www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Utjeha
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Svet i putovanja ~ -> ~ Znam za jedan grad ~
::  
Autor Poruka
RipperBIA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 06 Maj 2004
Mesto: abac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 05, 2005 7:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Upravo sam i ja ovo hteo da kažem. Mirno mestašce, dušu dalo za uživanje i odmaranje ali ipak nije to za one koji hoće diskoteke, žurke na vodi....aaaaaaa hoću na MOOOOREEE! Mr. Green

Flegmaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Maj 2005

iraq.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 05, 2005 8:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ajme lijepo izgleda..
jednom kad me put tamo nanese mogao bi se i okupat Wink

SiljeeeeGEF
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Maj 2005

PorukaPostavljena: Sre Jun 08, 2005 1:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja u Utjehi ljetujem zadnje dvije godine.
Upravo sam se vratio odatle i mogu vam reci da ne prestaje da se siri. Dizu se kafici, spratovi na vec postojecim, bazeni.
Neko je pomenuo da je Utjeha dusu dala za odmor. To jeste tacno, ali mislim da se tamo moze fino provesti i nocu. "Paradiso" pusta muziku do samog jutra i zbog toga privlaci brojne ljude iz okolnih mjesta i gradova. Ja se tamo uvijek fino provedem.
Pozdrav

gaga021
Banovan!

~ Little sweet Angel ~
~ Little sweet Angel ~

Godine: 43

Datum registracije: 10 Maj 2005
Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 11, 2005 11:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Malo mestasce za odmor dusu dalo za uzivanje i opustanje

zarivoje
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 23 Okt 2004
Mesto: montenegro

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 14, 2005 2:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako neko nije bio obavezno neka svrati. nece se pokajati. mozda i jedna od najlepsih plaza u Crnoj Gori

Maki-Elly
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Okt 2004
Mesto: London - NS

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 07, 2005 2:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bila sam u Utjehi pre par godina i mnogo mi se svidela. Malo mesto, ali ima sve sto je potrebno za jedan fini odmor, plaza je divna, more fantasticno.

skopljakmladen
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 52

Datum registracije: 04 Sep 2005
Mesto: dortmund

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 04, 2005 10:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Utjeha je jedno lijepo mijesto,ali znam bolje,nije daleko od utjehe,mirno je i bez turista ali prava laguna.KRUCE!!!ma salim se,ja sam bio u Utjehi dosta puta i zaista je super za provod i plaza je stvarno fantasticna.

MaLa_MaJa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: novi sad

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 06, 2005 7:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ishla sam tamo chesto ,poshto sam kao mladja redovno provodila leta u Valdanosu (to je mesto 2 km od Ulcinja) ,divna plazha ...

stefanbar111
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 33

Datum registracije: 30 Jun 2005
Mesto: Somwhere in space....

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 08, 2005 1:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ha zivim u Baru i to mi je jedna od omljenih plaza koju posjecujem ljeti. Ima tu i jedan strava kafic sa bazenom i ugodnim lezaljkama i suncobranima mislim luksuzna plaza jako dobra tamo idem sa drustvom cesto jer ima strava mjesto za skakanje.

begoran
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Mar 2005
Mesto: Zrich / Beograd

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 12, 2005 10:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja inace sam uvek u budvi na odmoru.
mozda cu sad i ja da obidjem malo na to mesto kad svi kazu da je tamo mnogo fino...

sanjurka
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 14 Dec 2004
Mesto: BAR

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 19, 2005 11:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Blizu je Bara, pa ljeti cesto odem tamo na plazu. Svidja mi se kad nije pretrpano, jer je zaista malena plaza, a kad je guzva, onda je neizdrzivo.
U poslednjih nekoliko godina se izgradilo dosta, posebno je dobar Paradiso- diskoteka. Muzika je vrhunska i sredjeno je bolje od pola diskoteka u Budvi. Provod - zagarantovan!

BarCG10
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Sep 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 08, 2005 8:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

http://www.utjeha.com/ bas je tu lijepo na odmor

*s tobom sam dok imam cigareta*

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Svet i putovanja ~ -> ~ Znam za jedan grad ~ -> Utjeha Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon