www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Istina ili izazov? Istina... Alexns gostuje na 22. spratu :)
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
LEUTica
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 31 Jan 2007
Mesto: Neverland

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 03, 2009 9:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zamisli, ti pređeš kat, a ja ti po prvi put otkad te znam, mogu pokloniti nešto 'opipljivo'. Razz Zato sad ne moram postavljati slike, nema linka, ti znaš gdje i kad. Wink
I jaaaaaaaaaaaaaaaako sam happy zbog toga. Razz Very Happy Very Happy Very Happy

(eh, kako ovo gore zvuči Laughing Laughing Laughing )
Wish I were +1. Wink Razz

Kiss najveći mogući,
jubi te tvoj A_____

p.s. Dohopsao si na još jedan kat? Čestitam. Wink Very Happy

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 03, 2009 9:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Poklanjash mi Remi? Shocked
Wau, kako velikodushno Embarassed Embarassed Hvala! Embarassed Embarassed Mr. Green Mr. Green Laughing
(eh, kako bi tek moglo da zvuci, josh je i "nevino" Shocked Mr. Green Laughing Laughing )

Ljubim i ja tebe A_ _ _ _ _ Wink

p.s. Ne, nisam nezahvalan ali ostalima stize odgovor sutra, kasni poshtar Wink Mr. Green Mr. Green Razz

The tears of a clown make the whole world laugh.

toni2006
$$ doctor 4 love $$
<b>$$ doctor 4 love $$</b>

Datum registracije: 28 Maj 2006
Mesto: purger city

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 04, 2009 2:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bravo mališa,čestitam

erilla
~kuin lumihiutale~
<b>~kuin lumihiutale~</b>

Datum registracije: 24 Apr 2007

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 04, 2009 11:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Došla i ja Mr. Green

Pošto je to baš 22. sprat i pošto sam eto baš sad nešto raspoložena (ono -> došlo mi Laughing Laughing Laughing) za čestitke Mr. Green

Znači ČESTITAM Mr. Green

E sad, znam da za poklon očekuješ one komplet aranžmane i tako to Mr. Green ali bezveze je da ti poklanjam nešto što već imaš, zar ne? Mr. Green Mr. Green

Zato sam ja danas (večeras) donela nešto meko i toplo i da je plišano Mr. Green Mr. Green

A ono drugo tj. što nije plišano, dobijaš gratis uz priču Laughing Laughing

Šta drugo još reći, osim da budeš dobar Laughing Laughing i da ostaneš u normalnom stanju, kao i uvek do sad Laughing Laughing Mr. Green

daja23
**garavuša**
<b>**garavuša**</b>

Godine: 39

Datum registracije: 30 Dec 2007
Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 05, 2009 12:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam , svaka čast Wink

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 05, 2009 2:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u ovakvim trenucima sam najiskreniji, nadam se da to cenite... Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing

@ Sweet Honey- A Bojana, realno, vidi se da si plavusha Confused Laughing Laughing Laughing Al' ajde, veceras sam kolegijalan Laughing Laughing Laughing Waaau, ne mogu da verujem, ova cestitka me je bash, bash dirnula... jooj, ne mogu da prestanem da placem, tako me je pogodila da... Bambika Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

@ Coco - 'Fala komsh'o Razz

@ Patkica - Poceli* Laughing Laughing Laughing Laughing Ma s' tobom patkice i na kraj sveta... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

@ Annabel - Hmmm, a kome cu ulepshati uskrs takav? Razz Razz Wink Uzvracen vejiki ljub Wink

@ Koka Laughing - Shta cesh, daltonizam udara na najcudnijim mestima i nacinima Laughing Laughing Laughing Laughing Hvala za cestitke, a takodje i za "nezelje" Shocked Laughing Laughing Laughing Wink

@ Toni - 'Fala shtrumfetice Laughing Laughing Laughing Laughing

@ erilla - Ooo, pa otkud vi? Laughing Laughing Laughing
Znaci hvala Laughing Laughing Laughing
Nishta ja ne ocekujem da bi bilo vece iznenadjenje kad' dobijem poklon Razz Razz Laughing Laughing Laughing
Hmmm, hvala na poklonu i jedva cekam "ostalo" Shocked Laughing Laughing A dobar i u normalnom stanju sam uvek, pa i sada Shocked Laughing Laughing Laughing

@ Daja - 'fala princezooo (ne na zrnu grashka Shocked Laughing )

The tears of a clown make the whole world laugh.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Istina ili izazov? Istina... Alexns gostuje na 22. spratu :) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon