www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li bi ste mogli biti u braku sa neobrazovanom osobom?
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 04, 2010 11:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ojha..hvala raptore za pesmu Cool

moz' da bude Cool obrazovan ili neobrazovan koliko hoce, kad volim, ja volim Mr. Green

" I know the way to fuck them all...."

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 04, 2010 2:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mcpljugic je napisao/la sledeće:
valjda sam ja imao losu srecu. kad god sam upoznao nekog malo manje skolovanog od mene, ako je zensko bila je laka cura, ako je musko krkan i seljak teski, i zato mi se to ogadilo, jednostavno sam se uvijek kretao u drustvu u kojem smo svi radili iste stvari i zanimale nas iste stvari. jednostavno ja sebe ne mogu zamisliti sa nekim ko nije u zivotu procitao bar 5 knjiga...znači, jednostavno ne mogu da svarim takve ljude...jbg takav sam

A sta to tebi govori da si obrazovan? To sto si procitao 5 knjiga. Znas li koliko ima knjiga na svetu? Ti mozda i jesi obrazovan, ali to sto ne mozes sa ljudima koji su manje obrazovani od tebe ne znaci da si mozda iznad njih. Obrazovanost ima mnogo grana. Npr ti mozes da budes jako obrazovan o politici, a ja da nemam pojma o politici al sam doktor Smile Mozes da budes obrazovan o psihologiji, a ja o geografiji...nista to ne znaci da si ti vise obrazovan od mene ili ja od tebe. Iako ocigledno ne volimo iste stvari, ne znaci da sam manje obrazovana od tebe. A i sam si rekao, njima ne smeta tvoja "obrazovanost" pa zasto bi tebi njihova "neobrazovanost"?

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 19, 2010 9:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski je napisao/la sledeće:
ojha..hvala raptore za pesmu Cool

moz' da bude Cool obrazovan ili neobrazovan koliko hoce, kad volim, ja volim Mr. Green

da se nadovezem, pod uslovom da ga ja obrazujem na svoj nacin Wink

" I know the way to fuck them all...."

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Da li bi ste mogli biti u braku sa neobrazovanom osobom? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon