:: |
Autor |
Poruka |
magla 68 ~Sremački bećarac~

|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ

|
|
Ništa Makro poslaćemo ti tamo malo sremačrog snega malo da se posetiš kako je ovde hladno...eh šta bi dao za jednu bocu iriškog belog.
|
|
|
|
|
 |
Kikibombona Zvezdana prašina

|
Godine: 40
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 1022 Mesto: U nepoznatom predelu..znam samo da je izmedju jave i sna, javite mi ako naletite na putokaze!

|
|
Dragi moji, naletela sam na ovaj clanak i odlucila da ga podelim sa vama s obzirom da verujem da ce se mnogo vas pronaci medju ovih par redova.. Naime, zivim u Sidneju i 100% se slazem s ovim clankom (dole) ali takodje verujem da u pitanju nije samo Sidnej kao Sidnej vec bilo koja svetska metropola... Sta vi mislite o tome?
<< Najtužniji žive u najbogatijim gradovima
Najtužniji Australijanci žive u najbogatijem gradu - Sidneju, iako se on smatra jednim od najlepših gradova za život, pokazalo je istraživanje. Anketa koju je Centar za kvalitet života Dikin univerziteta iz Melburna spoveo nad 23.000 ljudi pokazala je da najsrećniji Australijanci žive u siromašnim provincijskim mestima, a najtužniji u gradovima. „Novac ne kupuje sreću, što je naše istraživanje i pokazalo. Samo u slučaju izuzetno visokih prihoda, novac može da deluje kao podsticaj”, rekla je Liz Ekerman, koja je radila na projektu. U okviru ankete, ispitanici su odgovarali na pitanja o svom životu i o životu u Australiji. Najsrećniji Australijanci žive u primorskim gradićima Vajd Bej i Hervi Bej. Osam od devet mesta sa najsrećnijim stanovnicima nalazi se u siromašnim i izolovanim ruralnim oblastima, pokazalo je istraživanje.
„Čini se da su ljudi u seoskim mestima bolje povezani, dobro se poznaju i vode brigu jedni o drugima”, kazao je jedan od autora studije Bok Kamins. Najtužnije mesto za život u Australiji nalazi se u srcu najbogatijeg i najskupljeg grada - reč je o zapadnim predgrađima Sidneja. Jedan od razloga za tugu tamošnjeg stanovništva jesu visoke cene nekretnina. (RTS) >>
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|