www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Koliko nam treba da se spremimo za ispit?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
Moytsa
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: St

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 12, 2006 7:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma kad citam sta vi svi pisete ovdje pitam se sta studirate... No offence please! Ali na mom fakultetu se raspon spremanja ispita krece od 4 dana (najkrace sta sam ikad spremala neki ispit) do 4-5 mjeseci!!
Najsmjesnije mi je kad me netko s pravnog faksa pita 'koliko stranica ima tvoj ispit'. Studiram knjizevnost pa ne znam kako uopce prebrojati stranice nekih 120 knjizevnih djela koja moramo procitat od kojih samo Krlezine 'Zastave' imaju nekih 1000 stranica, a onda tek pocinjem ucit knjizevne kritike od jos kojih 20ak knjiga. Pa kako onda zbrojit stranice ili odredit vrijeme potrebno za spremanje takvog ispita? Trenutno spremam jedan za koji je potrebno oko mjesec do mjesec i po dana intenzivnog rada po najmanje 8 sati dnevno.

[ZG]Paneb
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Dec 2006
Mesto: Zg

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 12, 2006 8:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Treba mi punih 3-4 dana. Brzo ucim ako mi je zanimljivo

djokili
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 45

Datum registracije: 31 Jan 2005
Mesto: Krusevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 13, 2006 4:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad nije malo vremena ako si tokom cele godine posecivao predavanja! Po meni to je kljuc u brzini spremanja ispita!

Mladen 7
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 27 Maj 2006
Mesto: Koprivnica

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 13, 2006 6:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve ovisi o tome dal se može prepisati ili ne Smile

Kezmanomania
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 28 Nov 2004
Mesto: IJmuiden

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 23, 2006 6:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja prosecno potrosim 10 sati na studiranju po ispitu

Maki09
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 23, 2006 9:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zavisi od ispita ali na ekonomiji treba dosta vremena posto je sve jako obimno

just_girl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Nov 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 25, 2006 7:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa sve zavisi sta ucim,ako imam ispit iz matematike mogu ceo zivot da ga spremam a ako imam ispit iz informatike jedan dan najvise

mimy
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 30 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 29, 2006 6:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zavisi...da li si isao na predavanja,da li si ucio tokom godine,kakav je ispit..?
meni treba 3 nedelje da ga polozim,al to onda uglavnom bude 6-7

dzonisa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 17 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 11, 2007 11:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zavisi koliko je obiman.nekad nije dovoljno ni mesec dana

mar4kos
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Dec 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 11, 2007 11:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve zavisi od predmeta

acikap
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 09 Mar 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 11, 2007 7:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zavisi od predmeta....u srednjoj nije mi bas trebalo puno vremena,,,,,
fakultet ekonomije je tezak i vidim da mi vise vremena treba...

mivanam
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 26 Avg 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 13, 2007 12:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nema tog ispita koji ne moze da se spremi za 20 dana intenzivnog ucenja, naravno ako su redovno pohadjane vezbe

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Koliko nam treba da se spremimo za ispit? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  sledeća
Strana 11 od 13

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon