:: |
Autor |
Poruka |
Eniac Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 15 Sep 2002 Poruke: 183 Mesto: Niz Reku Zivota Plovim
|
|
cinjenica je da je ovoj zemlji potrebno dosta gradjevinaca... ali opet fax je tezak... ja sam na FONu i super mi je
|
|
|
|
|
|
Studenica Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Nov 2006 Poruke: 32
|
|
Nije bitno koji je fakultet bitno je znanje koje se tamo stekne. Sto ga vise imas bolje ces ga primeniti i lakse ces se snaci na poslu. Samim tim i novac ce biti sve veci i veci i veci...
|
_________________ "...onda ju je ugledao u reci.Prisao joj je ne skidajuci pogled sa nje.Usta su im bila modra od ledene vode.Nagnuo se nad nju i nezno je poljubio.To im je bio PRVI POLJUBAC u zivotu..." |
|
|
|
|
crna_opasna_maca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Sep 2006 Poruke: 136 Mesto: Novi Sad
|
|
Treba da se upise ono sto volis, a ako volis ti ces se i truditi da budes uspesan..
Ja sam upisala ekonomiju jer to volim i najvise sam se pronasla u tome.
Slazem se da ima mnogo ekonomista, menadzera,..
Ali koliko je njih uspesno? Hm..
Nazalost, pare i veza igra glavnu ulogu pri zaposljenju..
|
_________________ ..jer usne su mi trnje i ranice te znaj, a oci su mi crne ni pakao ni raj.. |
|
|
|
|
neuhvatljivaa x fille sauvage x
|
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644
|
|
Ne mogu da verujem da niko nije spomenuo poljoprivredni fakultet!
Mislim da ce to biti isplativ posao jer u nasoj drzavi nema sta drugo da "cveta" sem poljoprivrede...
A biolozi,ekolozi pogotovo ce biti trazeni svuda,zar nas ne obavestavaju svakog dana o ozonskoj rupi,zagadjenju vazduha i slicno...da vidim kako ce neko sa ekonomskim faksom ili megatrendom da pomogne drugima,a ne samo sebi
Nemam nameru nikog licno da vredjam,ovo je moje misljenje,zato bez ljutnje!
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
|
|
|
XpucTuHa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 64 Mesto: FL
|
|
Ja studiram psihologiju i IV sam godina. Jedini problem je sto nas danas vec ima mnogo, a masa studenata se prima svake godina.
U svakom slucaju, posao psihologa na zapadu je jako cenjen. Kod nas bas i ne toliko. Na zalost!!!
|
_________________ Vrlina prave ljubavi nije naci savrsenu osobu, vec voleti nesavrsenu osobu savrseno. |
|
|
|
|
chaki_bg Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Nov 2006 Poruke: 19 Mesto: Beograd
|
|
ma ja sam upisao ekonomiju jer su mi svi rekli da posle toga moz da radis sta hoces, jer ima bas puno smerova i za kompove i za bubetanje, tako da nije los izbor
|
_________________ .....samo ja i ti , i pogledi u tami....
P.S. Mozda zvuci pateticno, ali ko zna mozda bude i jos nesto;) |
|
|
|
|
zexcrazy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 20 Mesto: Novi Sad
|
|
po mom subjektivnom misljenju najbolji fakultet je elektrotehnika
naravno za one koga te stvari zanimaju
cinjenica je da najveci broj onih koji se zaposle posle studija
ovde ili u inostranstvu je upravo iz ovih voda!!!
|
_________________ byZeX |
|
|
|
|
kravalol Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jan 2007 Poruke: 25
|
|
racunarski fakulteti
odnosno informatika, telekomunikacije i sl
|
|
|
|
|
|
svenmajic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jan 2007 Poruke: 7
|
|
ekonomija jasno.... ne samo zato jer je ja studiram nego i inace...
|
|
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Fernando Torres je napisao/la sledeće: | miskopisko je napisao/la sledeće: | Ne znam sto se para tice ali ja se divim ljudima koji studiraju medicinu.
stvarno mislim da je to mnooooooooogo tesko |
Slazem se,medicina trazi mnogo mnogo odricanja,koliko ti samo vremena oduzme u zivotu da zavrsis medicinu,ali ja mislim da to nije dzaba da se isplati na kraju sav ulozen trud...
kapa do poda za sve sto studiraju medicinu |
haha, sto se tice zarade lekara! ja sam u nekoj drugoj temi napisala koliko lekari zaradjuju (bar u nemackoj) na pocetku svoje karijere. sto se tice tezine, ne mogu reci da je mnooooogo tesko. ali sigurno nije jedan od najlaksih fakulteta. i u principu veliki deo studenta medicine pocinju studije ne iz razloga da ce nekada evtl. zaraditi puno para nego zato da bi pomogli bolesnima.
|
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
Pa ovisi o mjestu u kojem živiš, ako si u nekom turističkom gradu fakultet s najvećim potencijalom je sigurno ekonomija i turizam jer imaš više mogućnosti za zaposliti se. Ako si negdje u kontinentalnosti onda najviše potencijala ima šumarstvo, agronomija i sl...
U zadnje vrijeme čujem da najviše potencijala imaju fakulteti za odnose s javnošću, marketing i sl. zbog privatizacije firmi, tu se uvijek traži stručni kadar za ta 'modernija' zanimanja
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
pa ne znam,sve zavisi kako se covek snadje posle,odnosno koliko ljudi poznajes koji ti mogu pomoci oko zaposlenja.u svakom slucaju ekonomija ima potencijala
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|