:: |
Bilo bi najkorisnije kada bi zivot imao |
upustvo za upotrebu |
|
6% |
[ 3 ] |
garanciju za popravke |
|
17% |
[ 8 ] |
menjac sa pet brzina |
|
10% |
[ 5 ] |
tipku "backspace" |
|
41% |
[ 19 ] |
ponovno formatiranje HD |
|
2% |
[ 1 ] |
rewind |
|
6% |
[ 3 ] |
fast forward |
|
2% |
[ 1 ] |
freeze frame |
|
6% |
[ 3 ] |
titlove |
|
0% |
[ 0 ] |
menu za odabir opcija |
|
4% |
[ 2 ] |
alat za jednostavno sklapanje |
|
2% |
[ 1 ] |
|
Ukupno glasova : 46 |
|
Autor |
Poruka |
lovegoddess Veštica
|
Godine: 43
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 6554 Mesto: Hidden island...
|
|
Izbor je tezak...ali recimo,backspace...da mogu da ispravim neke greske...i uradim ono sto nisam...
|
_________________ El amor ha florecido en mi corazon a causa de tu amor. |
|
|
|
|
Kaliopa Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 11 Okt 2004 Poruke: 447 Mesto: Beograd
|
|
menjac sa 5 brzina
ponekad mi se cini da dani prolaze, a ja ni ne znam kako prodjose nekad teku sporo, nekad brzo, a ja ne mogu da kontrolisem vreme
menjac bi mi bas dobro dosao :
rikverc da vratim lepe trenutke i prozivim ih jos jednom, i ispravim malobrojne lose trenutke
1 i 2 brzina-- da uzivam na moru i u putovanjima, sto duze da traje
3 i 4 --da normalnom brzinom resim fax i ispite
5- da brzom brzinom resavam manje i vece zivotne probleme
|
_________________ COME ON BABY, LIGHT MY FIRE !!! |
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
BACKSPACE - ne da popravim pogreske, nego da se vratim na jednu stranicu svog zivota koja je prosla i da zauvijek ostanem na njoj.
|
|
|
alissa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Maj 2005 Poruke: 27
|
|
Ja sam za formatiranje.
Neke stvari/dogadjaje/rijeci bih najradije izbrisala da ne ostane nikakav trag.
Tacno je da se na greskama i iskustvu uci ali ponekad je to suvise bolno i bolje da ga nema,da nema sjecanja o tome.
|
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Yaco stavljas me na muke more...
Hmmmm Backspace nije losa opcija da ispravim ono sto sam u proslosti propustio ili zabrljao... formatiranje ne dolazi nikako u obzir, jer nebi zeleo da izgubim uspomene koje me vezuju za srecne i bolne dane....
Mislim da cu se ipak odluciti za "menjac sa 5 brzine"....
1. brzina: Ljubav... jer sve sto brzo krene, se isto tako brzo gasi...
2. brzina: Zivot... da sve probleme polako, ali sigurno resim!
3. brzina: Zdravlje... da imam taman vreme sve da sredim kako treba pre nego sto starim!
4. brzina: Sreca... da sto pre upoznam mog andjela!!
5. brzina: Drustvo... sa njima da uzivam 200 na sat!
rikverc: Da vratim vreme unazad i da vidim moju pokojnu babu jos jednom i da odslusamo "Djurdjevdan" i da jos jednom vidim svoje Kosovo!
|
|
|
|
|
|
vecadok Prijatelj foruma
|
Godine: 56
Datum registracije: 06 Nov 2003 Poruke: 7276 Mesto: Beograd
|
|
Bojim se da mi nije dovolja jedna opcija
....jer, nekad bih backspace, upravo što sad mislim da imam dovoljno pameti, da uradim ono što nisam, a da i ne pomislim na nešto od onoga što jesam....
...nekad mi treba menjač sa pet brzina (mada u moj omiljeni automobil - Renault - već ugrađuju i šestostepene, pa bi to možda bila i opcija za mene )....da stignem i uteknem....a da se, Boga mi, negde i zaustavim, gde nisam bila dovoljno dugo....
...a možda više od svega mi treba uputstvo za upotrebu....ali jako, jako čitko napisano, i jedan (zgodan, što da ne ) učitelj, da mi pomogne u tumačenju....
|
_________________ Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar! |
|
|
|
|
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄
|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
|
|
Pridružujem se odabiru backspace opcije....
Zašto?! Volela bih toliko toga da ispravim iz svoje prošlosti, da napravim korake zbog kojih se danas ne bih kajala (kao što je slučaj)...
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Ja sam glasala za 5 brzina! I u potpunosti se slazem sa Jugovicem Mozda bih samo malo izmenila koncept svih 5 brzina, ali sustina je ista...
Ponekad imam osecaj da oko mene vreme vrtoglavom brzinom ide, a da ja stojim u mestu i ne mogu da uhvatim ritam....dok kad bih ja 'potrcala' vreme se ulenji i vuce polagano...To bih time dovela u ravnotezu. Cak i greske koje pravim u zivotu uglavnom nastaju zbog brzopletosti, pa kad bih to mogla regulisati i dati sebi za svaku odluku vremena koliko mi je potrebno, backspace mi cak ne bi ni bio potreban.
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
ja biram Backspace...tako bih mogla da izbrisem stvari kojih ne zelim da se secam,a mogla bih i da se vratim u proslost i uradim nesto na drugaciji nacin koji mi mozda u tom trenutku nije delovao kao pravi...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
alhemicar Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412
|
|
freeze frame - zivot se sastoji on momenata - a ja licno bi najvise zeleo da mogu da zaustavim vrijeme u pojedinim momentima
|
|
|
|
|
|
klaja84 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 15
|
|
meni je prava stvar ionako je zivot zasnovan na izborima tako da sta izaberes to ces i da dobijes>sta sejes to i zanjes!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
rewind da mogu da premotam film....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|