www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Fakultet sa najvecim potencijalom?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
Eniac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 15 Sep 2002
Mesto: Niz Reku Zivota Plovim

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 21, 2006 5:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cinjenica je da je ovoj zemlji potrebno dosta gradjevinaca... ali opet fax je tezak... ja sam na FONu i super mi je

Studenica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 28, 2006 1:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije bitno koji je fakultet bitno je znanje koje se tamo stekne. Sto ga vise imas bolje ces ga primeniti i lakse ces se snaci na poslu. Samim tim i novac ce biti sve veci i veci i veci...

crna_opasna_maca
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 02 Sep 2006
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 02, 2007 3:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Treba da se upise ono sto volis, a ako volis ti ces se i truditi da budes uspesan..
Ja sam upisala ekonomiju jer to volim i najvise sam se pronasla u tome.
Slazem se da ima mnogo ekonomista, menadzera,..
Ali koliko je njih uspesno? Hm..
Nazalost, pare i veza igra glavnu ulogu pri zaposljenju..

neuhvatljivaa
x fille sauvage x
<b>x fille sauvage x</b>

Datum registracije: 06 Nov 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 12, 2007 3:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne mogu da verujem da niko nije spomenuo poljoprivredni fakultet!
Mislim da ce to biti isplativ posao jer u nasoj drzavi nema sta drugo da "cveta" sem poljoprivrede...
A biolozi,ekolozi pogotovo ce biti trazeni svuda,zar nas ne obavestavaju svakog dana o ozonskoj rupi,zagadjenju vazduha i slicno...da vidim kako ce neko sa ekonomskim faksom ili megatrendom da pomogne drugima,a ne samo sebi

Nemam nameru nikog licno da vredjam,ovo je moje misljenje,zato bez ljutnje! Smile

XpucTuHa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: FL

usa.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 21, 2007 11:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja studiram psihologiju i IV sam godina. Jedini problem je sto nas danas vec ima mnogo, a masa studenata se prima svake godina.

U svakom slucaju, posao psihologa na zapadu je jako cenjen. Kod nas bas i ne toliko. Na zalost!!!

chaki_bg
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 04 Nov 2006
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 23, 2007 1:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma ja sam upisao ekonomiju jer su mi svi rekli da posle toga moz da radis sta hoces, jer ima bas puno smerova i za kompove i za bubetanje, tako da nije los izbor

zexcrazy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 11 Jan 2007
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 26, 2007 1:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

po mom subjektivnom misljenju najbolji fakultet je elektrotehnika
naravno za one koga te stvari zanimaju Very Happy

cinjenica je da najveci broj onih koji se zaposle posle studija
ovde ili u inostranstvu je upravo iz ovih voda!!! Very Happy

kravalol
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Jan 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 29, 2007 2:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

racunarski fakulteti
odnosno informatika, telekomunikacije i sl

svenmajic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Jan 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 30, 2007 6:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ekonomija jasno.... ne samo zato jer je ja studiram nego i inace... Smile

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 05, 2007 10:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Fernando Torres je napisao/la sledeće:
miskopisko je napisao/la sledeće:
Ne znam sto se para tice ali ja se divim ljudima koji studiraju medicinu.
stvarno mislim da je to mnooooooooogo tesko

Slazem se,medicina trazi mnogo mnogo odricanja,koliko ti samo vremena oduzme u zivotu da zavrsis medicinu,ali ja mislim da to nije dzaba da se isplati na kraju sav ulozen trud...

kapa do poda za sve sto studiraju medicinu

haha, sto se tice zarade lekara! ja sam u nekoj drugoj temi napisala koliko lekari zaradjuju (bar u nemackoj) na pocetku svoje karijere. sto se tice tezine, ne mogu reci da je mnooooogo tesko. ali sigurno nije jedan od najlaksih fakulteta. i u principu veliki deo studenta medicine pocinju studije ne iz razloga da ce nekada evtl. zaraditi puno para nego zato da bi pomogli bolesnima.

~brza~
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 15 Jan 2007
Mesto: Dubrovnik

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 05, 2007 6:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ovisi o mjestu u kojem živiš, ako si u nekom turističkom gradu fakultet s najvećim potencijalom je sigurno ekonomija i turizam jer imaš više mogućnosti za zaposliti se. Ako si negdje u kontinentalnosti onda najviše potencijala ima šumarstvo, agronomija i sl...
U zadnje vrijeme čujem da najviše potencijala imaju fakulteti za odnose s javnošću, marketing i sl. zbog privatizacije firmi, tu se uvijek traži stručni kadar za ta 'modernija' zanimanja

dzonisa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 17 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 11, 2007 10:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa ne znam,sve zavisi kako se covek snadje posle,odnosno koliko ljudi poznajes koji ti mogu pomoci oko zaposlenja.u svakom slucaju ekonomija ima potencijala

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Fakultet sa najvecim potencijalom? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  sledeća
Strana 11 od 13

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon