www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li ste se ikad sramili vaseg porekla/podrijetla?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Dijaspora ~
::  
Autor Poruka
Zoka74
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 23 Dec 2006
Mesto: Offenbach

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 08, 2007 7:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zasto bih bila sramotna mog porekla,naprotiv ja sam veoma ponosna odakle poticem.i nevjerujem da imamo nekoga ko se stidi svog porijekla,jer taj se stidi sebe!

mala prepravka

Nattally
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 07 Avg 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 08, 2007 6:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da se ne stidim toga odakle sam jer tamo je moj dom,sve sto volim,moja porodica,prijatelji....

nesonene
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 51

Datum registracije: 05 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 21, 2007 4:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam se nikada sramimo niti cu

Cirissimo
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 37

Datum registracije: 14 Nov 2006
Mesto: Ljubljana

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 21, 2007 6:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uvek ponosan na svoje korjene 8)

cimlia
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 22, 2007 4:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kao djetetu bilo mi je neugodno što nisam njihov a kasniej dolazi ponos što nisam njihov i tako če biti do sudnjeg dana

rade90srbija
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 05 Jan 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 28, 2007 1:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam poreklom 100% crnogorac, zivim u beogradu i u crnu goru idem samo na more. pradede sa majkine i sa oceve strane su dosli u srbiju negde 1900 godine. kad me neko u srbiji pita sta sam - onda kazem da sam crnogorac, a kad me pita neko iz inostranstva onda kazem da sam srbin jer ja smatram i da su crnogorci srbi... ne svidja mi se sto uglavnom srbijanci malo kidisu na crnogorce, i to sam osetio na svojoj kozi kad mi je profesor istorije posle referenduma rekao: " a dosli ste ovde da nam kvarite drzavu" jeste da je rekao u sali ali ipak to malo boli...

kopmania
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 34

Datum registracije: 13 Nov 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 28, 2007 6:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uopste se ne sramim sto sam Srbin bas se ponosim, kad sam isao u Englesku bilo mi je drago kad me jedna zena pitala dali sam italijan ja sam tecno reko NE ja sam Srbin Very Happy

red_devil
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 09 Sep 2005

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 28, 2007 1:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da NE

pelesinjo
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 11 Apr 2005
Mesto: AUGSBURG

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 14, 2007 9:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pitanje jeste apsurdno, ali ne za sve ljude!!!!!!!!! Za mene se to pitanje nikad nije postavilo, a uvjeren sam da nikad i nece ali sta sam dosad sve cuo i video pogotovo sto se nas srba tice, jeste sramota!!! Ta svetska propaganda je napravila narod od nas koji se boji svog porjekla i roda, mi koji istoriski gledano mozemo da vucemo te iste amerikance & Co za nos ali sad oni nas vuku sto nam uzimaju ono najvrednije a to je ponos!!

M.M.L.
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 19, 2007 9:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad se toga nisam sramio niti cju

rwieser@htnet-dsl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 27 Feb 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 27, 2007 4:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja se neman cega sramit i ponosin se sta sam a i kakav sam i svaka cast svakome

*PEJKO*
*zvani zajebani*
*zvani zajebani*

Godine: 34

Datum registracije: 06 Feb 2007
Mesto: Ljubljana<~>Čečava

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 19, 2007 9:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nikad se nisam sramijo, naproti ponosan sam što sam srbin

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Dijaspora ~ -> Da li ste se ikad sramili vaseg porekla/podrijetla? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  sledeća
Strana 11 od 13

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon