:: |
Autor |
Poruka |
rankaV Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 26 Feb 2005 Poruke: 2
|
|
Trsa je napisao/la sledeće: | seksipilnost dolazi iz glave, odnosno iz mozga.... koja nema mozga ne moze da bude sexipilna... na takve se pale samo kreteni i idioti, seksualni pacenici i oni sto bi kresnuli i popa u bradu samo da mogu.... | lepota je nesto lepo sto svaka osoba treba da ima
|
|
|
|
|
|
grlica barbara Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 16 Maj 2005 Poruke: 10
|
|
ne treba ni mozak ajde bre samouvjerenost i njeznost i rjesena stvar. Citat: |
koja nema mozga ne moze da bude sexipilna... na takve se pale samo kreteni i idioti, seksualni pacenici i oni sto bi kresnuli i popa u bradu samo da mogu....
|
je glupost. cekaj da padnes pa da vidis. ne biras sex velikim nego malim mozgom. znanstveno dokazano
|
_________________ prosto me sramota |
|
|
|
|
jeremija85 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 16
|
|
one bez mozga su dobre so one-night-stand... a za zivot bolje je kad imas jednu sa mozga...
|
|
|
|
|
|
brigita_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 03 Maj 2005 Poruke: 92 Mesto: MOSTAR
|
|
IMHO, sexipil dolazi iznutra, ne iz vana, netko moze da bude lijep, ali nemora biti istovremeno i sexipilan, mislim da je najvaznije ponasanje, hod i pogled
|
_________________ _____________________Nesanjaj svoj zivot, nego zivi svoj san!!!______________________
Poslednja prepravka: brigita_ datum Ned Jul 10, 2005 11:47 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
ugl03 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Maj 2005 Poruke: 20
|
|
Tako je....nije sve u izgledu
|
|
|
|
|
|
minnica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 06 Jul 2005 Poruke: 148
|
|
Mislim da je svako sexipilan na svoj nacin i svako ima to u sebi, neki na jedan nacin neki na drugi neko u glavi a neko na oko ali mislim da je to u glavi dugotrajnija sexipilnost!!!
|
|
|
|
|
|
senjak Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 27 Okt 2004 Poruke: 56
|
|
za mene je zena sexipilna ako zna da nosi garderobu tj sta god da obuce da zna da se ponasa u tome bilo to sportska ili elegantna garderoba.
|
_________________ Nemanja |
|
|
|
|
schatzibaby23 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 250
|
|
seksipilnost zene zini izgled a i njeno ponasanje, sigurnost u sebi 8)
|
|
|
|
|
|
supergirls_dont_cry Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Feb 2006 Poruke: 3
|
|
prvenstveno stav,ali to ne znaci da mozes zderat sto na sat i ocekivat da budes privlacan
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
stav sam po sebi doprinosi seksipilinosti, mnogo vise nego izgled...mada, naravno i izgled je nezaobilazna tacka
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Sexy_Amy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 138 Mesto: Wien-Sarajevo
|
|
iz muskih izvora znam da sexapeal njima predstavlja urdnost zenske i zdrav izgled... takoder, dobra guza
|
|
|
|
|
|
b-fancy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Jan 2006 Poruke: 81
|
|
ipak mislim da je sasvim nesto drugo............mozda sama pojava,mozda ponasanje nacin na koji dira kosu...kako te pogelda u trenutnku kada joj se kaze slatka rec.....
|
|
|
|
|
|
|