stranu-a drug na njegovu,tu ništa ne bih pokušavala-ma koliko da je teško.
|
|
|
|
|
|
Mysty ~abhor~
|
Godine: 35
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
|
|
ma kakav najbolji drug......moj decko je najbolji!
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Meni se skoro desila jedna situacija koja se meni nije bas nesto svidela jer mi je bilo neprijatno,mada,da sam bila pametnija mogla sam da izvucem korist od toga...
Elem,jako sam se svidela jaaaaaako dobrom drugu decka u koga sam zaljubljena vec godinama...kako taj decko ne oseca nista prema meni svi su me tovarili da budem s njim i tako vratim ovom za sve nazao sto mi je ikada ucinio.Neko vereme sam mislila da mi se taj decko svidja,mada to je bila jedna oooooogromna varka.Jako sam se glupo osecala jer nisam stvarno znala sta da radim....
Mislim da je ta varijanta-najbolji drug tvog decka- skroz odvratna sem ako niste ludi jedno za drugim i tu vishe nishta ne mozhete da uradite...Onda je Ok mada bi meni uvek taj moj bivshi,njegov drug,stajao u glavi...
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
malaplavano1 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 624 Mesto: Osijek
|
|
Hmmm.. to sam prozivljavala s mojom prijateljicom... bas njoj se to dogodilo... i na kraju bas i nije dobro zavrsilo... tako da ne savjetujem kakva god bila kemija
|
|
|
|
|
|
andjelaleks Miss Domaći.de 2007
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Nov 2007 Poruke: 328 Mesto: nis
|
|
to je nemogudje sa mmoje strane,sa njegovim drugovima sam u super odnosima,cak se druzim sa njegovom curom...tako da gledam ih srugacije...
|
_________________ """sareni leptir mog sivila,ne idu oni nevini sa krilima ,sta cu i ja medju zivima to sto me nevolis to je tvoje pravo moja sudbina ......" |
|
|
|
|
sejtan-76 Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Nov 2007 Poruke: 272
|
|
Princeza_21 je napisao/la sledeće: | najbolje da to sve ostane u zraku i da ne pokusavas nista... |
100% se slazem stobom
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
sejtan-76 je napisao/la sledeće: | Princeza_21 je napisao/la sledeće: | najbolje da to sve ostane u zraku i da ne pokusavas nista... |
100% se slazem stobom |
I ja to isto kazem
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
Jale21 Mister Domaći.de 2007
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Okt 2005 Poruke: 1218 Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...
|
|
Najljigavija osoba na svetu moze to da uradi. Nebitno dal se vole da ne mogu da zive jedno bez drugog...
|
Everyday in a letter
Sealed with a kiss...
|
|
|
|
|
Tvoj_neko Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 60 Mesto: ispod njegovih usana...
|
|
bilo bi najbolje da je ostalo "u vazduhu", ali nije...
odluchila sam da se iskuliram.....i kulirala sam se....6 meseci se nismo videli osim u prolazu. pre 4 meseca smo prestali da razgovaramo, sve....
a meni je sve gore....
i nisam mogla vishe, priznala sam pre par dana dechku sve
raskinuli smo, naravno....
ne znam shta tje da ispadne iz svega ovoga...ali, ne sluti na dobro....
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Ipak, naj drug mog decka jeste sladak, al je on meni kao "rodjeni brat", ne da smo tako bliski, nego toliko mi je nedostupan i ne zelim ga...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|