:: |
Autor |
Poruka |
CrazyMarry Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Apr 2005 Poruke: 16 Mesto: Prijepolje

|
|
Ma ovo je glupo! Meni je 11 bas srecan broj! Uostalom svi bi bili nesrecni, ako je ovo tacno...
|
|
|
|
|
 |
Gotcha Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Maj 2005 Poruke: 15

|
|
Moj navodno sretan broj je 9, pa kome drago. Ne kužim se baš u brojeve, ali su zabavni!
|
_________________ Ledena kraljica |
|
|
|
 |
Najdrazi Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 73
Datum registracije: 14 Sep 2004 Poruke: 187 Mesto: Blok 28

|
|
Naravno, i imas jako smislen prilaz.
|
_________________ Da ne bi mene, svemiru ne bi imao ko da kaze da je najveci. |
|
|
|
 |
markec2 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 55
Datum registracije: 17 Apr 2005 Poruke: 10

|
|
nikada mi ti brojevi neće biti jasni di je to zapisano da su neki brojevi sretni a neki ne od kada to počinje praćenje sretnih i nesretnih brojeva ili kako neko može proricati odn. pogoditi koji su sretni brojevi za npr. igara na sreću
|
|
|
|
|
 |
Najdrazi Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 73
Datum registracije: 14 Sep 2004 Poruke: 187 Mesto: Blok 28

|
|
markec2 je napisao/la sledeće: | nikada mi ti brojevi neće biti jasni di je to zapisano da su neki brojevi sretni a neki ne od kada to počinje praćenje sretnih i nesretnih brojeva ili kako neko može proricati odn. pogoditi koji su sretni brojevi za npr. igara na sreću |
Vidiš Markec, samim tim što kažeš da ti nikada neće biti jasni, logično je da te ne zanimaju ili da stvaraju konfuziju.
A što se tiče brojeva za npr Loto, svaki broj kojii se izvuče je i sretan i nesretan. Tebi koji si npr dobio sedmicu, ti brojevi su sreća, a nekome ko ima šesticu neki od brojeva nije bio sretan, on je želeo da se izvuče njegov broj. Vidiš iz ovog primera kako je sreća relativna kategorija.
A ako želiš da proričeš pomoću brojeva, za to moraš da se obučiš, ali i da imaš talenta i sklonosti.... I naravno, publiku koja će da ti veruje.
p.s.
Setih se sad, davne 1988 godine, objavio sam u "Svetu kompjutera" program "Kompjuterom do sedmice"... da, dokazao sam da je moguće, uz brdo kombinacija da se pogodi sedmica, i uz odredjene uslove, ali i ta igra, kao i mnogo šta je "pod kontrolom". Zato ti ne preporučujem da se mnogo oslanjaš na numerologiju u igri na sreću.
|
_________________ Da ne bi mene, svemiru ne bi imao ko da kaze da je najveci. |
|
|
|
 |
burn_ql Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 8

|
|
moji srecni brojevi su 3, 7, 21, pa ...........???
|
|
|
|
|
 |
the heat Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Maj 2005 Poruke: 13

|
|
ja mislim da ipak ima nešto u ovim brojevima
|
|
|
|
|
 |
marac19 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 26 Maj 2005 Poruke: 10

|
|
po mom misljenju neki brojevi su za neke sretni a za neke nesretni i isto tako obrnuto vrijedi naprimjer meni je 15 jako nesretan broj
|
_________________ Ako nemas sto pametno za rec bolje ne reci nista. |
|
|
|
 |
kiikii Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 53
Datum registracije: 05 Jun 2005 Poruke: 2 Mesto: Zagreb

|
|
Sta je sa brojem 31? Navodno nesretan!? A broj 3?
|
|
|
|
|
 |
~otrovna~lutkica~ Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 07 Jun 2005 Poruke: 13 Mesto: over the rainbow

|
|
Ne znam za ostale ali meni je 13 najsrecniji broj, i bas mi je drago sto sam vidla da je neutralan!
|
|
|
|
|
 |
mijo_pg Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 7

|
|
i kako ja sada da znam koji je moj broj
nisma ukapirao
|
|
|
|
|
 |
baksuz666 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1

|
|
Ma to sa brojevima nema nikakve veze sa zivotom, jednostavno brojevi sto se tice odredjivanja nekih osobina nemaju nikakvo znacenje.
|
_________________ HM |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|