:: |
Autor |
Poruka |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
sve to što ste nabrojali je i za muško i zažensko
NAJGORA osobina kod muškarca je - biti muŽkarac
|
|
|
sanja_stanisic90 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Avg 2008 Poruke: 8 Mesto: Novi Sad
|
|
Kada glume da te vole,i kad misle samo na svoja osecanja,ne pazeci da svojim ponasanjem nekoga povredjuju,i nanose bol,i sto misle da imaju vise prava od nas,samo zato sto su jaci pol
|
_________________ Sanja Stanisic-slatka plavooka Novosadjanka |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
1. neiskrenost
2. nehigijena
3. prepreke jezičke prirode
4. smotanost
5. zloba
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
cica_sanelica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Maj 2009 Poruke: 42 Mesto: u Njegovom srcu
|
|
apsolutno najružnija muška osobina je ako se pokažu bezosjećajni...
trebaju da nas drže kao kap vode na dlanu
|
_________________ ~Markova mala~ |
|
|
|
|
JaLichno Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Maj 2009 Poruke: 5
|
|
citam ovo i nemogu da vjerujem sta se sve pise ovdje.
Pa evo da se ja izvinem u ime nas muskaraca koi nismo jos uvijek evolvirali u super ljude kao vi zenske. Znaci to je razlog zasto podrigujemo, hrcemo, prdimo, inace te prirodne stvari koje dolaze same od sebe, oprostite nam mi nemamo kontrolu nad tim kao sto vi to imate, jer ocigledno neke od vas nikad ne idu u wc i nikad im se ne desi da slucajno podrignu.
salu na stranu
Sve kazete da mrzite ljubomoru, pa nije li dio ljubomore i to sto ova jedna kaze da bi mu oci iskopala ako pogleda za drugom, ej zbog pogleda bi unakazila covjeka, sta bi tek bilo da nedaj boze jos nesto rekne uz to ma nebi ga bilo na mapi haha.
Dalje, higijena je licni odgoj znaci neko ga ima neko nema.
Ne razumijem zasto vam smeta ako naprimjer sjedimo u muskom drustvu i pricamo gluposti, to je nas nacin ojacavanja tog prijateljstva, isto kao sto se vi vezete za tracheve i ogovaranje sljedece djevojke i kako joj je onaj mini prekratak i kako je BiiiiP zbog toga. (a bas joj super stoi haahha)
ajd sad da cujem vase frustracije pa cu nastaviti
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
^ znaci skidam ti kapu!
i u isto vrijeme, ne mogu odgovoriti na temu jer ja nisam do sad skuzila opcenito nijednu "naj"ruzniju osobinu kod muskarca, a da je nemam ni cure. mozda je problem to kaj ja generalno vise volim muski pol i za prijateljstvo i za vezu.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
sindrom "balkanizma"
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Hmm recimo... lenjost, neinventivanost, kada je lik dosadan, "tatin sin", kukavica
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Ja ću ostati pri svom mišljenju i čvrsto stati iza toga da zaista mrzim ljubomoru, ali onu posesivnu i nekontrolisanu... Ljubomora je čista nesigurnost u sebe i mene to izludjuje... Zatim, ne volim kada nema manire... ili ima loše... takodje, glupost... nedostatak inteligencije... kao i one muškarce koji su "prepotentni"... uh... Ne volim kada nema nikakve ambicije i interesovanja... Kada ne zna da ljubav i poštovanje idu zajedno i laž... laž ne mogu da podnesem... Eto, nisam previše zahtevna...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
mc_elly Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 15 Maj 2006 Poruke: 1628 Mesto: * u jednom vrtu medju cvijecem*
|
|
Najruznije osobine kod muskarca su:
- zaobilazenje istine;
- posesivnost;
- dokazivanje pred drugim muzjacima
|
_________________ LjUbAv Je VaLjDa JeDiNa StVaR nA sViJeTu KoJu Ne TrEbA oBjAsNjAvAtI i TrAzItI jOj RaZlOg |
|
|
|
|
Suzaxx Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Jun 2009 Poruke: 1
|
|
Kada nesto ne valja na meni..nisam pocupala obrve ili npr pa tu maicu si nosila pre neki dan,to primete a kada kupimo neku novu haljinicu,ofarbamo se itd. za to im treba vise vremena da bi primetili a nekad cak ni nikad
|
|
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Kad misli da je iznad svega.
Da niko nije dovoljno dobar za njega. Takvi se vide na km.
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|