:: |
Autor |
Poruka |
RipperBIA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 06 Maj 2004 Poruke: 14 Mesto: abac
|
|
Upravo sam i ja ovo hteo da kažem. Mirno mestašce, dušu dalo za uživanje i odmaranje ali ipak nije to za one koji hoće diskoteke, žurke na vodi....aaaaaaa hoću na MOOOOREEE!
|
|
|
|
|
|
Flegmaa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Maj 2005 Poruke: 12
|
|
ajme lijepo izgleda..
jednom kad me put tamo nanese mogao bi se i okupat
|
_________________ potpis |
|
|
|
|
SiljeeeeGEF Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 9
|
|
Ja u Utjehi ljetujem zadnje dvije godine.
Upravo sam se vratio odatle i mogu vam reci da ne prestaje da se siri. Dizu se kafici, spratovi na vec postojecim, bazeni.
Neko je pomenuo da je Utjeha dusu dala za odmor. To jeste tacno, ali mislim da se tamo moze fino provesti i nocu. "Paradiso" pusta muziku do samog jutra i zbog toga privlaci brojne ljude iz okolnih mjesta i gradova. Ja se tamo uvijek fino provedem.
Pozdrav
|
|
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Malo mestasce za odmor dusu dalo za uzivanje i opustanje
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
zarivoje Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Okt 2004 Poruke: 16 Mesto: montenegro
|
|
Ako neko nije bio obavezno neka svrati. nece se pokajati. mozda i jedna od najlepsih plaza u Crnoj Gori
|
|
|
|
|
|
Maki-Elly Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Okt 2004 Poruke: 59 Mesto: London - NS
|
|
Bila sam u Utjehi pre par godina i mnogo mi se svidela. Malo mesto, ali ima sve sto je potrebno za jedan fini odmor, plaza je divna, more fantasticno.
|
|
|
|
|
|
skopljakmladen Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 14 Mesto: dortmund
|
|
Utjeha je jedno lijepo mijesto,ali znam bolje,nije daleko od utjehe,mirno je i bez turista ali prava laguna.KRUCE!!!ma salim se,ja sam bio u Utjehi dosta puta i zaista je super za provod i plaza je stvarno fantasticna.
|
|
|
|
|
|
MaLa_MaJa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 173 Mesto: novi sad
|
|
Ishla sam tamo chesto ,poshto sam kao mladja redovno provodila leta u Valdanosu (to je mesto 2 km od Ulcinja) ,divna plazha ...
|
|
|
|
|
|
stefanbar111 Dobro upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 30 Jun 2005 Poruke: 711 Mesto: Somwhere in space....
|
|
Ha zivim u Baru i to mi je jedna od omljenih plaza koju posjecujem ljeti. Ima tu i jedan strava kafic sa bazenom i ugodnim lezaljkama i suncobranima mislim luksuzna plaza jako dobra tamo idem sa drustvom cesto jer ima strava mjesto za skakanje.
|
|
|
|
|
|
begoran Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 89 Mesto: Zrich / Beograd
|
|
ja inace sam uvek u budvi na odmoru.
mozda cu sad i ja da obidjem malo na to mesto kad svi kazu da je tamo mnogo fino...
|
|
|
|
|
|
sanjurka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 112 Mesto: BAR
|
|
Blizu je Bara, pa ljeti cesto odem tamo na plazu. Svidja mi se kad nije pretrpano, jer je zaista malena plaza, a kad je guzva, onda je neizdrzivo.
U poslednjih nekoliko godina se izgradilo dosta, posebno je dobar Paradiso- diskoteka. Muzika je vrhunska i sredjeno je bolje od pola diskoteka u Budvi. Provod - zagarantovan!
|
|
|
|
|
|
BarCG10 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 91
|
|
http://www.utjeha.com/ bas je tu lijepo na odmor