:: |
Autor |
Poruka |
Johnny Five Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Jan 2005 Poruke: 19
|
|
Kad racunas dalje od 84, moj element je Drvo
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
vatra sam bomne....hihi...totalno tocno! a moj covjek drvo....isto pogodjeno skroz....
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
veckson Upućeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 22 Apr 2005 Poruke: 417 Mesto: HEll...AINT A BAD PLACE TO BE
|
|
Heh...vidi cuda ja sam voda....
Cure ima li koja zedna??
|
_________________ If there is life after death, then there is no death... And if death does not exist- we do not live. |
|
|
|
|
lovegoddess Veštica
|
Godine: 43
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 6554 Mesto: Hidden island...
|
|
Metal
Imate izraženu erotsku energiju i uživate da sve držite pod kontrolom. Dopada vam se da budete \"odozgo\" i da ga vežete. I ne marite što vas gleda dok uživate. Volite izazovne položaje i vaše okruženje mora da bude dramaticno, inspirativno i da ruši poneki tabu. Da biste imali dovoljno snage, feng šui preporucuje da u istocni ugao sobe stavite ciniju od tamnoplavog stakla, napunjenu vodom u koju cete sipati svetlucavi prah. Ova kombinacija dace vam dovoljno energije za sve Kama-sutra poze - i reprizu.
hmmm...ovaj svetlucavi prah mi nije jasan...
|
_________________ El amor ha florecido en mi corazon a causa de tu amor. |
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
metal.
dosta to ga je tacno...
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
ja san voda!
|
|
|
|
|
|
Desetar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Sep 2005 Poruke: 172 Mesto: Beograd
|
|
Interesantno!!!
Ja sam voda
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
dobro.. moj decko je zemlja a sta sam ja? ja sam 1985 godiste a toga nema...
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Moj dragi-DRVO
Ja-ZEMLJA
Pogodjeni opisi u oba slucaja! Neverovatno!
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
u nice-i
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
voda....pogadja nema sta...
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | Voda
Kao potpuni romantik, želite da svako pojedinacno seksualno iskustvo bude magicno - seks na brzaka jednostavno ne zadovoljava vašu potrebu za emotivnom ispunjenošcu. Stimulacija mora biti i fizicka i mentalna. Za vas je predstava o ekstazi uzbudljivija i od samog seksa, zato i u trenutku orgazma tonete u maštu. Kako biste uzburkali adrenalin, zapalite tri plave svece u severnom uglu sobe. Zlatnim nitima protkani prekrivaci podstaci ce vaše fantazije, a njihov odsjaj pomaže vam da zapamtite svaki detalj svog porocnog scenarija. |
Citat: | Voda/Voda
Oboje imate potrebu da pobegnete od stvarnosti, romanticni ste i zato vas fantazije uzbuduju. Okacite na zid neki pejzaž ili preko kreveta bacite šareni prekrivac koji ce vas inspirisati. |
8)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|