www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sujeverje
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Riznica tajni ~ -> ~ Misterije ~
::  
Autor Poruka
SerVladicus
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 26 Mar 2004
Mesto: Kragujevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 05, 2005 3:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pravoslavna crkva kaze da je sujeverje greh. Slazem se da sujeverje sputava coveka. Ali i vera sputava coveka ...

freeman9
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Feb 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 05, 2005 11:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam sujeveran, ali vecina ljudi, bar na ovim prostorima, jeste cak i previse. Bapske price, razne prorocice, bioenergeticari i sl. prolaze kod naseg naroda, pogotovo kod siromasnijih slojeva drustva, mada nije iskljuceno ni kod dobrostojecih pojedinaca (obicno su preokupljeni poslom pa nemaju vremena da se bakcu sa ovakvim glupstima). Sto se tice stvari tipa crne macke, kuckanja u drvo, pomeranja s mesta i sl. to je uobicjaena pojava kod vecine ljudi, a cak su neke akcije postale refleksne.

skevaskeva
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 30 Nov 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 05, 2005 11:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jeste i vera sputava coveka, covek je to izmislio iz straha od nepoznatog. Sto vise tehnologija napreduje, to su price iz Biblije sve besmislenije

vokal
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 51

Datum registracije: 04 Apr 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 07, 2005 12:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vera i treba da sputava.Kad nekom ne možeš objasniti kako treba da se ponaša ,vera je tu da ga drži koliko toliko u redu, barem strahom, a pametnom i normalnom čoveku neka zvanična dogma i nije potrebna.Još samo da nije ovih koji sve to zloupotrebljavaju i gde bi nam bio kraj da nije tako blizu...

tajanstvena
Veštica
Veštica

Godine: 41

Datum registracije: 07 Dec 2004
Mesto: novi sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 07, 2005 1:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam nesto posebno sujeverna... jedino ako se tu racuna kucanje u drvo...

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 12, 2005 7:52 am    Naslov poruke: Jeste li praznovjerni? Na vrh strane Na dno strane

Ono, vjerujete li u nesretne brojeve?
Gledate li u karte?
Da li vam netko gleda u dlan?
Gledate li ili vam netko gleda u soljicu od kave?
Bacanje graha?
Tarot?
Horoskopi?
Da li je 666 i za vas Djavolji broj?

I tako to...

Ja nikako ne volim broj 13. Ne volim ostaviti 13 postova, imati 13 poruka u Inboxu, ne volim sjediti u 13-om redu i tako to...
Dogodila mi se i nesreca jednog petka 13-og...

U Kini sam naucio da se chopstici ne smiju ostaviti prekrizeni "jedan preko drugoga" na tanjuru. To njima znaci smrt. Stoga ni to ne radim. Cak ni vilicu i noz nikad od tad ne prekrizim.
Onda oni ne vole ni broj 4. Taj broj je takodjer znak smrti...

Mikol
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 04 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 12, 2005 3:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja bas volim da otvaram kisobran u zatvorenoj prostoriji, prolazim ispod merdevina... i da slusam komentare drugih koji su sujeverni. A i ja nisam bas nesto primetio da me zbog toga prati nesreca. Mada, ipak ponekad kucnem u drvo kada kazem nesto sto ne zelim da se desi, ali mislim da je to samo stvar navike...

milicaanchy
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 11 Mar 2005
Mesto: Under the division bell

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 12, 2005 6:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam postala dosta sujeverna...dakle,imam neke obichaje koje poshtujem...
kucanje u drvo mi je navika.

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 24, 2005 11:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja ne verujem u sujeverje cak mislim da te stvari koje se desavaju,da te prati nesreca i bla bla ostalo desavaju samo onda ako sebi utubis u glavu da si sad to i to uradio i da sad zato ce te pratiti sujeverje....

kraguj
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 50

Datum registracije: 18 Avg 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 25, 2005 9:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pridrzavam se kucanja u drvo, kao i kucanja u kamen. To mi vise dodje kao neka navika...Kucam u drvo kad nesto lepo kazem, da ne ureknem, a u kamen kad nesto zlo kazem ili pomislim...

victory
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 60

Datum registracije: 25 Jul 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 06, 2005 1:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam bas nesto preterano sujeverna, ali ipak ne volim kada mi crna macka predje put.
A i kucnem u drvo da ne cuje zlo.

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 38

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 10, 2005 2:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma to sve nije tacno.
meni je na primer sreca kad mi crna macak predje put, a
nesreca kad mi put predje sarena.
gde je tu logika..? Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Riznica tajni ~ -> ~ Misterije ~ -> Sujeverje Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon