:: |
Autor |
Poruka |
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
Jao mindjuse....obozavam ih...najvishe karike,ali i one velike sa puno cirkona Skoro uvek ih imam u ushima
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...
|
|
baloncica je napisao/la sledeće: | Ja ih imam mali milion!
Obozavam da trosim pare na njih..imam ih raznih oblika i boja..bizuterija,naravno!
Sto se tice srebra i zlata imam i njih,ali u znatno manjoj kolicini! |
Ijaaaao.. Imam ih i ja veliki milion.. hehehehe.. troshim pare na njih ko ludacha.. Obozavam svakakve.. Pretezno one malo veche i pretezno bizuterija jer ih i pogubim brzo tako da mi nebude zao
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
mindjusa mi nikad dosta..obozavam mindjuse i volim da ih stalno nosim.. ne volim teske i bas ogromne.. volim visece, ili alke ili kockaste, ma koje god.. a posto imam 3 rupice na jednom uhu,na ove druge dve rupice stavim neke male loptice, ili leptirice, cvetice.. sta znam, cisto da se vide ali ne da budu u centru paznje..
|
|
|
|
|
|
.::pinki::. Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))
|
|
imam ih dosta, ali kad ih nosim uvek mi uspe da ih nekako pogubim
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
imam ih puno,i jos ih kupujem
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
ja imam 10 rupa na jednome uvetu i 9 na drugom... Ranije sam na svakoj nosila po jednu mindjusu od belog zlata... I onda swe poskidala i ostala nosit mindjuse samo na prve dvije rupe na uvetu...
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Jao imam nekoliko mindjusa, pre sam cesto nosila bizuteriju, sada vise ne, proslo me je.
Nosim ali retko kad, sada mi lepse izgleda kada nosim zlatne mindjuse sa zlatnim lancetom
|
|
|
|
|
|
zaljubljeni_narcis Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 298
|
|
imam puno mindjusha... najvishe bizhuterije i srebra
|
|
|
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
Ja ih kupujem,kupujem,kupujem...iako mnoge od tih sto imam nijesam nikad ni nosila
nedavno sam izgubila jednu mindjusu,smrc,to mi je bio omiljeni par,sad mi je ostala samo jedna
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
EllenaPaparizou Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Okt 2005 Poruke: 34 Mesto: Serbia,Ellada
|
|
I ja imam mali milion mindjusa i stvarno ih obozavam.Najvise nosim alke i visece turske mindjuse sa sirkonima raznih boja.Takve prosto obozavam.
|
_________________ εσύ με ζεις και με πεθαίνεις |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
ah,imadoh nekad gomilu lepih. uglavnom srebro ili nesto slicno. nisu preterano upadljive ali su pa.. neobicne.
uglavnom rucni rad, uglavnom unikati,mada uspem ja sve to za vrlo kratko vreme da pogubim. najzalije mi je jednih "koznih"
|
|
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Nosim velike alke ili visece. Nisam neki zaludjenik, imam ta dva para i njih menjam.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|