:: |
Autor |
Poruka |
vanja32 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 27 Mar 2006 Poruke: 160 Mesto: Beograd
|
|
kod mene je broj 1...ne znam da li je slucajnost da mi je sve kao sto pise...ili ima necega u tome?
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
sta ja znam....donekle mozda ima istine u tome..ali istina lezi u nama samima..brak mozemo ocuvati ili rasturiti bez obzira na brojeve..brojevi ne vide situacije koje je smenjuju..ne vide osecanja.te se ja ne bih previse oslonila..ali za zabavu sto da ne
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Moj broj je 9
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
Goga73 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 4 Mesto: Beograd
|
|
I moj broj je 9.
|
_________________ Gordana |
|
|
|
|
kovrdzava Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 23 Apr 2006 Poruke: 112 Mesto: cacak
|
|
kod mene broj 9
|
_________________ vecita sanjalica |
|
|
|
|
kuhar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 57
Datum registracije: 03 Jun 2005 Poruke: 42
|
|
ovdje mi bas i nije sve jasno jer nevjerujem da bas datum i vrijeme vjencanja mogu odrediti srecu u zivotu
|
|
|
|
|
|
Diamante... Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 52
|
|
Ako se odlučite za ovaj dan, ili želite vjenčanje u najužem krugu ili pravu javnu ceremoniju. Majčini savjeti će u braku biti ili u potpunosti prihvaćeni ili sasvim odbačeni. Emocionalna zrelost će biti veoma važan faktor uspjeha ovog braka. U svakom slučaju, nemojte se iznenaditi ako svi budu pustili neku suzu na vašem vjenčanju, jer će svi biti veoma dirnuti. Razlog za sklapanje ovog braka kojim vlada Mjesec je najvjerovatnije želja za porodicom i toplinom doma, ili želja da se nađe srodna duša koja voli djecu ili je u stanju da prihvati djecu iz prethodnog braka i pokuša da im pruži roditeljsku ljubav. Ako su djeca jedini razlog za sklapanje ovog braka, možda je bolje da još jednom preispitate svoju odluku.
Jedino ovo sto je u bold-ovanim slovima je tacno. Sto i nije nesto...
Sad se mislim da li da otkazem datum ...
Just Kiddin'
|
|
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
|
|
|
slatkica-be Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 31 Jan 2008 Poruke: 146 Mesto: belgijaaa
|
|
hahaha meni je 9 tacno je samo to da sam pobegla od kuce da se udam za njega
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|