www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Problem sa MSN-om!
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~
::  
Autor Poruka
Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 21, 2009 11:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pokushaj na
http://webmessenger.msn.com/
Tu je web-orijentisana verzija. Morash dozvoliti pop-up. (Najbolje via Internet Explorer)
Barem tu mozhesh "chatovati" u prozorchicima, iako nije super luksuzno. Za pisane rechi - dovoljno. Kod mene funkcionishe samo tako, jer su portovi za Live i sl. blokirani kod mene.
Mada to nije reshenje postojoceg problema, ali kao prelazno. Toliko.

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 22, 2009 12:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa što onda ne skineš sa drugog izvora msn i instaliraš Question Laughing Mr. Green (il opet grešim) Laughing

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 22, 2009 1:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

aha, znaci nemash program... Shocked Laughing

Code:
http://download.live.com/messenger/?mkt=sr-latn-cs

etE ti link, izaberi jezik i preuzmi program...

The tears of a clown make the whole world laugh.

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 22, 2009 8:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Baraba, hvala. Dobra je alternativa. Izgleda da ne moze drugacije. Ne znam vise nist!

Alexns, sve sam to radila i prije. E, kad kliknem ono "Preuzmi", logicno bi trebalo samo da mi se pojavi onaj Save file. E, pa nece Laughing Pojavi se odjednom stranica i pise Failed to Connect. I to bude to! Otisla sam na ono zahtjevi sistema i pisu mi sva ova cuda! Nemam pojma da je ikad ovak bilo sve potrebno:

Za Windows Live proizvode neophodno je sledeće:

* Operativni sistem: Windows XP sa servisnim paketom 2 (samo 32-bitno izdanje), Windows Vista (32-bitno ili 64-bitno izdanje), Windows 7 Beta (32-bitno ili 64-bitno izdanje) ili Windows Server 2008. Napomena: Windows Live Movie Maker nije podržan za operativni sistem Windows XP
* Procesor: 1 GHz ili više za operativni sistem Windows Vista; 800 MHz ili više za Windows XP
* Memorija: 128 MB RAM memorije (preporučuje se 256 MB ili više) za Windows XP; 512 MB za operativni sistem Windows Vista
* Rezolucija: Minimalno 1024 x 768
* Internet veza: Za funkcionalnost Interneta neophodan je pristup preko pozivne veze ili veze širokog propusnog opsega (obezbeđuje se posebno). Mogu da budu naplaćeni troškovi lokalnog ili međugradskog poziva.
* Pregledač: Windows Live Toolbar zahteva Microsoft Internet Explorer 6 ili noviju verziju
* Grafika ili video kartica: Windows Live Movie Maker zahteva grafičku kartu ATI Radeon 9500 (ili noviju) ili nVidia GeForce FX 5900 (ili noviju).

Prikaz detaljnih napomena o izdanju (pdf)
Prikaz detaljnih napomena o izdanju (xps)
Dodatni zahtevi
Sledeće komponente su neophodne za određene Windows Live programe i mogu da se instaliraju ukoliko ih već nemate na svom računaru.

* Za Writer: Microsoft .NET Framework 2.0 ili novija verzija*
* Za program Foto-galerija: SQL 2005 Compact Edition i Windows kodeci za prikazivanje slika*
* Za programe Foto-galerija i Movie Maker: Neke komponente programa DirectX9.

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 22, 2009 9:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
A jbt, pantomimom da si objashnjavala lakshe bih shvatio nego.. Laughing Laughing Laughing Laughing

a odavde:
Code:
http://download.cnet.com/Windows-Live-Messenger/3000-2150_4-10450926.html

Hot Cherry
Banovan!

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 22, 2009 9:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alexns je napisao/la sledeće:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
A jbt, pantomimom da si objashnjavala lakshe bih shvatio nego.. Laughing Laughing Laughing Laughing

a odavde:
Code:
http://download.cnet.com/Windows-Live-Messenger/3000-2150_4-10450926.html

a što tako malo zauzima ova verzija msn-a Question

Jel portable Question (mogu i sam skinuti... al se plašim) Laughing Laughing Laughing Laughing

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 22, 2009 9:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to je instaler, on ce skinuti kasnije program s' neta na komp ^

Nemash cega da se plashish download.cnet sigurno nece gajiti viruse Wink

Hot Cherry
Banovan!

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 22, 2009 9:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eee hvala Wink Razz

nego... za anđelu mislim da je najbolje jednostavno skinuti sa drugih alternativnih warez soft sajtova Laughing po meni je tako najlakše..... a sad sledi pitanje šta će biti kad instalira............ Laughing Laughing Laughing Laughing

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 23, 2009 7:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uspjela sam kliknuti i pisalo je Save File, i ja sve super kliknem Save File i pojavi mi se NARAVNO prozor na kojem neumorno pishe ovak :

Couldn't install programs
Sorry, you cannot install this programs you've chosen on this operating system

Pa brateeeeeeeeeeeee Shocked Shocked
Ajd nema veze, momci, hvala vam, sad stvarno nemam pojma sto mu je!

Hot Cherry
Banovan!

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 23, 2009 7:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hoćeš da uploadujem na neki server msn koji ja koristim i pošaljem link pm Question

Skineš instaliraš i no problem Exclamation

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 23, 2009 8:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hajde da probamo i to. Da vas lijepo izmrcvarim skroz kad se trudite tak Mr. Green
Hvala lijepa!

Hot Cherry
Banovan!

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 23, 2009 10:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Anđela je napisao/la sledeće:
Hajde da probamo i to. Da vas lijepo izmrcvarim skroz kad se trudite tak Mr. Green
Hvala lijepa!

Ok... evo ostalo mi je nekoliko fajlova da skine sa neta i uploadujem Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~ -> Problem sa MSN-om! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon