:: |
Autor |
Poruka |
1337 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Apr 2009 Poruke: 12 Mesto: bg
|
|
|
|
|
D@cha Prijatelj foruma
|
Godine: 89
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla
|
|
Gluplju stvar od Gom-a nisam video a KMP koristim vec 2 godine i za divx-e i dvd filmove i nemam nikakvih zamerki cak i celokupno moje drustvo je izbacilo sve druge plejere tako da ti toplo preporucujem kmp. Interesantna fora je sa Shift+ enter istovremeno film ide kao video pozadina a onda samo jedan klik i vratis na NORMALU
|
|
|
|
|
|
Vaxter Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
|
|
I ja sada koristim kmplayer, kada sam na win-u, zbog gomovih trenutnih problema sa nashim titlovima, ali molim te obrazlozi zashto gluplju stvar od gom-a nisi video?
Obozavam ove inteligentne izjave...
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Vaxter je napisao/la sledeće: | I ja sada koristim kmplayer, kada sam na win-u, zbog gomovih trenutnih problema sa nashim titlovima, ali molim te obrazlozi zashto gluplju stvar od gom-a nisi video?
Obozavam ove inteligentne izjave... |
@Vaxter:
Zar nisi prestao da obracas paznju na ove inteligentne izjave tipa "Avast je najbolji!" "To je retardirano" .. )) Te postove samo preskocim
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|