:: |
Autor |
Poruka |
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
izvini ovo sam propustila.....ne nisu u Amsterdamu vec u mom gradu Enkhuizenu....to ti je jedno 50 km od A'dama....
a za Amsterdam...imas na dijaspori na temi Holandija zemlja lala..... sve o Amsterdamu...prevozu..izlascima...pogledaj....jako puno korisnih informacija....
|
|
|
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
sekula nisam mislila na to.....nego bih ja umesto tog pomfrita radje nase lepinje.....
izvini yaco pogresno sam razumio slazem se sa tobom yaco
|
|
|
|
|
|
*jovance* Veštica
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Feb 2005 Poruke: 1952 Mesto: los angeles, socal
|
|
Restoran Avala u Kragujevcu
|
|
|
|
|
|
Pametnica Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 1118 Mesto: Belgrade
|
|
Uh, restoran Ćatovića mlini u Morinju (Boka Kotorska)...
Morski plodovi su mljac mljac...jela hobotnicu na žaru...mmmm...odlično...uz belo vino i okolni garniš...
Ali je mnogo skupo, moraćete doooobrano da platite taj luksuz!
|
|
|
|
|
|
jelena_ns Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 12 Dec 2004 Poruke: 3849 Mesto: Novi Sad
|
|
Inspiracija - Novi Sad
|
_________________ "Varoši ima, što da grešim dušu, boljih i lepših al’ samo jedna je, shvaćaš, varoš u koju se vraćaš!" |
|
|
|
|
lampalo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Jul 2005 Poruke: 11 Mesto: Zagreb
|
|
U Zagrebu je definitivno najbolji restoran "Atlanta",tko voli japansku kuhinju u Kaptol centru postoji odlican restoran,a tradicionalno dobra kuhinja je "Okrugljak".
|
|
|
|
|
|
Cheda87 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Jul 2005 Poruke: 10
|
|
|
|
|
Kyara - Su Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Jul 2005 Poruke: 74
|
|
Ukoliko se zadesite u Subotici i njenoj okolini obavezno posetite restorane sa tradicionalnom kuhinjom koji na svom meniu imaju i po koji specijalitet "strane" kuhinje. To su: Majur, ergela Jadran, Vinski dvor, Vila Viktorija, Mala gostiona, Riblja carda,Elza pod tornjem, Gurinovic gostionu i verujem necete se pokajati! Ovo su restorani koje ja cesto posecujem,sto poslom sto privatno!
|
|
|
|
|
|
magla 68 ~Sremački bećarac~
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ
|
|
Pa mogu da vam preporučim "Dunav" hotel je kraj samog dunava u Sremskim Karlovcima sa taburaškim orkestrom i svim jelima sremačke kuhinje,od ribljih specijaliteta do lovačkih ma šta da vam kažem sve na jednom mestu.
|
|
|
|
|
|
limited Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Sep 2006 Poruke: 29
|
|
Beograd - Mon Chery, Dorcol; nov, ali odlican
|
|
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
it rains fishes u kralendijk (ako se neko nekad nadje na tom mjestu). najbolja morska hrana koju sam ikada okusila. prepurucujem 'catch of the day', pogotovo wahoo.
u torontu i okolini preporucujem old town tavern sto se tice srpske hrane. inace, vittorio's servira dobru italiansku hranu (pasta, morska, gril).
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Argentinski u Americani u San Juanu, PR
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|