:: |
Autor |
Poruka |
alexandar grujic Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Apr 2009 Poruke: 30

|
|
ne znam kako da posaljem dok mi neko ne pokaze
|
|
|
|
|
 |
ricosuave Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Dec 2010 Poruke: 4

|
|
pa, mislim da je najjednostavnije da odes na www.*********.com , tamo kliknes na zeleno dugme na kom pise "upload to *********", potom na "click here to upload" i nakon sto odaberes fajl sa svog komjutera kliknes na "begin uploading files"
kad se uploadovanje zavrsi, kliknes na "copy link to clipboard" sa desne strane tog prozora, dodjes ovde, i dok si u prostoru za kucanje poruke stisnes ctrl+v na tastaturi (ili desni klik misem pa "paste") i link ce biti upisan u poruku
ceo proces je prilicno intuitivan i jednostavan, ne bi trebalo da bude problema.
[Edit by Raziel@Nosgoth: Svaka poruka čija je svrha reklama komercijalnih sadržaja, drugih foruma, drugih sajtova krši Pravilnik i biće cenzurisana.]
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Drago mi je sto uspevate da resite razmenu pesama, ali postoje pravila kojim se vodimo da bi forum najbolje funkcionisao a vi ste ih nekoliko vec prekrsili. Necemo vam to uzeti za zlo, buduci da niste bili aktivni na forumu, ali ako vam skrenemo paznju na to da negde gresite (alexandar grujic), onda gledajte da tu gresku ne ponavljate. Ako se nesto i zaboravi pri prvobitnom postu, postoji taster u desnom uglu svakog posta koji ce u prvih 60 minuta dozvoliti da se doda sta god je potrebno u vec postojecu poruku, osim ako je neko posle upisane poruke vec nesto napisao.
Za sve ostalo mozete koristiti privatne poruke nakon sto napisete vise od 20 postova na sajtu.
|
|
 |
ricosuave Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Dec 2010 Poruke: 4

|
|
poznati su mi uslovi koriscenja foruma, ali u trenutku nisam bio svestan da reklamiram file hosting firmu.
inace, nismo jos uvek uspeli da resimo razmenu, pa bih zamolio nekog od vas koji imate tu pesmu da mi je posalje na email, jer sam se u nacelu zbog iste i registrovao
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
izvinjavam se forunu nije namerno jer i dalje se tesko snalazim pogotovo sa slanjem muzike
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Raziel@Nosgoth je napisao/la sledeće: | E, ako ni ova koju ti ja posaljem nije pesma koju trazis, onda jedino preostaje da je potrazis od Mirjane licno!  | moze li mi neko pomoci kako da nekom posaljem pesmu a da ne krsim pravila foruma hvala
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
ako neko moze da mi posalje od mirjane besirevic sami smo krivi i ne idi od mene zlato moje
|
|
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
ricosuave je napisao/la sledeće: | poznati su mi uslovi koriscenja foruma, ali u trenutku nisam bio svestan da reklamiram file hosting firmu.
inace, nismo jos uvek uspeli da resimo razmenu, pa bih zamolio nekog od vas koji imate tu pesmu da mi je posalje na email, jer sam se u nacelu zbog iste i registrovao |
Nema problema, tu smo da bismo pomogli nasim clanovima da se snadju, i zato ti savetujem da otvoris sopstvenu temu u okviru podforuma ~ Tražim ~, u skladu sa pravilima, ostavis svoju adresu i dobijes trazenu pesmu, ali bi tamo takodje mogao da potrazis i bilo koju drugu pesmu koja ti zatreba, stranu ili domacu.
alexandar grujic je napisao/la sledeće: | izvinjavam se forunu nije namerno jer i dalje se tesko snalazim pogotovo sa slanjem muzike |
alexandar grujic je napisao/la sledeće: | moze li mi neko pomoci kako da nekom posaljem pesmu a da ne krsim pravila foruma hvala |
U redu je, nov si na forumu. Pesme je najbolje slati na elektronske adrese drugih clanova, dakle sa mejla na mejl.
|
|
 |

|

|
|
ricosuave je napisao/la sledeće: | jel moze i meni na mejl "gde si sad" od Mirjane Besirevic?
neurosport[at]gmail.com
hvala puno | poslao sam da li je u redu
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
da li neko ima pesmu ive robica kazi zasto me ostavi hvala
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
da li neko ima pesmu sacuvaj tajnu ljubavi moja mislim da je dosan kostic nisam siguran
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|