www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Bilo bi najkorisnije....
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  

Bilo bi najkorisnije kada bi zivot imao
upustvo za upotrebu
6%
 6%  [ 3 ]
garanciju za popravke
17%
 17%  [ 8 ]
menjac sa pet brzina
10%
 10%  [ 5 ]
tipku "backspace"
41%
 41%  [ 19 ]
ponovno formatiranje HD
2%
 2%  [ 1 ]
rewind
6%
 6%  [ 3 ]
fast forward
2%
 2%  [ 1 ]
freeze frame
6%
 6%  [ 3 ]
titlove
0%
 0%  [ 0 ]
menu za odabir opcija
4%
 4%  [ 2 ]
alat za jednostavno sklapanje
2%
 2%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 46

Autor Poruka
lovegoddess
Veštica
Veštica

Godine: 43

Datum registracije: 24 Feb 2005
Mesto: Hidden island...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 11, 2005 10:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Izbor je tezak...ali recimo,backspace...da mogu da ispravim neke greske...i uradim ono sto nisam...

Kaliopa
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 11 Okt 2004
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 11, 2005 3:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

menjac sa 5 brzina
ponekad mi se cini da dani prolaze, a ja ni ne znam kako prodjose Sad nekad teku sporo, nekad brzo, a ja ne mogu da kontrolisem vreme Sad

menjac bi mi bas dobro dosao :
rikverc da vratim lepe trenutke i prozivim ih jos jednom, i ispravim malobrojne lose trenutke
1 i 2 brzina-- da uzivam na moru i u putovanjima, sto duze da traje
3 i 4 --da normalnom brzinom resim fax i ispite
5- da brzom brzinom resavam manje i vece zivotne probleme

poison
~Chase The Sun~
<b>~Chase The Sun~</b>

Godine: 40

Datum registracije: 10 Jul 2004
Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 11, 2005 3:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

BACKSPACE - ne da popravim pogreske, nego da se vratim na jednu stranicu svog zivota koja je prosla i da zauvijek ostanem na njoj.

alissa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Maj 2005

belgium.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 11, 2005 6:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam za formatiranje.
Neke stvari/dogadjaje/rijeci bih najradije izbrisala da ne ostane nikakav trag.
Tacno je da se na greskama i iskustvu uci ali ponekad je to suvise bolno i bolje da ga nema,da nema sjecanja o tome.

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 11, 2005 8:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Yaco stavljas me na muke more... Confused

Hmmmm Backspace nije losa opcija da ispravim ono sto sam u proslosti propustio ili zabrljao... formatiranje ne dolazi nikako u obzir, jer nebi zeleo da izgubim uspomene koje me vezuju za srecne i bolne dane....

Mislim da cu se ipak odluciti za "menjac sa 5 brzine"....

1. brzina: Ljubav... jer sve sto brzo krene, se isto tako brzo gasi...
2. brzina: Zivot... da sve probleme polako, ali sigurno resim!
3. brzina: Zdravlje... da imam taman vreme sve da sredim kako treba pre nego sto starim! Wink
4. brzina: Sreca... da sto pre upoznam mog andjela!! Embarassed
5. brzina: Drustvo... sa njima da uzivam 200 na sat! Wink
rikverc: Da vratim vreme unazad i da vidim moju pokojnu babu jos jednom i da odslusamo "Djurdjevdan" Confused i da jos jednom vidim svoje Kosovo! Sad

vecadok
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 56

Datum registracije: 06 Nov 2003

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 04, 2005 11:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bojim se da mi nije dovolja jedna opcija Embarassed

....jer, nekad bih backspace, upravo što sad mislim da imam dovoljno pameti, da uradim ono što nisam, a da i ne pomislim na nešto od onoga što jesam....
...nekad mi treba menjač sa pet brzina (mada u moj omiljeni automobil - Renault - već ugrađuju i šestostepene, pa bi to možda bila i opcija za mene Laughing)....da stignem i uteknem....a da se, Boga mi, negde i zaustavim, gde nisam bila dovoljno dugo....
...a možda više od svega mi treba uputstvo za upotrebu....ali jako, jako čitko napisano, i jedan (zgodan, što da ne Wink) učitelj, da mi pomogne u tumačenju....

bLackLady
►∞ bLack eviL witch ∞◄
<b>►∞ bLack eviL witch ∞◄</b>

Godine: 45

Datum registracije: 18 Avg 2004
Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 05, 2005 11:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pridružujem se odabiru backspace opcije....
Zašto?! Volela bih toliko toga da ispravim iz svoje prošlosti, da napravim korake zbog kojih se danas ne bih kajala (kao što je slučaj)...

kapljica
ULT_RAS-ov Anđelak
ULT_RAS-ov Anđelak

Godine: 41

Datum registracije: 17 Avg 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 05, 2005 3:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam glasala za 5 brzina! I u potpunosti se slazem sa Jugovicem Mr. Green Mozda bih samo malo izmenila koncept svih 5 brzina, ali sustina je ista...
Ponekad imam osecaj da oko mene vreme vrtoglavom brzinom ide, a da ja stojim u mestu i ne mogu da uhvatim ritam....dok kad bih ja 'potrcala' vreme se ulenji i vuce polagano...To bih time dovela u ravnotezu. Cak i greske koje pravim u zivotu uglavnom nastaju zbog brzopletosti, pa kad bih to mogla regulisati i dati sebi za svaku odluku vremena koliko mi je potrebno, backspace mi cak ne bi ni bio potreban.

Kad suze govore, istina razvaljuje
I svaka rec me obori s nogu
To sto si varao, to bih ti oprostila
Al' sto si mene - to ne mogu!

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Godine: 39

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 04, 2006 1:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja biram Backspace...tako bih mogla da izbrisem stvari kojih ne zelim da se secam,a mogla bih i da se vratim u proslost i uradim nesto na drugaciji nacin koji mi mozda u tom trenutku nije delovao kao pravi...

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

alhemicar
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 09 Maj 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 17, 2006 6:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

freeze frame - zivot se sastoji on momenata - a ja licno bi najvise zeleo da mogu da zaustavim vrijeme u pojedinim momentima

klaja84
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Jan 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 18, 2006 3:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni je prava stvar ionako je zivot zasnovan na izborima tako da sta izaberes to ces i da dobijes>sta sejes to i zanjes!!!!!!!!!

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 39

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 17, 2006 1:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rewind da mogu da premotam film....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Bilo bi najkorisnije.... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon